Bebek İkinci El 20-21 numara kız bebek ayakkabı arıyorum

Arkadaşlar yok mu elinde temiz markalı ayakkabıları olan :(

$IMG_1380.jpg $IMG_1379.jpg canım bunlar var hem 19u hem de 20si var elimde

bende de var hic giyilmemiş 20 numara benetton marka

sagdakidir resimde

Eki Görüntüle 1134900

canım senin benettonlarını sürekli takip ediyorum aslında çok da güzeller ama rengine karar veremediğimden bir türlü yazmadım sana. pembe de ayakkabımız var şimdi seninki de güzel diye aklımı çeliyor :) ama rengini değişik istiyorum bu sefer.

canım senin benettonlarını sürekli takip ediyorum aslında çok da güzeller ama rengine karar veremediğimden bir türlü yazmadım sana. pembe de ayakkabımız var şimdi seninki de güzel diye aklımı çeliyor :) ama rengini değişik istiyorum bu sefer.

Tamam canim nasil iatersen:)

Benim kızımın 1 kere giymek nasip olmayan özel gün ayakkabıları ve günlük ayakkabıları var

$image.jpg

hello kitty‘li ayakkabılar 20 numaradır, orjinal sanrio lisanslıdır, CEYO markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. tanesi: 30 lira
altın rengi bebek sandaleti 18 numaradır, %100 deridir, TOROMAN markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. 40 lira
siyah taşlı ayakkabı 20 numaradır, rugandır, EMRE BEBE markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. 40 lira
beyaz pullu ayakkabı patik tipidir 6-9 aya uygundur, LEONCINO markalıdır. 15 lira -gitti-
lacivert çizgili sandalet 3-6 aya uygundur, MARKS AND SPENCER markalıdır, yazlık keten türü kumaştandır. 20 lira

Toplu almayı düşünürseniz indirim yaparım

Son düzenleme:
Back