20 aylık bebeğim asla yemek yemiyor. Yardım edin lütfen 😭

Zor bebek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
7
1
30
Ne yaptıysam ek gıdaya alışmadı. Tatlı, tuzlu, meyve çorba yok asla yemiyor. Tatlarını bile bilmiyor.Anne sütü hiç alamadı. Varsa yoksa mama. Gelişim geriliği başladı şimdi de gelişim geriliği maması içiyor. Dilinde yutmasında bir sıkıntı yok. Ben daha önce böyle bir şey hiç ne gördüm ne de duydum. Ek gıdayı beş buçuk aylıkken teklif ettim 20 aylık hala yemiyor her türlü yolu denedim lütfen yardım edin lütfen

Sürekli takip eden çocuk doktoru var mı? Gerekirse farklı doktorlara da götürün çocuğunuzu. Demir eksikliği var mı, kan tahlilleri en son ne zaman yapıldı?

Sürekli takip eden çocuk doktoru var mı? Gerekirse farklı doktorlara da götürün çocuğunuzu. Demir eksikliği var mı, kan tahlilleri en son ne zaman yapıldı?
Gitmediğimiz doktor kalmadı. Çocuk gastroenteroloji takibinde şimdi kanlarında vitaminlerinde sorun yok. Üç ay da bir tahlilleri yapılıyor. Tuhaf bir şekilde hiçbir şey yemiyor daha doğrusu tadına bile bakmıyor

bizimki de 26 aylık yemiyor ama sevdiği şeyleri yer maşallah. hiç sevdiği bir şey yok mu ?
ne bileyim tarhana çorbası olur makarna olur
sadece mama mı

Kati gida hic mi almiyor yani? Muhtemelen duyu hassasiyeti gibi bir durum var psikologa goturdunuz mu?

Yok mu böyle bir şey gören duyan çok zor durumdayım gerçekten tam anlamıyla çöktüm

Katı gıda hiç almıyor. Hiç psikologa da götürmedim açıkçası
Once cocuk psikologuna goturun o sizi bir ergoterapiste yonlendirir. Ne kadar hizli olursaniz o kadar sorun derinlesmeden cozulur. Fizyolojik bir problem degil bu yemegi soyle yap boyle yedir tavsiyeleriyle zaman kaybetmeyin.

Once cocuk psikologuna goturun o sizi bir ergoterapiste yonlendirir. Ne kadar hizli olursaniz o kadar sorun derinlesmeden cozulur. Fizyolojik bir problem degil bu yemegi soyle yap boyle yedir tavsiyeleriyle zaman kaybetmeyin.
Ergoterapi ile düzelir mi diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…