20.05.2019 Dr. Harun Özkan Meme Büyütme Ameliyatım

Aynen öyle gülüm
Evet nisan da dikleştirme ve protez yaptırdım
Seit wann bist du in Deutschland? Und in welcher Stadt? Wir sind hergezogen und ich bin glücklich darüber!
Sag mal bei wem lässt du deine brüste machen?

Ich bin seit 20 Jahre hier. Ich bin aus Nord Rhein Westfalen , Dortmund. Canim Istanbul da doktor buldum. Yücel Sarialtin. İçime sindi güven verdi. Sade refakatçi olmadan ve sade bir gece hastanede kalmak beni tedirgin ediyor. Karın ve gögüs artı lipo.

Özelde devam edelim mi?
Refakatçim yoktu lakin kombin ameliyatı da değildi. Hani seninki daha ağrı bi durum

Merhabalar, bugun ben de buyuk bir heyecanla harun beye muayane oldum. Acikcasi biraz hayal kirikligina ugradim. Dogru duzgun aciklama yapmadi hemen 250cc kas alti meme altindan yapicam dedi. Iyilesme sureci ve komplikasyonlar hakkinda konusmadik. Hangi silikonu kullanacak ben agzindan zorla birkac aciklama aldim. Aceleci tavrindan tum soracaklarimi tam soramadim. Gerci doktorun acelesi vardi gorusmeye 1.5saat kadar gec geldi ve dolayisiyla baska hastalar bekliyordu. Ama yine de doktorun sosyal becerileri nasil bir cerrah oldugunu gostermiyor. Cok iyi bir doktor da olabilir. siz simdi nasilsiniz, memelerinizin son halinden memnun musunuz? Kendiminkine benzer bir meme ornegi gormek istedim (yine kendi talebim uzerine) sonrasini tahmin edebilmek icin ancak doktor beyin gosterdigi ornekler de genel olarak sarkik ya da deforme memeler vardi bu da benim icin pek aydinlatici olmadi.
Bu arada 100tl muayene ucreti odedim. Meme icin de 10000tl gibi uygun bir rakam aldim.

Son düzenleme:
Kızlarr merhaba Ameliyat olanlara bir şey danışmak istiyorum uzun zamandır araştıran uzun yıllardır ameliyat olma düşüncem var fakat cesaretimi yeni toplayıp haftaya bir ameliyat olacağım hocamla görüştüm İstanbul’da gerçekleştirecek ve yalnız gideceğim birkaç arkadaşımızın daha yorumlarını okudum yalnız geçiren var ve iyi atlatan var tabi bu bünyeye bağlı olduğunu düşünüyorum herkesin fiziki özellikleri bir değil fakat danışacağım şu Damla’yla yuvarlak arasındaki farkı ben Doktorum seçimi kesinlikle kişiye bırakıyor bu konuda olan arkadaşlarım için soruyu soruyorum damla mı daha iyi sizce yoksa yuvarlak mı arasında da fiyat farkı var damla daha pahalı ben sağlık açısındaHangisi iyisi onu olma taraftarıyım sizlere danışmak istedim teşekkür ederim

Arkadaşlar 2020 de ankarada devlet veya araştırma hastanesinde meme büyütme olan doktor tavsiyesi verebilecek olan var mı lütfen

ameliyatınızı kime yaptırdınız?

Me
merhaba morluklar oluştu mu sizde de çıktığınızda olduysa kaç günde geçti ve ağrılarınız kaç günde geçti benim de kas altı yapıldı o yüzden biraz ağrım var yatarken kalkarken hissediliyor sizin için nasıldı bu durum ne zaman geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…