Sivilceli Ciltler 20 Dakikada Siyah Noktalardan Kurtulun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Siyah Noktalar özellikle görünüm açısından olmasını istemediğimiz bir problemdir. Fakat hava kirliliği, makyaj kalıntıları gibi nedenlerle malesef pek çok kişide bulunur. Tabii ki bundan kurtulmanın bir çok etkili yolu vardır.

Yumurta ve Limon İle Siyah Noktalardan Kurtulun:

Malzemeler: 3 damla limon, 1 yumurta akı, Peçete

Uygulanması: Buhar yüz temizliği için etkili bir yöntemdir. Bir kaba sıcak suyu bırakıp havlu ile yüzümüzü örtüp siyah noktaların ve gözeneklerin yumuşamasını sağlıyoruz. Daha sonra Yumurta ve limonu güzelce karıştırıyoruz. Bu karışımı yüzümüzde sorunlu bölgelere sürüp peçete ile kapatıyoruz. 20 dakika bekliyoruz. Ilık Su ile Yıkıyoruz. Bu Maskeyi Hafta 2 kez uygulayarak 2 hafta içerisinde yüzünüzün daha berrak ve temiz görünmesini sağlıyoruz.

Gözenekleri de sıkıştırıyor mu bu maske ?kolaymış denenebilir, teşekkürler

Yumurta alerji yapiyor bende.
Bana sorarsaniz her kadinin evinde buhar makinasi olmali. Yok tencereye kafani eg yok havlu koy. Bunun etkili olmasi icin en az 2 litre su isitmaniz lazim. Sonrada hepsini geri lavaboya atmaniz lazim kullandiktan sonra, israf. Isitmak icin harcdigin masrafida hic saymiyorum.Onun yerin buhar maknasi alin. Bi buhar makinasi tamtamina 50 ml lik bi su istiyor. 50 ml demek yarin cay bardagi demek. Israftan kacinirsinz ve gercekten cok daha az zahmetli. Ve tabi cok cok daha etkili.
Bende zamaninda yuzumu kovaya egerdim ama gercekten su anki buhar makinamla dunyalar kadar farkini goruyorum.

Verilen tarif ise yaraya bilir ama benim yumurtaya alerjim var. Benim yaptigim rutin soyle.
8 9 dk lik bi buhar asamasi. Sonra en ucuzundan bi siyah maske. Siyah maskeyi ben lightinthebox.comdan almistim bi 3 euroluk bisydi. Siyah maskeyi bilen bilir peeling etkisi yaratir. Ben burnumdaki siyh noktalardan cok rahatsizdim.Buhardan sonra siyah maske yptim burnumun ustune. Bazen akti siyah sivi ama ben her seferinde tekrar cildim gorunmeyecek sekilde yeniledik tekrar surdum siyah maskeyi. Kurudu iyiyce lastik gibi oldu ve cektim yavasca cikardim. Ve yazida en ustte gordugunuz gibi beyaz beyaz solucan gibi uzunca beyaz noktalar gordum resmen o cikardigim siyah maskede. Cok sasirdim. Halbuki bi siyah maskeyi daha oncede yapmistm ama buhar uygulamamistim o vakit. Artik hep yapicam bunu. Buhr gozenekleri iyce actigi icin olsa gerek super temizledi. Bu gun tekrarlamayi dusunuyorum. Cok memnunum.

Limon iyi bi fikir,eskiden yapardim. Tekrarlamayi dusunuyorum bu gunler.

nedir o siyah maske nerden bulunabilir?

hicbir ise yaramadiginin garantisini verebilirim. duzenli olarak cilt bakimi olayina girerim ve bu yontemi cooooook uzun sure kullandim, arkadaslarima da onerdim, limonun kurutma etkisi ile burunlarimizin derisi falan kurudu bazen. onun disinda bir olayi yok malesef, zaten hangi madde ile yikarsaniz yikayin haftanin iki uc gunu burun kenarinizi yikarsaniz bir sekilde siyah noktaya etki ediyor

nedir o siyah maske nerden bulunabilir?

Canim benim kullandigim black mask purifying peel-off mask. Oyle ozel bi marka degil. Bilmiyorum nereden bulunur maalesef. Ama cogu yerde herhangi bi siyah maske sonuc olarak ayni isi gorur diye dusunuyorum. Tabi yanlis yonlendirmis olmuyum bende alerji yapmayan belki sende yapabilir.

Buhar makinani nerden aldın,kaça? Fotosunu koyar mısın?

Buhar makinani nerden aldın,kaça? Fotosunu koyar mısın?

Canim bendeki buhar makinasi tam olarak bu mavi. Ben yurtdisinda yasiyorum euro olarak 20 euroya almistim ben zamaninda. Ama simdi diyorumki keske biraz daha genis agizli alsaydim. Onlar dahada guzel oluyor. Genis agizlidan kastim digerki fotoda gordgun buhar makinasi.

Merhaba siyah noktaları niza lr urunleri ile veda edebilirsiniz ilgilenirseniz mail adresim

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sizin kullandığınız gibi cektiğimde görebileceğim bir ürün arıyorum ama gratiste falan bulamadım sipariş vermek değilde gidip almaktan yanayım önerebileceğiniz bir yer var mı?

bende sizin kullandığınız gibi cektiğimde görebileceğim bir ürün arıyorum ama gratiste falan bulamadım sipariş vermek değilde gidip almaktan yanayım önerebileceğiniz bir yer var mı?

Maalesef canim. Ben yurtdisinda yasiyorum turkiyeden bilgim yok. Cok isterdim yardim etmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…