20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Merhabalar. Tecrübelerinizden yararlanmam için yardımcı olur musunuz. Son adet tarihim 7 ağustos 28 günde bir adet oluyorum. Az önce doktora gittim sağ tarafımda bi ağrı var diye alttan muayene ederek 4 cmlik kist olduğunu söyledi. Fakat kistin hamilelik öncesi kisti olabileceğini söyledi belki bu ay tutacaktır onun belirtisidir kist dedi.ilk defa duydum böyle bişeyi. Mümkün mü ? Yaşayan var mı ?
Merhaba. Geçmiş olsun. Duymadım valla daha önce. İnşallah kötü bişey değil de bebeğin habercisidir

Günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız. Ben bayadır giremedim telefondan dolayı. Artık buradayım :)

Iyi cok sukur yeri dar gelmeye basladi karnimi gerdirip duruyor bir de hickirik tutuyor surekli bebisimi cocuk simdiden sinirlenmeye basladi :KK45: senin bebis nasil?
Ahahaha :KK48::KK48::KK48: benimki de aynen öyle valla. 1 haftadır sürekli oynuyor, geriliyor, yerini genişletmeye çalışıyor. Sağlıkla bi doğsalardı Allah'ın izniyle :KK200:

Ayy hayırlı olsun canım. Allah sana bağışlasın. İlk doğuran sen oldun :anne::KK73:
Nasıl oldu nasıl ilerledi. Kolay geçti inşallah.
Saol canim amin. Normal dogum yaptimm ama simdi hamilesiniz hala korkutmak istemem en iyisi anlatmiyim :skandal:

Saol canim amin. Normal dogum yaptimm ama simdi hamilesiniz hala korkutmak istemem en iyisi anlatmiyim :skandal:
Yok ben kendimi hazırladım. Başıma gelecekleri biliyorum :KK70: korkmuyorum ama bir an önce olsun bitsin istiyorum. İnşallah çabucak kolayca olur :dua:

X