Hımm anladım..
İş hayırlı olsun bu arada.. :)
Allah kolaylık versin canım hayırlı olsun şimdiden inşallah iyi olur
canım mağza vardiyalı bir hafta öğlen 1 bucuk akşam 10 bir haftada sabah 8 akşam 6
öyle tabi ama aşık olduğum sevdiğim adamdan bunu duymak çok zor oldu benim için çok çabaladım sabrettim ama olmadı yetemedim neyse bu konu beni üzüyor başka şeyler konuşalım
yeni işin hayırlı olsun
tamam ben o zaman yüzünü güldereyim benim aldatılma hikayemi anlatayımmı sana
en son sevgilim yıllar önceki işte doğuda subaydı görevdeydi işte bana operasyona gidiyorum sonra izmire gelicem dedi neyse detaya girmeyeyim ben bunun o operasyona gidiyorum dediği tarihler arasında bi kızla antalyaya tatile gittiğini öğrendim.vee sebep olarak bana kıza borcum vardı onu ödemek amacıyla gittim dedisalak şmdi gülüyorum ama o zamanlar çok sinir olmuştum tabii ben onun için başına bişey gelmesin diye dua ederken o paşalar gibi tatil yapıyomuş
hayatımda duyduğum en aptalca bahaneydi
ayy inanamıyorum hiç güleceğim yoktu sen korkudan uyku uyuyamazken o tatil yapıyomuş aaaa Allah hepimizi korusun böyle insanlardan Allh kurtarmış senide canım
yeni işin hayırlı olsun
tamam ben o zaman yüzünü güldereyim benim aldatılma hikayemi anlatayımmı sana
en son sevgilim yıllar önceki işte doğuda subaydı görevdeydi işte bana operasyona gidiyorum sonra izmire gelicem dedi neyse detaya girmeyeyim ben bunun o operasyona gidiyorum dediği tarihler arasında bi kızla antalyaya tatile gittiğini öğrendim.vee sebep olarak bana kıza borcum vardı onu ödemek amacıyla gittim dedisalak şmdi gülüyorum ama o zamanlar çok sinir olmuştum tabii ben onun için başına bişey gelmesin diye dua ederken o paşalar gibi tatil yapıyomuş
hayatımda duyduğum en aptalca bahaneydi
bende etmek istemiyorum ama beceremiyorum, suratım düşüyo hemencik.. sıkamıyorum kendimii ...aynen öyle canım borç ödemiş
sende seninkini sık boğaz etme çok fazla emi
22 yaşında olduğuma göre bekar da olduğuma göre yazdım işteee .d
22 yaşında olduğuma göre bekar da olduğuma göre yazdım işteee .d
bende etmek istemiyorum ama beceremiyorum, suratım düşüyo hemencik.. sıkamıyorum kendimii ...
hoşgeldin canım
isyan ediyo mu sevgilin bu duruma
hic bı gelişme yok kızlar
ben biraz geç katıldımda neyle ilgili gelişme cnm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?