2 yıllık tekstil okuyan varmı?

potpori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
10
0
arkadaşlar myo tekstil bölümünü okuyan varmı aranızda bazı soruların olucakta

merhaba canım ben tekstil bölümü yüksek okul mezunuyum 2003de mazun oldum.

canım ya bende düşünüyorum fakat kimyayla aram çok kötü meslek lisesi olduğum için altyapım yok gibi bişe gitsem zorlanırmıyım acaba

yok canım zannetmem zorlanmazsın zaten bende düz lise mezunuyum 4 yıllık olmayınca 2 yıllıklarda en mantıklısı tekstil geldi öylelikle yazmıştım yani zaten benimde herhangi bir altyapım bir bilgim yoktu ama zaten dersleri görünce birazda sınav dönemi çalışınca oluyor eğer gerçekten istersen yaparsın yapamam diye düşünme öyle zor bir bölüm değil korkma.

evlisin galiba tekrar okumayımı düşünyorsun örgünmü okuyacaksın canım? bebeğin varmı?

yok canım evli değilim ablamın nicki bu.örgün okumayı düşünüyorum sen nerde okudun acaba.ben biraz araştırdımda dumlupınar tekstil terbiye bana göre gibi geldi.aslında ben tam olarak desinatör olmak istiyorum.zaten meslek lisesi giyim bölümüyüm yani tam alanım inş istediğim yere girerim.çok soru sordum ama siz şuan çalışıyormusunuz yani iş bulmakta zorlanırmıyım

ben şuan çalışıyorum canım tam da senin istediğin işi yapıyorum desinatörüm, desen tasarımı yapıyorum, ben kahramanmaraşda okudum ve benimki genel tekstildi yani öyle tekstil terbiye yada teksyil boya gibi alanlara ayrılmıyordu pamuğun yetiştirilişinden hazır giyime kadar herşeyi gösterdiler bence sen de bir alan değil böyle sadece tekstil yazan bölümleri seç çünkü nereden hangi alanda çalışacağın belli olmaz herşeyden bilgin olsun. hem bende bekarken istanbulda oturuyordum ve maraş 14 saat sürerdi ama 2 yıl dedim gittim iyikide gitmişim pişman değilim. ama 2 yıllıkda kalmak kötü oldu artık lisans üstü eğitim yaparken herkes o yüzden bakalım bende çabalıyorum ya sektör değiştiricem yada tekstil üzerine açıköğretimden işletme okuyacağım.

sana da başarılar canım yapamam diye asla düşünme yaparsın yapamayacak ne varki insanlar uzaya giderken :))

sevgiler tatlım.

sağol moral ve bilgi verdiğin için.ne güzel ya hep isteğim mesleği yapıyorsun.bende sana başarılar dilerim

yok canım evli değilim ablamın nicki bu.örgün okumayı düşünüyorum sen nerde okudun acaba.ben biraz araştırdımda dumlupınar tekstil terbiye bana göre gibi geldi.aslında ben tam olarak desinatör olmak istiyorum.zaten meslek lisesi giyim bölümüyüm yani tam alanım inş istediğim yere girerim.çok soru sordum ama siz şuan çalışıyormusunuz yani iş bulmakta zorlanırmıyım

canım ben degıl ama kardesım okudu ıspartada okudu ve gercekten cok memnunkaldı bende gıtım gordum ısparta suleyman demırel unıversıtesı cok guzel bir alana kurulmus ayrıca bu bölüm için sana denizli pamukkale üniversitesini de tavsiye edebilirm denızlı tesktıl alanında ılerlemıs oldugu ıcın okulunda daha ıı egıtım alabılırsın tatlım..ders konusunda gelınce kardesım duz lıse cıkıslı oldugu ıcın cok zorlanmamıstı ama meslek lıselıler matematık derslerınde zorlanıyorlarmıs yıne de bence bu kısısel beceriye bağlı..şimdiden hayırlı olsun yerinde olsam ısparta ve denizliyi tercihlerimde ilk sıraya koyarım ama merkezdeki bölülerini canım..

canım ben degıl ama kardesım okudu ıspartada okudu ve gercekten cok memnunkaldı bende gıtım gordum ısparta suleyman demırel unıversıtesı cok guzel bir alana kurulmus ayrıca bu bölüm için sana denizli pamukkale üniversitesini de tavsiye edebilirm denızlı tesktıl alanında ılerlemıs oldugu ıcın okulunda daha ıı egıtım alabılırsın tatlım..ders konusunda gelınce kardesım duz lıse cıkıslı oldugu ıcın cok zorlanmamıstı ama meslek lıselıler matematık derslerınde zorlanıyorlarmıs yıne de bence bu kısısel beceriye bağlı..şimdiden hayırlı olsun yerinde olsam ısparta ve denizliyi tercihlerimde ilk sıraya koyarım ama merkezdeki bölülerini canım..

ayrıca canım ıs alanıda nerede yasadıgına baglı yasadıgın yerde tekstl gelısmısse sorun olmaz kardesım suanda tekstıl boyaları ureten bır kımya labaratuarında ar-ge bölümünde çalışıyor.maaşı da çok ii işinden de memnun canım

mrb arkadaslar bende dokuz eylul tekstıldeyım lısede anadolu meslek terbıyeden mezunum ama unıde burda oldugum ıcın cok pısmanm cunku terbıye cok eglencelı ve bul yıl dıkıs mıkıs kalıp derken cok zorlanıorum umarım buyıl okul bıter :KK43:

tekstil 2. sınıf öğrencisiyim bölümümü çok sewiyorum,düz lise çıkışlı olduğum için başta zorlanacağımı sanmiştim fakat hiçte sandığım gbi olmadı dersi derste dinleyince başarılmıcak zorluk yok arkadaşlar.. çizim yapmayı ilkokuldan beri sewiyordum zaten şuanda dahada çok sewiyorum:KK70:

X