- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
Burdayizzzz
Ay ne zamandır sesiniz çıkmıyor nerelere kayboldunuz. Hadi ben ev taşıdım bakamadım, siz nördünüz anam
İkiz annesi değil o iki kız annesi
A aaaa ben niye öyle hatırlıyorum yaa. Özür dilerim canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayizzzz
Ay ne zamandır sesiniz çıkmıyor nerelere kayboldunuz. Hadi ben ev taşıdım bakamadım, siz nördünüz anam
İkiz annesi değil o iki kız annesi
Oy oy maşallah. Hele bir 20 22 hafta olsun göbeğin şekil değiştirecek. Dalgalanacak deniz gibi.bende burdayım kızlar :) büyüyoruz bizde hissediyorum artık kızımı :)
ay valla çok merak ediyorum nasıl oluyo :) inanır mısınız hergün daha çok hissediyorum :)Oy oy maşallah. Hele bir 20 22 hafta olsun göbeğin şekil değiştirecek. Dalgalanacak deniz gibi.
Bise olmazA aaaa ben niye öyle hatırlıyorum yaa. Özür dilerim canımmm
Evett günler geçmiyorÇok da az kalmiss dogumuna
Çok mükemmel inanılmaz birşey. Sırtımı hafif yaslasam başlıyor. Yada sırt üstü yatıyım hic durmuyor her firsatta videoya cekiyorum. inşallah sende görürsün.ay valla çok merak ediyorum nasıl oluyo :) inanır mısınız hergün daha çok hissediyorum :)
maşallah çok güzel umarım benim kızımda o kadar kuvvetli olur :) hep erkenciyim hamile olduğumu cinsiyetini erken öğrendim, hareketlerini de erken hissettim bakalım ilerleyen zamnlar ne göstercek :)Çok mükemmel inanılmaz birşey. Sırtımı hafif yaslasam başlıyor. Yada sırt üstü yatıyım hic durmuyor her firsatta videoya cekiyorum. inşallah sende görürsün.
Şöyle anlatayım. Kare bir çerçeveye naylon germişsin, naylona bir tarafindan dokundukca diğer tarafından görürsün ya. Onun gibi. Etin oynuyor , şişiyor , iniyor , dalgalanıyor.
Ooohh ne güzel. Bizimki taa 5. Ayda gösterdi eşşekk. Tatlı şeyler ye özellikle. Reçel, helva, çikolata, tatlı, pasta. Tatlı yedikçe daha çok hareket eder. Kahvaltıda tatlı ağırlıklı ye, gün içinde şöyle bi koltuğa uzan. Bak nasıl yaramazlık yapıyormaşallah çok güzel umarım benim kızımda o kadar kuvvetli olur :) hep erkenciyim hamile olduğumu cinsiyetini erken öğrendim, hareketlerini de erken hissettim bakalım ilerleyen zamnlar ne göstercek :)
Bende 22 yasindayim 19 gunluk oglum:-D
Yaaaa. Ne güzel bak hareketlerini görebiliyor. Çoğu baba denk gelemiyor. Şanslıymış babası. Yakaladıkça videoya al. İzletirsinBenim oglum da cok hareketli muzik caldiginda sirt ustu yattigimda ultrasonda en cok da babasi elini karnima koydugunda eli nerdeyse tam oraya tekme atiyo bide ayagini surtmeye basladi karnima
Videoya almaya baslayinca duruyo hic kipirdamadanYaaaa. Ne güzel bak hareketlerini görebiliyor. Çoğu baba denk gelemiyor. Şanslıymış babası. Yakaladıkça videoya al. İzletirsin
Bak baaaakk sen konuş onunla. Hadi bir tekme at anneye deVideoya almaya baslayinca duruyo hic kipirdamadan
Valla simdiden boyle inatsa sonrasi ne olur korkmuyo degilimBak baaaakk sen konuş onunla. Hadi bir tekme at anneye de
Ahahahaha inşallah inatçı olmaz, nazlı olunca idare ediliyor ama işteValla simdiden boyle inatsa sonrasi ne olur korkmuyo degilim
Bende de hormonlarimi bozan küçük kistler vardı.Merhabalar. Tecrübelerinizden yararlanmam için yardımcı olur musunuz. Son adet tarihim 7 ağustos 28 günde bir adet oluyorum. Az önce doktora gittim sağ tarafımda bi ağrı var diye alttan muayene ederek 4 cmlik kist olduğunu söyledi. Fakat kistin hamilelik öncesi kisti olabileceğini söyledi belki bu ay tutacaktır onun belirtisidir kist dedi.ilk defa duydum böyle bişeyi. Mümkün mü ? Yaşayan var mı ?