20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım mağza vardiyalı bir hafta öğlen 1 bucuk akşam 10 bir haftada sabah 8 akşam 6

yeni işin hayırlı olsun

öyle tabi ama aşık olduğum sevdiğim adamdan bunu duymak çok zor oldu benim için çok çabaladım sabrettim ama olmadı yetemedim neyse bu konu beni üzüyor başka şeyler konuşalım

tamam ben o zaman yüzünü güldereyim benim aldatılma hikayemi anlatayımmı sana

en son sevgilim yıllar önceki işte doğuda subaydı görevdeydi işte bana operasyona gidiyorum sonra izmire gelicem dedi neyse detaya girmeyeyim ben bunun o operasyona gidiyorum dediği tarihler arasında bi kızla antalyaya tatile gittiğini öğrendim.vee sebep olarak bana kıza borcum vardı onu ödemek amacıyla gittim dedi salak şmdi gülüyorum ama o zamanlar çok sinir olmuştum tabii ben onun için başına bişey gelmesin diye dua ederken o paşalar gibi tatil yapıyomuş

hayatımda duyduğum en aptalca bahaneydi

iyi geceler canım bnde yatayım iş var artık .s

kokoosh tesk ederım canım

Son düzenleme:

ayy inanamıyorum hiç güleceğim yoktu sen korkudan uyku uyuyamazken o tatil yapıyomuş aaaa Allah hepimizi korusun böyle insanlardan Allh kurtarmış senide canım

ayy inanamıyorum hiç güleceğim yoktu sen korkudan uyku uyuyamazken o tatil yapıyomuş aaaa Allah hepimizi korusun böyle insanlardan Allh kurtarmış senide canım

çok şükür canım gözümü açtıd kurtardı

yatıyorum demişsin ahadi tutmayayım ben seni iyi geceler cnm

amma yazmışsınız yaa, ayrılmaya gelmiyo hiç 7

benimki msni geç açtı ama 12 de kapatan biz 1.45 geceye kadar konuştuki, çok yorgun olmasına rağmen.. canım o benim yaa
ama trip attım tabi ilk geldiğinde, çok canını sıktım, onun sucu yoktu, işten geliyo ama napim tutamadım kendimii hem bu kadar sevip, hemde nasıl bu kadar üzebiliyorum bilmiyorum... allahım ben nasıl değişcem ya, valla bilmiyorum...

sürekli arayıp sormamam lazım (bunu yapmıyorum artık ) ve srekli aradımı sordu mu diye de merak etmemem lazım (ama bunu hala yapıyorum) sürekli bekliyorum.. bekledikçe de bi sinir geliyo ister istemez, tutamuyorum kendimi, belli ediyorum canımın sıkkın olduğunu, oda üzülüyo, o üzülünce üzgün olan ben daha çok üzülüyorum falan da filan...

kıza borcunu ödemeye gtmiş demek allah kurtarmış canım... çok daha iyilerini çıkacaktır karsına ona eminim de tez zamanda çıksın inşallah...

aynen öyle canım borç ödemiş

sende seninkini sık boğaz etme çok fazla emi
bende etmek istemiyorum ama beceremiyorum, suratım düşüyo hemencik.. sıkamıyorum kendimii ...
22 yaşında olduğuma göre bekar da olduğuma göre yazdım işteee .d

hoşgeldin canım, iyi ettin gelmekle.. bekarsında sevgilin var mı ki?

hoşgeldin canım, iyi ettin gelmekle.. bekarsında sevgilin var mı ki?[/QUOTE]

nasıl yani bekarım yani sevgilim yok

hoş buldum bu arada :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…