20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Apandisit yok çok şükür idrar yollarında enfeksiyon var ilerlediği içinde böbreklere vurmuş. Sanırım bebek baskı yaptığı içinde sağ böbrekte tam boşaltım olmuyo dedi dr bugünde burdayım soluma ytmamon faydası olcanı söyledi
İdrar enfeksiyonu çok kötü oluyor canım ya bende 23 haftalıkken oldu ama seninki kadar ilerlemedi yanma hissi olunca hemen doktoruna söyledim ilaç verdi geçmişti,rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah sağlıkla sihhatle zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah

Maşallah Allah bagislasin. Normal dogummu yaptin

Ben yararlı olan hic bir şeyi yiyemiyorum kızlar. Ne sut ne et ne balık sevmiyorum hic birini o_O
Aynen et tavuk balık yemem ama hamileyken ilk dört aydan sonra hafta bir zorla balık yedim bebeğim için

Bilin bakalım noldu. Morallerim alt üst. Allahtan doktorum çok iyi çok ilgili. Az önce durumumu sormaya geldi. Biraz daha iyi ama sağ tarafımda hala ağrı olduğunu söyledim. Normal dedi bikaç günlük daha antibiyotik kullanımım olduğunu istersem taburcu olabileceğimi söyledi. Eşimin Özellikle hastane bakımının benim için daha iyi olduğunu düşünmesinden (tek başımayım şu sıralar kv memlekete gitti eğer taburcu olursam evde yaşlı babannemiz var ona bakıcam) dolayı bi gün daha kalmak istediğimi söyledim. Test sonuçlarımın iyiye gittiğini söyledi.

Evet esas bomba şudur ki çarşamba günü kanama sebebiyle geldiğimde de idrar testi vermiştim fazlaca yanmam olduğnu ve idrara sık çıktığımı söylemiştim. O gün verdiğim idrarda idrardan çok iltihap varmış meğer ama bunu bize kimse söylemedi ona göre bir tedavide vermedi hatta ve hatta sonuçların iyi olduğnu sölediler ben şok oldum bugün duyunca. Eğer o gün müdahale edilseydi ben şuan belkide ağrıdan bu kadar kıvranmicaktım. Neyse dedim artık aklıma geldikçe deli olsamda saolsun doktorum baya bi ilgilendi ilk güne göre daha iyiyim. Minnoşta baya hareketli keyfi yerinde. Bebişin baskısından dolayı sağ böbreğim boşaltımını tam yapamayabilirmiş o yüzden soluma yatarak ve bol bol su içerek iyileşmeye çalışıyorum.
Tövbe ya rabbim ya sağlık bu ya ama bu kadar vurdum duymaz olunmaz ki üstelik hamilelikte hiç olunmamali onların ihmali yüzünden senin başına çok daha kötü şeyler gelebilir di!! Allah muhafaza sen yinede çok dikkat et kendine bol bol dinlen

Ay çenem düştü ama gece başıma gelen olayıda paylaşmak istedim. Gece serumum bitmişti o gün takılcak başka serumum olmadığı için yenisini takmadılar. Ağrım var dedim paroldan farklı olarak buscopan verdiler. 1 dakika sonra afedersiniz tuvalete gittim. Tam ellerimi yıkarken bişeyler oldu göremez oldum gözümün önüne resmen buzlu cam indi görüyorum ama bulanık yazı falan hiçbişeyi okuyamıyorum. Allahım bi korktum ben. Teyzem hemşireyi çağrdı hemen tansiyonuma nabzıma baktı. Biraz geçti ama düzelmedim hiçbişey görmüyorum dedim. Hemşire doktorumu aramış haricen bide göz doktorunu aramış. İlaçtan dolayı ani tansiyon düşmesine bağlı geçici bişey olduğunu sabaha kadar geçmezse haber vermemizi söylediler. Hemşire tansiyonumu tekrat ölçtü ve gerçekten düşük çıktı. Dinlen biraz dedi korkarak bekledim ama yaklaşık 1 2 saatte geçti. Gece gece ödüm koptu ya:KK43:
Çok geçmiş olsun canım benim inşaallah bu günleride atlatirsin inşaallah

İdrar enfeksiyonu çok kötü oluyor canım ya bende 23 haftalıkken oldu ama seninki kadar ilerlemedi yanma hissi olunca hemen doktoruna söyledim ilaç verdi geçmişti,rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah sağlıkla sihhatle zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah
İnşallah canm ileri enfeksiyonda erken doğum sebebiymiş ondan korkuyorum. Geçse bi an önce

Çok geçmiş olsun canım benim inşaallah bu günleride atlatirsin inşaallah
İnşallah inşallah benim haberim yoktu teyzem yeni söyledi uyumuş kalmışız meğer gece serumum bitmiş artık içindeki ilaçta bitince damara doğru hava gelmeye başlamış ramak kala teyzem farketmişte hemşireye haber vermiş nedir bu başıma gelenler:KK43:

Tövbe ya rabbim ya sağlık bu ya ama bu kadar vurdum duymaz olunmaz ki üstelik hamilelikte hiç olunmamali onların ihmali yüzünden senin başına çok daha kötü şeyler gelebilir di!! Allah muhafaza sen yinede çok dikkat et kendine bol bol dinlen
Aynen canm. Allahtan ki farkedildi yine. Devamlı yatıyorum şimdilik

İnşallah inşallah benim haberim yoktu teyzem yeni söyledi uyumuş kalmışız meğer gece serumum bitmiş artık içindeki ilaçta bitince damara doğru hava gelmeye başlamış ramak kala teyzem farketmişte hemşireye haber vermiş nedir bu başıma gelenler:KK43:
Of kıyamam dikkat edin serum bitmesine yakın uyumamaya çalışın

X