Canim bildgime gore cok ama cok sikayet var lightjnthebox.com hakkinda. Ben su ana kadar hic bi sorun yasamadim ama yurt disinda oldugum icindir belki, turkiyeye kargo konsunda ne kdr basarililar bilemiyorum. Yani sana tavsiye vermem gerekirse: ne olur ne olmaz magdur olmamak adina en guzeli dah guvenilir bi sitede alsveris yapmak. Ben su aralar aliexpress.com dan siparis veriyorum ve okduguma gore bu site lightintheboxtan daha guvenilir. Tamda ayni urunler var hemde. Zamaninda 13 euroya aldigim etek alietxpresste 9 euroya buldum hemen 2 tane daha siparis ettim farkli renklerde.Hem cok kisi bilmiyor ama aliexpressteki fiyatlar lightinthbox cok daha ucuz. Tabi mallarina dikkat et, ve bi urunu almadan once kesinlikle ve kesinlikle yorumlari oku. 0 yorum yapilmis urunlere hic bakma bile. Guvenilir sirketleri tercih et.
Ve bi elbise alicaksan kumasina cok dikkat et. Mesela polyestermi yaziyor aciklamada? Dolabimi bi didikliyorum polyester kumasi nasil bi kumasti diye. Mesela kumas olarak rayon yazar bazen; bu maldan kac, bir yikamayla 2 beden kuculuyor o elbise. Ondan ayri: elbise ve eteklerin boyuna cok dikkat ederim. Resimlerde cinli kizlar var ve boylari kisa olduklari icin resimler cok ama yaniltici.
Ve en en onemlisi: her iki sitede cin bedenleriyle calisiyor. Yani kendi bedeninde 1/ 2 beden buyuk almalisin. Oranin beden s si avrupada cok baska ve turkiyede bambska. Cogu urunlerde beden karsilastirma vardir, oralara dikkat et. Ilk olrak derimki: denemek icin ucuz bi elbise siparis ver ve bedenini ogren. Urun analiz konusunda sorun olursa yardimci olurum seve seve canim