Kıyaslama çocuğu başkalarıyla. Konuşmasında bir problem yok. Gerisi de önemli değil. Her çocuk farklıdır. Sen bol bol konuş onunla sadece yeter :))
Benım oğlum 22 aylık neredeyse hıc kelıme çıkarmıyor
Düşmesin düşmesin için rahat olsun :)Teşekkür ederim ama insanın içine yine bir kuşku düşüyor :))
Bana az geldi :)
Ben 22 aylıkken Hamlet okuyordum...
Şaka bir yana, senin bebiş normal. Genelde beklenmedik bir anda çözülüyor dilleri
Hiçbir çocuk birbiriyle uyumlu olmuyo mesela yigenim 1 buçuk yaşında kız herşeyi soyleyebiliyor diğer yigenim 2 buçuk yaşında doğru düzgün bişey konuşamıyor demem oki bütün çocuklar farklı sizin çocuğunuz da çok yakında cümle kurmaya başlar ( anne gel ) gibi
Bir anda sokulur merak etme :) peltek peltek konuşmaları çok tatlı oluyo yesin onu annesi :)Evet ğer çocuk farklıdır 5 parmağın bir olmadığı gibi ama işte insan instagramda falan konuşan yaşıtlarini görünce evham düşüyor yine içine. Baba gel mama diyor cümle olarak ama biz tekrar edince. Teşekkürler cevabınız için :))
Bir anda sokulur merak etme :) peltek peltek konuşmaları çok tatlı oluyo yesin onu annesi :)
Yaa benimde 20 aylık oğlum şu an sadece anne diyo hatta babasına bile..önceden anneanne dede baba diyebiliyordu..şimdi niye böyle oldu bilmiyorum..ne yapmalıyım ..bebeklerde unutma olur mu..birde çabuk sıkıılıyor oyuncakları sağasola atıyor..
Annem sana çekniş diyor..geç konuşmulum sende böyleydin diyo..Benim kızım de 10 11 aylık iken baba kelimesini söylüyordu 1 yaşına girdikten sonra unuttu bir sure sonra 14 aylık gibi tekrar hatırladı. Sıkılma durumu pek yok onunla konuşarak oyun oynuyoruz mama pişiriyoruz yazı yazıyoruz gibi.. Bir süre önceden söyleyebildiği kelimeleri tekrar edin içiniz rahat etmezse doktora ya da aile büyüklerinize sormanızda fayda var bence. İnşallah en kısa zamanda dili açılır ve bol bol konuşur :))
Annem sana çekniş diyor..geç konuşmulum sende böyleydin diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?