- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif görmekten korkuyorummGebe olabilirsin canım.
Test yapabilirsin
İkisi de olabilir. Genelde ovülasyonun pik olması adet geçtikten sonra oluyor. Ama bi ayda iki kere yumurtlama nadir görülürken ovülasyonun pik yapması herkeste görülüyor. O yüzden inşallah hamileliktendirArkadaşlar 3 martta ovulasyon testim pik olmustu sonra testim silikleşti aradan 12 gün geçti ovulasyon testim tekrar pik oldu sizce tekrar mı yumurtladım 12 gün arayla ??
Hem bugünkünü hem 3 martta pik olanı atıyorım doğru dimi ikiside pikİkisi de olabilir. Genelde ovülasyonun pik olması adet geçtikten sonra oluyor. Ama bi ayda iki kere yumurtlama nadir görülürken ovülasyonun pik yapması herkeste görülüyor. O yüzden inşallah hamileliktendir ☺![]()
Yarın sabah ilk idrarla yap canım çıkmamıştır varsa bile daha. Hamile değilsen de tekrar yumurtluyorsun hemen bu geceyi değerlendirKızlar test yaptım ama negatif![]()
Erken gebelik testi sipariş etmiştim gelsin yapıcamYarın sabah ilk idrarla yap canım çıkmamıştır varsa bile daha. Hamile değilsen de tekrar yumurtluyorsun hemen bu geceyi değerlendir![]()
Tekrar gebelik testi yaptınızmıArkadaşlar 3 martta ovulasyon testim pik olmustu sonra testim silikleşti aradan 12 gün geçti ovulasyon testim tekrar pik oldu sizce tekrar mı yumurtladım 12 gün arayla ??
13 martta yapmıstım negatif cıktı bi dahada yapmadımTekrar gebelik testi yaptınızmı
Adet oldunuz mu bugun teati tekrarlayin gec dollenme olmustur ayrica testlere guvenilmiyo . Bi cok kisinin kan testinde cikti13 martta yapmıstım negatif cıktı bi dahada yapmadım
Hayır olmadım hala bekliyorum bi umut belki olurum diyeAdet oldunuz mu bugun teati tekrarlayin gec dollenme olmustur ayrica testlere guvenilmiyo . Bi cok kisinin kan testinde cikti
Aklinizda suphe kalmasin derim imkaniniz varsa ..Hayır olmadım hala bekliyorum bi umut belki olurum diye
Sürekli negatif görmekten cok yoruldum o yüzden ovulasyon testi yapıyorum testlerim hala böyle gidiyorAklinizda suphe kalmasin derim imkaniniz varsa ..
Evt ama gebelik testi yapmıstım 15 marttamı ne negatif cıkmıstı o yüzden yumurtlama benceCanim ya iki kere yumurtluyosun yada hamilesin baska bi seceniyo yok bunlaringebelik testi yada kan vermen lazim netlesmesi icin
Belli olmuyo diyorun ys gec dollenme olmustur eger vsrsa suan zaten cikar gayet .Evt ama gebelik testi yapmıstım 15 marttamı ne negatif cıkmıstı o yüzden yumurtlama bence
Sürekli negatif görmekten cok yoruldum o yüzden ovulasyon testi yapıyorum testlerim hala böyle gidiyor![]()
Ohoo 9 gün geçti ama her ay böyle oldugundan normal diyorum artıkSanki 16 Mart tekrar yumurtlama, 17 Mart çatlama gibi ama hala tam silikleşmemiş.
Ben olsam tekrar gebelik testi yapardım negatif de çıksa yapacak bişey yok böyle stres yapmaktansa.
Regl gününüzün de geçmiş olması lazım doğru mu ?