• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20.ci haftada bebeğin hareketlerini hissetmemek

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar 20 haftalık hamileyim. Ilk 11.ci haftada çok net hissetmistim hatta buraya da konu açmıştım ama artık hiç mi hiç hissetmiyorum. Bu 2.ci gebeliği m. Ilkinde erken hissetmistim ve cok netti hareketleri ama bunda hissetmiyorum. Çarşamba günü kontrolum vardı doktora da söyledim olabilir normal dedi ama Ilkinde çok net hissetmistim dedim sesini çıkarMadi. Bebek makat duruşu geliyo dedi bundan kaynaklanabilir mi sizce kızlar? Bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim hemşire hareketleri hissediyon mu dedi Hayır diyince tuhaf karşıladı korktum açıkçası. Bu durumda olan kimse yok mu?

Ben ilkinde 22. Haftada hissetmiştim. Şimdi 12. Haftada hissettim ama bu bir haftadır hissetmiyorum. 11-12. Haftalar en hareketli zamanları diye okumuştum belki ondandır, bir iki haftaya düzenli hissedersiniz bence.

Canim aynı kilomdayim hemen hemen. Zaten ilk bebeğim 19 aylık şu an aralarında fark olmayacak. Çok kilolu kalmadı hiç doğumdan sonra göbek bile kalmadı yani.
Genelde kilolu olanlar daha geç hissediyor diye biliyorum da,ben 17.haftada hissetmiştim ama 20.hafta da normal bence bir iki haftaya hissedersin.sezaryen miydi doğumun onun etkisi olabilir mi ki?

Ben ilkinde 22. Haftada hissetmiştim. Şimdi 12. Haftada hissettim ama bu bir haftadır hissetmiyorum. 11-12. Haftalar en hareketli zamanları diye okumuştum belki ondandır, bir iki haftaya düzenli hissedersiniz bence.
Ben ilkinde de erken hissetmistim. Bunda hiç kıpır yok. Insallah dediğin gibi olur hissederim tatlım.

Genelde kilolu olanlar daha geç hissediyor diye biliyorum da,ben 17.haftada hissetmiştim ama 20.hafta da normal bence bir iki haftaya hissedersin.sezaryen miydi doğumun onun etkisi olabilir mi ki?
Yok tatlım ya kilolu değil im normalde. Normal doğum yaptım. Insallah dediğin gibi olur hissederim yavaş yavaş.

Bende ilk bebegim olmasina ragmen ilk 13+4 te hissettim, sonra ara ara hep hissettim.su an 15+5 olduk iki gundur cok yogun hissediyordum ama bugun hissetmiyorum hic... bu ara ara hissedip ara ara hissetmemeler normalmidir diye dusunuyorum bende...

Ogrencim 26 haftalik hamile 3. Cocuguna hala hissetmiyormus... olabiliyor demekki

Canım benim bebiş 17 de falan makat tı. Bende senin gibi 11 de hissettim. O günden beri hergün hissediyorum şükür. Makat olmasıyla değil ama plesentanın karnındaki konumuyla alakalı olabilir. Benim plesentam ilk aşağıdaydı bebek göbüşümdeydi şimdide bebeğin arkasında yani bebekle aramda sadece derim var. Dr çok yoğun hissetmen normal plesentanın engeli YÖK dedi. Senin bebiş tepinirken plesentayı öne çekmiştir muhtemelen

Bende ilk bebegim olmasina ragmen ilk 13+4 te hissettim, sonra ara ara hep hissettim.su an 15+5 olduk iki gundur cok yogun hissediyordum ama bugun hissetmiyorum hic... bu ara ara hissedip ara ara hissetmemeler normalmidir diye dusunuyorum bende...

Ogrencim 26 haftalik hamile 3. Cocuguna hala hissetmiyormus... olabiliyor demekki
Iste cnm benimki çok uzun süredir hissetmiyorum. Ayrıca öğrencinin olayı da ilgincmis 3.cu çocuğu 26.ci haftada hissetmemesi. Ben çok evhamliyim aslında. Insallah dediğin gibi normaldir cnm ya :)

Canım benim bebiş 17 de falan makat tı. Bende senin gibi 11 de hissettim. O günden beri hergün hissediyorum şükür. Makat olmasıyla değil ama plesentanın karnındaki konumuyla alakalı olabilir. Benim plesentam ilk aşağıdaydı bebek göbüşümdeydi şimdide bebeğin arkasında yani bebekle aramda sadece derim var. Dr çok yoğun hissetmen normal plesentanın engeli YÖK dedi. Senin bebiş tepinirken plesentayı öne çekmiştir muhtemelen
Canim biraz içim rahatladı. Hani doktor da bana bu şekilde konussaydi böyle endişe etmeyecektim. Insallah dediğin gibidir :)

3. Gebeligim ama ilk bebegim, diger ikisini 10 haftalik hamileyken kaybetmisdim. Icin rahat etmiyorsa doktora git bakdir istersen :)
Canim Rabbim sabırlar versin bebeğini de sana bağışlasin. Çarşamba günü gittim sorun yok dedi herhangi bişey söylemedi başka doktora mi gitsem acaba kafam karıştı vallahi.

Iste cnm benimki çok uzun süredir hissetmiyorum. Ayrıca öğrencinin olayı da ilgincmis 3.cu çocuğu 26.ci haftada hissetmemesi. Ben çok evhamliyim aslında. Insallah dediğin gibi normaldir cnm ya :)
İlk iki cocugu ule bunun arasinda 18 sene var unutmustur o muhtemelen de:) 26 bana da gec geldi cok:)

Ne zamandir hissetmiyosun?

Canim Rabbim sabırlar versin bebeğini de sana bağışlasin. Çarşamba günü gittim sorun yok dedi herhangi bişey söylemedi başka doktora mi gitsem acaba kafam karıştı vallahi.

Icini ferah tut canim anormal bisey olsa söylerdi mutlaka doktorun ama icine sinmiyorsa baska doktorada görün. :) sagol canim sende sag saglim kavus bebegine insallah.

Back
X