20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Canım benim sen çok takıyorsun yapma böyle birincisi sarılığı bebeğin doktorun verdiği sınıra göre çok kötü değil sakin ol tamam mı, uyandiramadigin zaman hafif burnunu sık yada ayağının altına hafif bir şekilde vur ne kadar çok emerse o kadar cabuk sarılığı atlatır,korkma 100%90 her yeni doğan bebek sarılık olur, mükemmel anne olmaya çalışma olamazsın zaten hic kimse olamaz çünkü insanız,iyi ve sağlıklı bir anne olman senin evladın için çok daha gerekli ve önemli, ikincisi yeni doğan her bebek ilk 15 gün sürekli uyurlar yani sarılığı atlatsada bir müddet uyur panikleme, bunların hepsi bir süreç bir kaç ay sonra bu zamanlarını hatırlayıp ne kadar dert etmişim ne kadar da kendimi yipratmisim diyeceksin... adıyla yaşasın inşaallah minik hülya:)

Doğru söylüyorsun. Allah razı olsun canm. Sizlerden bunları duymak beni o kadar rahatlatıyo ki. :)

Benim bebegimde de sarilik basliyo gibi hissettim yuzunde sararma baslamisti gozden yuze yayilmisti 2 saatte bir emzirdim zorla uyandirdim burnunu sıktım altını actim kucagima aldim dik tuttum cok ugrastim uyandirdim herkes dedi acikinca uyanir gunah uyuyan bebegi uyandirma diye dinlemedim 2 gun surmedi toparladi bide 2 cay kasigi sekerli su verilmesi diye bir sey duydum ise yaramasa bile zararsiz diye denedim 1 kez suan cok sukur toparladi. Baygin gibi uyuyosa sekeri dusmus olabilir surekli emzir gogus uclarim paramparca oldu aglaya aglaya da olsa emzirdim sariligin tek ilaci surekli emzirmek canim kafana takip aglaman sutunu de kotu yonde etkiler sen moral depola sut arttiran yiyecek icecekler tuket surekli emzir

Hayırla gelsin inşaallah benim yolum uzun idare ediyoruz çok şükür bugunumuze ben kalp hastasıyım o biraz zorluyor nefesim kesiliyor şimdiden artik son aylarda nasıl olurum bilmiyorm
Amiiinnn.
Aaa ay yaşın çok küçük ama yaaa. Allah sağlık sıhhat versin inşallah yaa. Üzüldüm valla. Geçmiş olsun canımmm

Çokkkkkk şükür ki dün ve bugün iyi minnosum hatta saatlerdir yeni uyudu. Emdi bakındı sagina solunaa altını açtım. İnsallah geçmiştir. Tek sıkıntı salı günü test için topuktan kan alcaklar yine zaten üç defa deldiler dayanamiyorum ya morardi hep topuklari

Tatlım nasılsın doğum yaptın mi
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın.

Nerdeeeee. Gelmiyor sıpa, bugün çok kötü oldum. Afedersin cırcır olmuşum. Daha dün tuvalete giremezken şimdi tuvaletten çıkamıyorum. Karnımda müthiş bir ağrı var. Midem felaket. Şuan da yüzüm yanıyor. Bebeğe birşey olack diye korkuyorum Allah korusun. Sen napıyosun nasil gidiyor.

Rica ederim canım...offf son zamanlarda ishal çok zor oluyor Allah şifalar versin inşaallah, korkma birşey olmaz inşaallah çok kötü olursan bı doktora gidersin,birde türk kahvesi iç ishale iyi geliyor derler...bende iyiyim hamd olsun hamilelik işte bazen iyi bazen kötü idare ediyoruz çok şükür Allah'a...

Bi kaç ay önce kontrole gidince bir bayan doktora hamileliğimde bir sıkıntı var mı diye sormuştu. Doktorum da hamilelik zaten baştan başa bir sıkıntı demişti. Biraz espirili biri sağolsun hastasını eğlendiriyor. İyi olalım da hepsi geçiyor nede olsa

Kızlar iki gün önce kontrole gittim. Her şeyi normal, suyu sınırda dedi doktor. Sancın var ama yüksek doğum sancısı olmadığı için yatırmayacam seni dedi gönderdi. Açılma yok, kasılma yok. Bebişi bekle bekle gelmiyor. Yarın 40 hafta doluyor, 41 den gün alıyor. İnsan tedirgin oluyor yaa, napıyım bilmiyorum. Suni mi istesem, sancı mı beklesem. Bekle bekle gelmiyor. Suyum da azalmış sınırdaymış. Şaştım kaldım.

Canim okudumda yorumlari İshalde dogumun yaklastiginin belirtisi.
Eger doktorun senin kararina birakiyorsa suni alabilirsin.
Bende 39+6 da suni aldim istegimle.

Canim okudumda yorumlari İshalde dogumun yaklastiginin belirtisi.
Eger doktorun senin kararina birakiyorsa suni alabilirsin.
Bende 39+6 da suni aldim istegimle.
Ay öyle bir kargaşadayim ki anlatamam. Her zamanki gittiğim doktorun dediğine göre bugün tam 40 hafta doldu. Yarın 41den gün alıyor. Acildeki doktorun dediğine göre 39 hafta. Yarın 40 tan 1 gün alıyor. Acildeki doktor bir hafta geri söylüyor. Bizde şaşırdık kaldık artık yani. Etrafımdaki kişiler de kız bebek bu kadar beklemez diye üstüme düşüyor sürekli hastaneye gönderiyor iyice gerildim. Napacam bilmiyorum ya. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…