20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Ay öyle bir kargaşadayim ki anlatamam. Her zamanki gittiğim doktorun dediğine göre bugün tam 40 hafta doldu. Yarın 41den gün alıyor. Acildeki doktorun dediğine göre 39 hafta. Yarın 40 tan 1 gün alıyor. Acildeki doktor bir hafta geri söylüyor. Bizde şaşırdık kaldık artık yani. Etrafımdaki kişiler de kız bebek bu kadar beklemez diye üstüme düşüyor sürekli hastaneye gönderiyor iyice gerildim. :KK43: :KK43: Napacam bilmiyorum ya. Off
Kiz bebek beklemez falan Alakasi yok canim o laflar bos.
Kendisi ne zaman isterse geliyo. Takvimine gore 39. Haftanin icindesin daha var zamanin aslinda. Tabi insan endiseleniyor biran once dogsun diye

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor. Doğuran kaçıyor valla :lülülü:
Napalim sende dogur bakim napcan :deli:

Bi kaç ay önce kontrole gidince bir bayan doktora hamilel
Kızlar iki gün önce kontrole gittim. Her şeyi normal, suyu sınırda dedi doktor. Sancın var ama yüksek doğum sancısı olmadığı için yatırmayacam seni dedi gönderdi. Açılma yok, kasılma yok. Bebişi bekle bekle gelmiyor. Yarın 40 hafta doluyor, 41 den gün alıyor. İnsan tedirgin oluyor yaa, napıyım bilmiyorum. Suni mi istesem, sancı mı beklesem. Bekle bekle gelmiyor. Suyum da azalmış sınırdaymış. Şaştım kaldım. :KK43:
Tatlım eğer sancıların çıkıyorsa nst de, yürüyüşe çık ama bayağı yürü 1 veya 1,5 saat kadar yürü eve gel sıcak suyla duş al, duştan sonra zeytinyağı ile karnını kasıklarına masaj yap inşaallah doğumun başlar çok arkadaşımın bebekleri dogmuyordu günüde geçiyordu bu şekilde hep doğum yaptılar belki sendede faydası olur ama 3 nude mutlaka yap

Ay öyle bir kargaşadayim ki anlatamam. Her zamanki gittiğim doktorun dediğine göre bugün tam 40 hafta doldu. Yarın 41den gün alıyor. Acildeki doktorun dediğine göre 39 hafta. Yarın 40 tan 1 gün alıyor. Acildeki doktor bir hafta geri söylüyor. Bizde şaşırdık kaldık artık yani. Etrafımdaki kişiler de kız bebek bu kadar beklemez diye üstüme düşüyor sürekli hastaneye gönderiyor iyice gerildim. :KK43: :KK43: Napacam bilmiyorum ya. Off
Bence kimseye bakma böyle zamanda her kafadan bir ses çıkar,dogumun kızı, erkeği,erkeni veya geç doğanı olmaz her hamilelik farklı geçer, dedikleri mı uygulayabilirsen uygula yapamam dersen artık 40 hafta olmuş doktoruna tekrar git suni sancı istiyorum de...

Kiz bebek beklemez falan Alakasi yok canim o laflar bos.
Kendisi ne zaman isterse geliyo. Takvimine gore 39. Haftanin icindesin daha var zamanin aslinda. Tabi insan endiseleniyor biran once dogsun diye

Napalim sende dogur bakim napcan :deli:
Bi hayırlısıyla gelseydi. İnsan tedirgin de oluyor yani.
Daha beni bulamazsınız diyomuşum :KK45::KK53:

Tatlım eğer sancıların çıkıyorsa nst de, yürüyüşe çık ama bayağı yürü 1 veya 1,5 saat kadar yürü eve gel sıcak suyla duş al, duştan sonra zeytinyağı ile karnını kasıklarına masaj yap inşaallah doğumun başlar çok arkadaşımın bebekleri dogmuyordu günüde geçiyordu bu şekilde hep doğum yaptılar belki sendede faydası olur ama 3 nude mutlaka yap
Ayy. Deniycem canım teşekkür ederim. İnşallah işe yarar :* :*

Bence kimseye bakma böyle zamanda her kafadan bir ses çıkar,dogumun kızı, erkeği,erkeni veya geç doğanı olmaz her hamilelik farklı geçer, dedikleri mı uygulayabilirsen uygula yapamam dersen artık 40 hafta olmuş doktoruna tekrar git suni sancı istiyorum de...
Pazartesi günü tekrar diyicem doktora. O güne kadar yürür yaparım bişeyler. Gidince de bakalım doktor ne diyecek duruma göre bişeyler yapmaya çalışırım. Yatırıyım diyor hemen. Ben yatmak değil doğurmak istiyorum :)

Pazartesi günü tekrar diyicem doktora. O güne kadar yürür yaparım bişeyler. Gidince de bakalım doktor ne diyecek duruma göre bişeyler yapmaya çalışırım. Yatırıyım diyor hemen. Ben yatmak değil doğurmak istiyorum :)
Evet pazartesi ye kadar bol bol yürü belki gittiğinde acilman olur:KK66: hem yatırsın işte suni sancıyla dogurursun bebek gelmezse:)

Kızlar dün sabah doğum yaptım. Evime biraz önce girdim. Çok şükür bu günü de gördüm. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Kolaylık versin:KK200::anne:

Kızlar dün sabah doğum yaptım. Evime biraz önce girdim. Çok şükür bu günü de gördüm. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Kolaylık versin:KK200::anne:
hayirli olsun canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun.:KK36:
normal dogum yaptin dimi bi gunde ciktigina gore

hayirli olsun canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun.:KK36:
normal dogum yaptin dimi bi gunde ciktigina gore
Teşekkür ederim canımmm. Allah herkese nasip etsin. Evet normal oldu canım. Şükür ki suni sancı ya felan gerek kalmadı. :anne:

iyi canim sevindim hadi darisi digerlerine. zorlandin mi dogumda uzun surdumu
Amin. Zorlanmadim da bizimki doğarken bile naz yaptı , başı kanala oturdu ama çıkmadı sıpa. Ebe bastırdı karnıma mecbur kaldı. 1 günü aşkın süredir uykusuz duruyordum. Ev taşıdım tam da. Gücüm kalmamıştı artık ama şükür sağ salim geldi. Eşyalarım yeni evime geldi akşama hastaneye gittim.

23 yasindayim ve ilk bebisim 7 haftalik olcak mide bulantilarim detarjan tiksintim cok var sizde boyle olan varmi gecermi ne zaman gecerr bu

23 yasindayim ve ilk bebisim 7 haftalik olcak mide bulantilarim detarjan tiksintim cok var sizde boyle olan varmi gecermi ne zaman gecerr bu
evet bende oyleydim. sampuanimdan bile tiksinmisdim 13.uncu haftandan sonra azaliyor yani 3 aydan sonra grciyor yavas yavas
malesef birazcik daha cekmen lazim

X