20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
herkese selam kızlar :16::16:

20 yaş ve 30 yaş arası bekar kızların sohbet mekanıııı burası var mıııııı sohbet etmek isteyen arkadaslar :27::27:

şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :52::52:

canım meraba hoşbulduk 22 yasındaym bekarım sevgılm var ama daha evlenemedık evlenene kaar burdayım :) buda taliplerini arayn bayanlar gibi oldu ya.s
ben gülsemin bu arada

canım meraba hoşbulduk 22 yasındaym bekarım sevgılm var ama daha evlenemedık evlenene kaar burdayım :) buda taliplerini arayn bayanlar gibi oldu ya.s
ben gülsemin bu arada

cnm hoşgeldinnn :16::16:

bende 24 yaşındayımmmm bekarım sevgilim var evlenen kadar bende burdayım :60:

bende 25 yaşıma giriyorum yarın :) sevgilim var.. gülsemin ve sevgilisi gibi 7 yıldır birlikteyiz bizde :)

allah ayırmsın inşallah cnmm :16::16:

çalışıormusun cnm sen :29:

Allah ayırmazda kullar yüzünden ayrılmayalm inşallah
yok canım üniversite bitti işte yarın bi iş görüşmem var ona gidicem inşallah olur hayırlısı ne ise artık o olsun

Merhaba bende varım:3: 25 yaşındayım bekarım, sevgilim var ama:17: Evlenene kadar burada sohbete dahil olmak isterim herkese selam:3:

Allah ayırmazda kullar yüzünden ayrılmayalm inşallah
yok canım üniversite bitti işte yarın bi iş görüşmem var ona gidicem inşallah olur hayırlısı ne ise artık o olsun

aynen cnm ah o kullar yok mu o fesat kullar :47::47:

Merhaba bende varım:3: 25 yaşındayım bekarım, sevgilim var ama:17: Evlenene kadar burada sohbete dahil olmak isterim herkese selam:3:

cnm hoşgeldinnnn nasılsın :48::48:

aynen cnm ah o kullar yok mu o fesat kullar :47::47:

cnm hoşgeldinnnn nasılsın :48::48:

Hoşbulduk juliacım iyiyim sağolasın sen nasılsın? Bu arada kısaca kendimi tanıtayım ziraat mühendisiyim, moda tasarımıyla ilgileniyorum kendi çapımda. Şuan çalışmıyorum. İzmir'de oturuyorum. 2 ayı geçen taptazecik bir ilişkim var :nazar:

Hoşbulduk juliacım iyiyim sağolasın sen nasılsın? Bu arada kısaca kendimi tanıtayım ziraat mühendisiyim, moda tasarımıyla ilgileniyorum kendi çapımda. Şuan çalışmıyorum. İzmir'de oturuyorum. 2 ayı geçen taptazecik bir ilişkim var :nazar:

ayyy cnm dah cicim ayları kıymetini bil bu ayların ve sakın ipleri onun eline verme sorasııııııııı bi daha aynen öle şekillenio ben ettim sen etme :60:

beetlee hoşgldin canım snde aramıza ilişkinde yeniyöiş hayırlı olsn mutluluğunuzu daim etsin allah

sorma allah onları varya bilmiyorum napsın havale ediyorum direk

[video=youtube;XwNfzxqoAtk]http://www.youtube.com/watch?v=XwNfzxqoAtk[/video]

bu şarkıyaa bayılıyorummmm :9::9:

ayyy cnm dah cicim ayları kıymetini bil bu ayların ve sakın ipleri onun eline verme sorasııııııııı bi daha aynen öle şekillenio ben ettim sen etme :60:

julia haklı baştan al ki ioleri sonra bizim gibi canın yanmasın o ne derse o olmasın koy tavrını gerekirse çekinsin senden

beetlee hoşgldin canım snde aramıza ilişkinde yeniyöiş hayırlı olsn mutluluğunuzu daim etsin allah

sorma allah onları varya bilmiyorum napsın havale ediyorum direk

Hoşbulduk canım. Teşekkür ederim amin. Size de nazar değmesin maaşallah Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah:nazar:

Bende varım kii:1:
25 yasındayım, 5 yıllık sorunlu bi ilişkiden sonra yeni bir aska yelken açmış bulunuyorum, yeniden kastım 5 yıla göre yeni :1:.. 2 sene kadar bende burdayım, 2014 temmuzdan sonra aileler tanısacak kısmetse...

Back