çok fazla su içerim,ekmek neredeyse hiç yemem,10-15 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim,çalıştığım için akşamları evde 10 dk oturmaya fırsatım olmaz, yani hareketliyim, amaaaa buna rağmen kiloluyum, kodum bozuk galiba
itiraf ediyorum,çekirdek benim vazgeçilmezim,çok seviyoruuuummm
Platesi denedim başlarda hatta lastiklerinide aldım o gazla ama 115 kiloda zorladı beni yattığım yerden kalkamıyodum anacım az daha verim onada başlıyacam
Ekmeği ihmal etme canım benim günde 3 dilim ekmeğim var o da gerekli sanada afiyet olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
itiraf ediyorum,çekirdek benim vazgeçilmezim,çok seviyoruuuummm
Geçen tv de duydum 1 çorba kşğ çekirdek 1 tatlı kaşığı yağa eşitmiş
Çok geçmiş olsun, yaşadıkların kolay atlatılır şeyler değil, umarım artık daha iyisindirBen de şimdiye kadar 10 kilo verdim, 25 kilo daha vermek istiyorum. Düzenli gelemesem de ben de bu başlıkta paylaşımda bulunmak isterim
Teşekkür ederim canım, gel tabi istediğin zaman, ne zaman kendini yalnız hissedersen gel , yeter ki pes etmeyelim , verdiğin 10 kilo içinde çok tebrik ediyorum, şu an kaç kilosun ? düzenli gelemesende cuma günleri tartılıp , kilonu bize yaz tamam mı liste hazırlayacağım diğer gruplarda olduğu gibi , o bize güç verir
Elbette gelirim88 kilo ile başladım, şimdi 78 kiloyum. Hedefim 53 kilo olmak kısmetse :)
Bende şu an 89 kiloyum 70leri görmek için can atıyorum
Hedefimizde aynı sayılır bende 55-60 arası kiloya inmek istiyorum.
Bence bunu başarabiliriz, hiç de imkansız değil, sabır ve kararlılıkla bunu yapıcaz , sonra 36 beden ciciler alıcaz , 10 yaş daha küçük göstericez, kendimize gelicez
Artık bu yaz bize çıtı pıtı tatiller yok geç kaldık , ama seneye göz açıp kapayıncaya kadar geldiğinde biz çoktan kilo vermiş zayıf olmaya alışmış olacağız
Dün benimki bana bi de sen biraz kilo aldın demez mi? Yalancı pislik ne biraz kilosu ayı gibi oldum demek istedim resmen
kaç yaşındaşın boyun kaç?
uhuuu daha çıtırsın, kolay verirsin, ben 169 um 32 yaşındayım, benimde hep alt hep alt baldırları,popişi görme yaniYaşım 24 tatlım boyum 1.70 , üstten kilo aldığım için kol göbek surat boyun baya bi genişledi yani , irileştim
uhuuu daha çıtırsın, kolay verirsin, ben 169 um 32 yaşındayım, benimde hep alt hep alt baldırları,popişi görme yani
Yaşım 24 tatlım boyum 1.70 , üstten kilo aldığım için kol göbek surat boyun baya bi genişledi yani , irileştim
huhuuu ben yemeğe çıkıyorum, gelince yazacağım neler yediğimi
ooo diyetisyen desteğin olması çok güzel, spor olarak ne yapıyosun peki ?
Bende sadece yürüyüş ve mekik var , biraz toparlarsam vücudu platese falan geçmek istiyorum
YAPAMAM DEMEYİN BAYANLAR GELİN BERABER YAPALIM
Merhaba bayanlar, ben daha önce bu forumda tam 23 kilo verdim, yaklaşık 3-4 yıl kadar önceydi, o yıllar içerisinde yavaş yavaş eski kiloma geri döndüm, özellikle evden uzak kaldığım bir dönem vardı ki, o sırada 1 ayda 6 kilo aldım.
Ciddi bir depresyon geçirdim, vücudumda yaralar çıktı, ama o gücü yeniden toplamaya çalışıyorum.
-Düzenli her sabah yürüyüş yapıyorum eskisi gibi.
-Akşam 7den sonra ağzımı kapalı tutup hiçbir şey yemiyorum.
- Şekerli, yağlı, unlu olan her şeyi yasakladım kendime.
- Protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, bazı sabahlar herbalife shake ile kahvaltı yapıyorum.
- En önemlisi de buraya, burada ki bayanlarla iletişimde olmaya çalışıyorum çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum..
Benim gibi uzun yolu olan varsa gelsin buyursun, 2014 bizim dönüm yılımız olsun.
YASAKLAR :
* Yağlı, unlu , şekerli, kalorisi yüksek yiyecekler.
* Kola ( zero olabilir ) , içilen bütün içecekler şekersiz içilecek bayanlar, alışırız zor değil ( Ben Alıştım artık şekerli içemiyorum )
ÖNERİLER :
* Türk Kahvesi :
Hem antioksidan hem de metabolizmayı hızlandırır, ara öğünlerde iyi gelir.
* Ayran :
Sınırsız içilebilir, tok tutar, akşamları özellikle yemeye alışık bayanlar , akşam öğünlerinde ayran içerlerse daha rahat uyku çekebilirler.
* Soda :
Hem cildimiz hem de miğdemiz için çok yararlı bir içecektir, ara öğünlerde tüketildiğinde bir daha öğüne daha tok başlarsınız.
* Küçük Egzersizler :
Mesela günde 50 mekik, haftada 350 ayda 1500 mekik eder, ve 5 dk bile almayacaktır.
* Tempolu Yürüyüş :
Vücudun kas değil yağ eritmesine yardımcı olur, daha ölçülü ve hızlı kilo verirsiniz.
* Yalan :
Nasıl yalanlar ? :) Biliyorsunuz diyette olduğunuzu öğrenen insanlar nedense özellikle size baskı kurarlar, size ikram edildiğinde, - ay canım çok yedim ya, - karnım ağrıyor - canım hiç istemiyor - ben sevmem onu pek... tarzı yalanlar hayat kurtarır :)
* Çok Çiğnemek :
İlk başlarda yavaş yemek , küçük lokmalar almak zor olur ama çok çiğnemek sizi zorlamaz ve hemen alışkanlığa dönüşür, yemek bitmeden doyduğunuz mucize anlar bile olur hatta
(Bu kısım sürekli güncellenecektir.)
bebeğim plates için bir blog var youtube çok güzel ve eğlenceli videoları var adı bloglates youtube yaz çıkar
Ya çıtırlık yaşta değil inan, bak bizim bi Nurten abla var
Ay kadına gıcık oluyorum genç kız gibi yaşı da en az 50 var, her sabah yürüyüş yapar sinir oluyorum
Popişler sporsuz olmaz , popişlere iyi bakalım , egzersiz yapalım
Plateste çok güzel popiş egzersizleri var, ağlayasın geliyor yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?