Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım evli değilim ablamın nicki bu.örgün okumayı düşünüyorum sen nerde okudun acaba.ben biraz araştırdımda dumlupınar tekstil terbiye bana göre gibi geldi.aslında ben tam olarak desinatör olmak istiyorum.zaten meslek lisesi giyim bölümüyüm yani tam alanım inş istediğim yere girerim.çok soru sordum ama siz şuan çalışıyormusunuz yani iş bulmakta zorlanırmıyım
canım ben degıl ama kardesım okudu ıspartada okudu ve gercekten cok memnunkaldı bende gıtım gordum ısparta suleyman demırel unıversıtesı cok guzel bir alana kurulmus ayrıca bu bölüm için sana denizli pamukkale üniversitesini de tavsiye edebilirm denızlı tesktıl alanında ılerlemıs oldugu ıcın okulunda daha ıı egıtım alabılırsın tatlım..ders konusunda gelınce kardesım duz lıse cıkıslı oldugu ıcın cok zorlanmamıstı ama meslek lıselıler matematık derslerınde zorlanıyorlarmıs yıne de bence bu kısısel beceriye bağlı..şimdiden hayırlı olsun yerinde olsam ısparta ve denizliyi tercihlerimde ilk sıraya koyarım ama merkezdeki bölülerini canım..