Gitmediğimiz doktor kalmadı. Çocuk gastroenteroloji takibinde şimdi kanlarında vitaminlerinde sorun yok. Üç ay da bir tahlilleri yapılıyor. Tuhaf bir şekilde hiçbir şey yemiyor daha doğrusu tadına bile bakmıyorSürekli takip eden çocuk doktoru var mı? Gerekirse farklı doktorlara da götürün çocuğunuzu. Demir eksikliği var mı, kan tahlilleri en son ne zaman yapıldı?
Katı gıda hiç almıyor. Hiç psikologa da götürmedim açıkçasıKati gida hic mi almiyor yani? Muhtemelen duyu hassasiyeti gibi bir durum var psikologa goturdunuz mu?
Asla mama dışında bir şeyi tatmıyorbizimki de 26 aylık yemiyor ama sevdiği şeyleri yer maşallah. hiç sevdiği bir şey yok mu ?
ne bileyim tarhana çorbası olur makarna olur
sadece mama mı
Peki yeğeniniz ergoterapi alıyor mu işe yarıyor muBenim yeğenimde öyleydi yediği 1 2 bişey vardı sadece. Mamayla büyüdü 3 4 yaşına kadar mama içti. Haliyle mama şişirdi çocuğu kilosu çok fazla şu an onun da. Hala yemez yediği şeyler sayılı
Bu sayfayı bi inceleyin. Yemeyen çocuklar yiyor falan
Yok almadı o. Ama ben kızım için araştırmıştım götürsem mi diye ondan biliyorum.Peki yeğeniniz ergoterapi alıyor mu işe yarıyor mu
Once cocuk psikologuna goturun o sizi bir ergoterapiste yonlendirir. Ne kadar hizli olursaniz o kadar sorun derinlesmeden cozulur. Fizyolojik bir problem degil bu yemegi soyle yap boyle yedir tavsiyeleriyle zaman kaybetmeyin.Katı gıda hiç almıyor. Hiç psikologa da götürmedim açıkçası
Ergoterapi ile düzelir mi diyorsunuzOnce cocuk psikologuna goturun o sizi bir ergoterapiste yonlendirir. Ne kadar hizli olursaniz o kadar sorun derinlesmeden cozulur. Fizyolojik bir problem degil bu yemegi soyle yap boyle yedir tavsiyeleriyle zaman kaybetmeyin.
Benim bildigim bu durumun tek caresi o. Ama okudugumdan izledigimden biliyorum ben etrafimda oyle bir sey gormedim.Ergoterapi ile düzelir mi diyorsunuz