Kayınvalide evde TV karşısında mi birakiyor çocuğunuzi aklıma direk o geldi. Tam enerji atacak oyun zamanı. Çocuk haklı bu zamanlarda sizi parmagnda oynatyr gibi değil enerjisini atıp oynamak istiyor ve hakkı da.soguksa da sıkıca giydirip cikarcksnz apartmanda yada yakında arkdsi varsa belirli günler beraber de oynyblrler.arkadaşlar merhaba,
derdim biraz küçük gibi görünebilir ama artık acayip zorlanmaya başladım.
sanırım oğlum 2 yaş sendromu yaşıyor .
sürekli bir ağlama kucak isteme durumu var ve saat 19.00 de eve varıyoruz ben çalıştığım için akşam alıyorum gündüz kayınvalidem bakıyor allah razı olsun .
ama ben eve girince başlıyor kucak istemeye yemek yapıyorum beraber yapmaya çalışıyoruz inmiyor kucağımdan eşim bizden yarım saat sonra anca gelebiliyor eve o gelene kadar ben en azından yemeği ateşe koymaya çalışıyorum ki çünkü 2. krizimiz baş gösterecek biliyorum ayakkabısını alıp elimizden tutup kapıya gidiyor hadi dışarıya gidelim diye eeee ateşte yemek var mecbur eşim salatayı yapıyor biz de parka gidiyoruz parktan eve gelince başlıyor ağlamaya yahu yeni geldik yavrucuğum diye bana bir sinir geliyor normalde saat 20.30 da yatardı uyku rutini artık bu 21.30 a çıktı çünkü dışarıya gidelim oyun oynayalım kaykaya gidelim diye yırtınıyor resmen başa çıkamadığım için gidiyoruz 21.30 a kadar parkta duruyoruz eşimin de hiç hoşuna gitmiyor bu durum oda artık yaz değil havalar akşam soğuk oluyor hasta olacak diye endişeleniyor ama durmuyor bu krizlerle nasıl başa çıkıyorsunuz cidden biz mi beceriksiziz çocuk bizi parmağında oynatıyor resmen
burada bazı konularda insanlar yazıyor eşim ne bizi dışarı çıkarır nede çocuğumuzu diyorlar çocuk dört duvar arasında büyüyor diye konu açan kadınlar nasıl mümkün olabiliyor gerçekten biz günde 4 5 kez parka gitmek zorundayız köpekleri kedileri sevmeye gidiyoruz benim çocuk neden böyle yaaa çocuğun peşinde koşmaktan ölü gibi yatıyorum eşim kalkıyor gece hayır babasıyla da gitmiyor parka illa ben valla ne yapacağım ben yaa bu süreçte o kadar yorgunum ki iş yerindeki arkadaşlarım bile ne oldu sana ya cin çarpmış gibisin diyorlar normalde hafif makyaj yapmadan işe gitmem 1 haftadır eşofman ile gidiyorum işe iyice saldım ben bu çocukla nasıl başa çıkıcağım kızamıyorum da 20 aylık çocuğa kızılmaz zaten ne yapıcam ben ya
ev oyuncaktan geçilmiyor ciddi anlamda tutuyorum elinden oyuncaklara gidiyoruz ama yok atıp fırlatıyor oyuncağı başlıyo kucağına al beni demeye zaten evde full kavga ediyoruz çorap kavgası ben giydiriyorum o çıkarıyor en son kilotlu çorap giydirdim bu seferde çıkmıyor diye ağlıyor kucağıma alırsam 2. hamle dışarı gidelim oluyor 15 20 dk oynayıp geliyoruz 5 dk geçmiyor ayakkabı ile yine geliyo 21.30 a kadar böyleBende yaşamıştım, beni gördüğü zaman başkalarına yapmadığı tüm kapris şımarıklıklarını bana yapardı. bakıcısı da seni özlemiş derdi... Bir süre idare etmek gerekiyor, konuşmak onu oyalayacak oyunlar bulmanız lazım
yooo aslında kayınvalidem de kendi kayınvalidesine götürüyor oda parka çıkarıyor öğlenleri filan tv yasak zaten öyle anlaştıkKayınvalide evde TV karşısında mi birakiyor çocuğunuzi aklıma direk o geldi. Tam enerji atacak oyun zamanı. Çocuk haklı bu zamanlarda sizi parmagnda oynatyr gibi değil enerjisini atıp oynamak istiyor ve hakkı da.soguksa da sıkıca giydirip cikarcksnz apartmanda yada yakında arkdsi varsa belirli günler beraber de oynyblrler.
Çocukla sizin dışınızda ilgilenen kimse yok mu? eline telefon verip tek başına bıraktıklarını düşündüm. Belki 2 yaş çocuklarla ilgilenen kreşleri araştırmakta yarar var.ev oyuncaktan geçilmiyor ciddi anlamda tutuyorum elinden oyuncaklara gidiyoruz ama yok atıp fırlatıyor oyuncağı başlıyo kucağına al beni demeye zaten evde full kavga ediyoruz çorap kavgası ben giydiriyorum o çıkarıyor en son kilotlu çorap giydirdim bu seferde çıkmıyor diye ağlıyor kucağıma alırsam 2. hamle dışarı gidelim oluyor 15 20 dk oynayıp geliyoruz 5 dk geçmiyor ayakkabı ile yine geliyo 21.30 a kadar böyle
Yaa beynim yandı sanırımyooo aslında kayınvalidem de kendi kayınvalidesine götürüyor oda parka çıkarıyor öğlenleri filan tv yasak zaten öyle anlaştık
aslında bütün gün evde değil parka gidiyo kayınvalidem götürüyo orada da yaşıtı olanlarla oynuyor bizim site de yaşıtı çok çocuk var onlarla bakışıp gülüşüyor kayıyorlar beraber arkadaş konusunda sıkıntısı yok şimdilikOyun grubu felan olsa enerjisini atabilir yada yarim gun krese de verebilirsiniz. Daha kucuk ama butun gun evde kaliyorsa cocuk sikilmakta hakli.
O zaman sizi ozledigi icin yapiyordur. Sabredin cocuk buyutmek cok zor Allah yardimciniz olsun.aslında bütün gün evde değil parka gidiyo kayınvalidem götürüyo orada da yaşıtı olanlarla oynuyor bizim site de yaşıtı çok çocuk var onlarla bakışıp gülüşüyor kayıyorlar beraber arkadaş konusunda sıkıntısı yok şimdilik
Oyun grubuna veremez misiniz? Enerjisini atar sosyalleşir. Şu park konusunda da kuzenim eve salıncak kaykay aldı oğlunun odasına, öyle oyuncaklar alabilirsiniz belki park evinizde olurev oyuncaktan geçilmiyor ciddi anlamda tutuyorum elinden oyuncaklara gidiyoruz ama yok atıp fırlatıyor oyuncağı başlıyo kucağına al beni demeye zaten evde full kavga ediyoruz çorap kavgası ben giydiriyorum o çıkarıyor en son kilotlu çorap giydirdim bu seferde çıkmıyor diye ağlıyor kucağıma alırsam 2. hamle dışarı gidelim oluyor 15 20 dk oynayıp geliyoruz 5 dk geçmiyor ayakkabı ile yine geliyo 21.30 a kadar böyle
Ayrıca 18 19 aylarda atak zamanalri çocuğunuzun gelişimini ay ay takip edin ve çözüm yolu ona ayak uydurmak bu süreçte. Az kaldı 3 yaşta gözle görülür azalacak bu durumlar geçici. İncitmeyin özgüvenini kırmayın eşiniz de kizmasn bir gün siz bir gun o çıkarn. Çünkü evde üzmek ve üzülmek mi daha kolay yoksa disari çıkarmak mi? Hangisi daha yorar sizi hesap edin
3 yaş oğlum var her süreçten geçtim diyeblrm
O zaman sizi ozledigi icin yapiyordur. Sabredin cocuk buyutmek cok zor Allah yardimciniz olsun.
e bebekte traktör var e bebekte onla oynuyordu reyondan çekip alıyor gezdiriyorOyun grubuna veremez misiniz? Enerjisini atar sosyalleşir. Şu park konusunda da kuzenim eve salıncak kaykay aldı oğlunun odasına, öyle oyuncaklar alabilirsiniz belki park evinizde olur
Keşke eşim komşunuz olsaydi.binamizda cocugu eve girmeyen bir çocuğu 2 sene once 15 sn de iceri sokunca meshur oldu simdi utana sıkıla kapıya gelen oluyor bizimki uçarak gidiyor çünkü illah ki annelerden bizimkine kekler borekler geliyor. şuan tum komsular pur dikkat sunu bekliyor bizimki 1 yasinda ve seneye eşimin büyüsü kendi çocuğuna sökecek mi sökmeyecek mi ? allahim cok dua aldik onumuze çıkar diyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?