Hiç biledaha ne gördün ki
![]()
Canım hayırdır terapi sana ters etki etti heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç biledaha ne gördün ki
![]()
Canım hayırdır terapi sana ters etki etti heralde![]()
Temiz hava çarptı
Sen nerelerdesin bakalım
Hele sana cezam çok büyükama kıyarmıyım kıymam
Neden gelemediğini biliyorum kuzum ama arada bir uğrayıp kafa dağıtmak iyi olur![]()
Aof sınavları vardı biliyosun o bitti sonrada bizim ürünlerin kampanyası başladı bu hafta çok yoğun geçti..
Böylesen naptın?
Yirim seni, kıyamazmışta :) Kendimi oyuna verdim bütün gün oyun oynuyorum küçük çocuklar gibi![]()
Sınavların nasıl geçti canım.
Ben geldim buralardayım öyle valla yaşayıp yuvarlanıp gidiyoruz![]()
Sınavlar kötüydü doğal olarak, pek çalışamadım biliyosun. Ama cevaplara baktım bi umutlandım
Bakalım hayırlısı..
Hoşgeldin![]()
Hoşbulduk canım
İyidir belki :26: sonuçlar inş iyi gelir çalışırken zor olur sınav işlerisenin ex aramıyor değil mi
Selam kızlaaar
Eki Görüntüle 730959
Canım çok sıkıldı da :97:![]()
Evet yollarda elimde kitap zor bi durumduİnşallah canım sağol..
Kandilde mesaj attı en son cevap vermedim..
Dimi![]()
![]()
Bugün yarışma da yok, tv zaten sıkıcı puff patlıcam sıkıntıdan :95:![]()
E stilim sen naptın seninkiyle
Dün yarışma varmış bende bugün gördüm bileydim yazardım bir iki bişey
Canım ben sınav sonuçlarına takmadığım sürece biz gayet iyiyiz.Ya anzerim sen bir şey desene ben tam net düşünemiyorum.Bizim ki kendine araba almak istiyor.ortalama 15 bin çekecek bankadan 24 ay vade ile.Bir yandan almasını istiyorum,bir yandan da biz birdahaki seneye birşeyler yapacağız Allahtan bir mani olmazsa böyle bi külfetin altına girmek mantıksız geliyor.Kendi arabası olsa daha iyi olacak ama şuan elzem bi ,htiyaç değil almalımıyız almamalımıyız.Bir birikim yapıyoruz bu birikimi bu yolda harcamalımıyız kafam çok karıştı.O da bir yatırım ama bir kısmı borç olacak of bilemedimsen olsan ne yapardın
Canım aslında araba lüks bi ihtiyaç değil artık.. Almasını isterdim ama seneye bi adım atıcaz diyosun çok bi zaman yok arda ve bütün birikimini oraya yatıracak sanırım üstüne birde borçlanacak bu yüzden de istemezdim..
Sınavı nasıl geçti bu arada?
Evet araba artık lüks değil bir ihtiyaç.Şu an görünürde bize elzem bir durum değil sadece.Bir daha ki sene düğün düşünüyoruz e haliyle asıl birikimi oraya yapmalıyız.Babasından yardım almasını istemiyorum araba konusunda.Almaması daha iyi gibi geliyor.Ama o da alalım bu lazım diyor.Ben atanacağımdan kesin emin olsam yine al derim ama bu karışıklıkta kadroları kısa kısa bir şey bırakmadılar.Neyse bakalım ne olacak biz iyi bi ölçüp biçip öyle karar vermeliyiz
Sınavı o güzel geçti diyorsa kesin kalacak.Ben kestim ümidi artık ondan alamayacak o diplolmayı.hem iş hem sınav çalışmak olmuyor diyor ama istese yapar ben bunu biliyorum.Belkide bölümü değiştirmeliyiz bir türlü sevemedi
![]()
Valla bi hafta çalışmayla bile geçen var dediğin gibi isteyen yapar.. Seneye ne yapsın etsin bitirsin :)
Bencede borçlanmak büyük risk sizin durumda![]()
Onun başında ben durmadıkça bir cacık olmayacak.Evlenirsek Allah nasip ederse,başında durup ben çalıştıracağım ama bitirecek o okulu o bitecek hatta başka bölümde bitecekokuma manyağı yapacağım beraber okuyacağız
![]()
Sınavların nasıl geçti canım.
Ben geldim buralardayım öyle valla yaşayıp yuvarlanıp gidiyoruz
Bi ara bende baya oyunlara dadanmıştım öyle böyle değil sonra sıkıldımsen ne oynuyorsun bu kadar