Sivilceli Ciltler 20 Dakikada Siyah Noktalardan Kurtulun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba canım konunle biraz alakasız olacak ama lightinthe boxtan bende alışveirş yapmayı düşünüorum. kaç günde geliyor ürünler

Fotoğraf black masktan alınmış o yüzden siyah.
Purifying peel-off mask diye geçen siyah bir maske kremi bu. Burnunuzun üstüne sürüp, donduğunda çekiyorsunuz.
Yumurta akından daha iyi olduğu kesin ama öyle mucizevi bir krem değil.

merhaba canım konunle biraz alakasız olacak ama lightinthe boxtan bende alışveirş yapmayı düşünüorum. kaç günde geliyor ürünler

Canim bildgime gore cok ama cok sikayet var lightjnthebox.com hakkinda. Ben su ana kadar hic bi sorun yasamadim ama yurt disinda oldugum icindir belki, turkiyeye kargo konsunda ne kdr basarililar bilemiyorum. Yani sana tavsiye vermem gerekirse: ne olur ne olmaz magdur olmamak adina en guzeli dah guvenilir bi sitede alsveris yapmak. Ben su aralar aliexpress.com dan siparis veriyorum ve okduguma gore bu site lightintheboxtan daha guvenilir. Tamda ayni urunler var hemde. Zamaninda 13 euroya aldigim etek alietxpresste 9 euroya buldum hemen 2 tane daha siparis ettim farkli renklerde.Hem cok kisi bilmiyor ama aliexpressteki fiyatlar lightinthbox cok daha ucuz. Tabi mallarina dikkat et, ve bi urunu almadan once kesinlikle ve kesinlikle yorumlari oku. 0 yorum yapilmis urunlere hic bakma bile. Guvenilir sirketleri tercih et.

Ve bi elbise alicaksan kumasina cok dikkat et. Mesela polyestermi yaziyor aciklamada? Dolabimi bi didikliyorum polyester kumasi nasil bi kumasti diye. Mesela kumas olarak rayon yazar bazen; bu maldan kac, bir yikamayla 2 beden kuculuyor o elbise. Ondan ayri: elbise ve eteklerin boyuna cok dikkat ederim. Resimlerde cinli kizlar var ve boylari kisa olduklari icin resimler cok ama yaniltici.
Ve en en onemlisi: her iki sitede cin bedenleriyle calisiyor. Yani kendi bedeninde 1/ 2 beden buyuk almalisin. Oranin beden s si avrupada cok baska ve turkiyede bambska. Cogu urunlerde beden karsilastirma vardir, oralara dikkat et. Ilk olrak derimki: denemek icin ucuz bi elbise siparis ver ve bedenini ogren. Urun analiz konusunda sorun olursa yardimci olurum seve seve canim

Son düzenleme:

Ha asil soruyu yanitlamamisim..
Burda( hollanda) 14 gunu astiktan sonra geliyor urun ancak. En fazla 20 gun diyolar. Son gun geldiginide belirim, yani baya bi zaman aliyod.

ay gerçekten çok güzel şeyler var ve daha ucuz ayyy alışveriş yapmak istiyorum yaa kaç güne gelir aliexpressten yaaa

ay gerçekten çok güzel şeyler var ve daha ucuz ayyy alışveriş yapmak istiyorum yaa kaç güne gelir aliexpressten yaaa

Evet cok guzeller :).
Oda ayni gunler arasi canim. 20 gune yaklasir. Gecede bilir 2 3 gun. Olabiliyor.
Ha soylemeyi unutmusum, bi onemli nokta daha : alisveris sepetin hic bi zman 20 eurodan yuksek olmasin. 20 euroyu gectiginde gumrukte takilip gumruk parasi istenile bilir kapida. Riske girme. Paketlerin 20 euronun altinda olsun, zaten ektra ucret yok yollamada. Eger yazdigim noktalara deginirsen baya bi kar yparsin internet alisverislerinle. Benin 9 euroya dedgim etegi ben burda en 25 euroya alirdim mesela. Tabi soyluyum her gelen urundende memnun kalmadim. Bi ceket aldim ve mali o kdar kotuki. Asla giyinmem. Gitti 8 eurom. Her yorumu ciddiye al ve googleda tercume ettir kopyala yapistirla.

peki türkçe çeviremiyomu site her yazan cümle için uğraşmayalım bide :)

peki türkçe çeviremiyomu site her yazan cümle için uğraşmayalım bide :)

Akillica olurdu canim ama olmuyor o.
Herkes kendi diliyle yaziyor, siteye bagli degil hangi dille yazdgi, musterilere bagli.
Ama ugrasmiyim onla diyosan her yorumun ustunde urune yildizlarla not veriyorlar yorumun yani sira. O yildizlara bakarak az cok anlarsin aslinda memnunlarmi degillermi urunden diye. Onun yani sira emoticonlardanda anlarsin.

Siyah noktalar için deva arayanlara önerebileceğim ürünler mevcut benim sık sık kullandığım faydasını gördüğüm ürünler var isteyenlere önerebilirim gerçekten işe yarıyor.

ufff..su bastaki resim beni benden aldi bu ne ya...
bende deneyim bakalim su siyah maske ve buhar makinasini

nedir o siyah maske nerden bulunabilir?
Pilaten black mask resimdeki Çok ucuz bişey Şu çinli sitelerde satılıyor Türkiyeye getirtip satan siteler var 12-15 lira civarı Videolarını izlersen internetten görürsün Buhar uygulaması önemli gözenekleri yumuşatmadan hiç bir işe yaramıyor Ve uyarayım çok yapışkan Çıkarırken baya can yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…