- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
MasallahhhEvet kizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MasallahhhEvet kizzz
Fındık ya maşaallah asi zamanı zor oluyor benim oğlum çok aşırı ağladı çok zor geçiyordu aşılar Allah kolaylık versin inşaallah canım hiç acımaz meleğininAynen oyle şimdi benimki emeklemeye calisiyo mesela ya da arada anne diyo meme diyo baba dedi bi ara sonra anne meme dedi acayip konuşkan bişey bi de kafa sallayarak onaylıyor gibi yapıyor komik yarın da asilarimiz var ooof of
Çok teşekkür ederim .amin allah hepimizin gönlüne göre versin canimCanım inşaallah gönlüne göre versin rabbim en kısa zamanda hamile haberlerini alırız şimdi düzensiz olduğu için tam yumurtlama dönemi birşey diyemem ama adet bitiminden sonra iki hafta gün aşırı ilişki olursa tutar diye düşünüyorum
Allah bağışlasın canım. Hoş geldin.Bende 25 haftalık 23 yasında bir anneyim Allah'ın izniyle erkek bebeğimiz olucak
Valla bende Yoruldum kaç gündür alisveristeyim dolabini beşiğini aldım hala uğraşıyorum canimAyaklarım patlayacak neredeyse
Nasılsınız kızlar bebişler nasıl
Valla bende Yoruldum kaç gündür alisveristeyim dolabini beşiğini aldım hala uğraşıyorum canim
Amin canım. Masallah.Ayyyyy. Ne güzel dimi hazırlık yapmak. Allah bebeğimize kullanmayı nasip etsin inşallah.
İki gün önce ne oldu varya. Bir haftadır yoruluyorum koşturma,temizlik derken. Şöyle bi uzanayım dedim. Tvye bakam dedim. Karnıma bi baktım ki şok oldum. İçeriden nasıl vuruyor varya. Etim kabarıyor. Eşime gösterdim hemen şok oldu. Sanki naylon bir duvardan elini kolunu uzatiyormus gibi göbeğim hareket etti.
Allah hak eden, isteyen herkese yaşatsın. Çok duygulandım. İkinci seferde videoya çektim hemen tabi. Büyüyünce izletirim
Günaydın canım hoş geldin. Maşallah Allah kavuştursun insallah. İkizler çok güzel oluyor ama ilk bebekte ikiz gelince çok zor oluyor. Dayanilmiyor. Etrafımda çok gördüm. Yengemin ikizi var. Kadın 36 yaşında. Oturdu ağladı yetişemiyorum diye. Allah dağına göre kar verirSelam kizlar ben de araniza katilayim. 20 yasindayim 5 şubat dogum gunum 6 şubat son adet tarihim mumlari uflerken ikiz bebek diledim ikizleri cok seviyorum esim de ayni sekilde ikiz olmasa da cok sukur minik oglumuz Kuzey Efe'yi bekliyoruz simdi
Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinnBuradaki arkadaslarimizla yaş sıralamamız 20 21 22 23 oldu rakamları tamamlıyoruz iyi denk geldi
Bende 21 yaşına girdim iki gün önce. Kızımı bekliyorum
AaamiiiinnnAllah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinn
Ayy yerimmm ne kadar guzellİkiz annemiz var burada @Rizeli-53
BurdayizzzzHerkes Kayboldu
Merhaba canım bende hep hamileligimi ilk öğrendiğimde ikiz olsun derdimm olmadı kızımi beliyorum bende :))Selam kizlar ben de araniza katilayim. 20 yasindayim 5 şubat dogum gunum 6 şubat son adet tarihim mumlari uflerken ikiz bebek diledim ikizleri cok seviyorum esim de ayni sekilde ikiz olmasa da cok sukur minik oglumuz Kuzey Efe'yi bekliyoruz simdi
İkiz annesi değil o iki kız annesiİkiz annemiz var burada @Rizeli-53
Çok da az kalmiss dogumunaBurdayizzzz
Merhaba canım bende hep hamileligimi ilk öğrendiğimde ikiz olsun derdimm olmadı kızımi beliyorum bende :))
İkiz annesi değil o iki kız annesi