20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

😀😀😀 kodlamayı düzeltmek lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

itiraf ediyorum,çekirdek benim vazgeçilmezim,çok seviyoruuuummm

Geçen tv de duydum 1 çorba kşğ çekirdek 1 tatlı kaşığı yağa eşitmiş
😀😀sakın yağ yiyorum diye düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın aslında ekmek de tüketmek lazım, sabahları 2 dlm ekmek arası penirli domatesli minik bir sandviç yanında da doymazsan 1 haşlanmış yumurta mmmm mis gibi kahvaltı işte

Ay ben dukan krep i biliyorum sütle yumurtayla yulaf kepeğiyle yapılıyor, o da çok yardımcı oluyor kızlar, ekmek gibi oluyor ama proteini daha fazla

itiraf ediyorum,çekirdek benim vazgeçilmezim,çok seviyoruuuummm

hah! bak işte çıkıyor ortaya ayyy bence onu bırak kuzum en fazla 1 hafta zorlanırsın sonra unutursun tadını, o sivilce falan da yapar :26:

Çok geçmiş olsun, yaşadıkların kolay atlatılır şeyler değil, umarım artık daha iyisindir Ben de şimdiye kadar 10 kilo verdim, 25 kilo daha vermek istiyorum. Düzenli gelemesem de ben de bu başlıkta paylaşımda bulunmak isterim

Teşekkür ederim canım, gel tabi istediğin zaman, ne zaman kendini yalnız hissedersen gel , yeter ki pes etmeyelim , verdiğin 10 kilo içinde çok tebrik ediyorum, şu an kaç kilosun ? düzenli gelemesende cuma günleri tartılıp , kilonu bize yaz tamam mı liste hazırlayacağım diğer gruplarda olduğu gibi , o bize güç verir

Elbette gelirim 88 kilo ile başladım, şimdi 78 kiloyum. Hedefim 53 kilo olmak kısmetse :)

Elbette gelirim 88 kilo ile başladım, şimdi 78 kiloyum. Hedefim 53 kilo olmak kısmetse :)

Bende şu an 89 kiloyum 70leri görmek için can atıyorum
Hedefimizde aynı sayılır bende 55-60 arası kiloya inmek istiyorum.
Bence bunu başarabiliriz, hiç de imkansız değil, sabır ve kararlılıkla bunu yapıcaz , sonra 36 beden ciciler alıcaz , 10 yaş daha küçük göstericez, kendimize gelicez

Artık bu yaz bize çıtı pıtı tatiller yok geç kaldık , ama seneye göz açıp kapayıncaya kadar geldiğinde biz çoktan kilo vermiş zayıf olmaya alışmış olacağız

Dün benimki bana bi de sen biraz kilo aldın demez mi ? Yalancı pislik ne biraz kilosu ayı gibi oldum demek istedim resmen

kaç yaşındaşın boyun kaç?

uhuuu daha çıtırsın, kolay verirsin, ben 169 um 32 yaşındayım, benimde hep alt hep alt baldırları,popişi görme yani

Ya çıtırlık yaşta değil inan, bak bizim bi Nurten abla var
Ay kadına gıcık oluyorum genç kız gibi yaşı da en az 50 var, her sabah yürüyüş yapar sinir oluyorum

Popişler sporsuz olmaz , popişlere iyi bakalım , egzersiz yapalım
Plateste çok güzel popiş egzersizleri var, ağlayasın geliyor yaparken

Aaaa, benim boyum da 1.70 Daha önce 60 kg, 58 kg filan olmayı hedefledim ama artık bildiğin manken gibi olup bu kilo meselesine nokta koymayı düşünüyorum Benim bütün kilom basen, kalça, üst bacaklar, baldırlar vs yani alt kısımda :) Kollarım da azıcık kalın ama üst kısmım bariz ince alt kısma oranla :) Ben artık kararlıyım, yavaş ya da hızlı hiç fark etmez, ben o hedefe ulaşacağım Yaşlarımız da aynı nerdeyse Gelecek yaz bizim yazımız olacak Hatta yazı beklemeye gerek yok, bu kış bizim kışımız olacak

ooo diyetisyen desteğin olması çok güzel, spor olarak ne yapıyosun peki ?
Bende sadece yürüyüş ve mekik var , biraz toparlarsam vücudu platese falan geçmek istiyorum

bebeğim plates için bir blog var youtube çok güzel ve eğlenceli videoları var adı bloglates youtube yaz çıkar

hadi bakalım hayırlı olsunn

canm önce nasıl verdiysen eminim yine başaracaksınnnn

takipteyimm

vaktin varsa spor yapppa

spor candırrrrrrrrrrrrrrrrrr

insana canlılık ve dinçlık verir tattlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…