2 yıllık ilişkim arkadaş gazıyla mı bitti?

Ayrılırken bile arkadan vurmadan mertçe ayrılmak lazım . Kadın - erkek farketmez.
Adamı yerin dibine sokmuşsunuz . Çok saygısızca . Yüzüne söyleseydiniz . Adamı kültürsüz , cahil , cimri , iki lafı bir araya getiremeyen sünepe gibi lanse etmişsin .
Yok taksi çağırdım , yok film izlemezsin , müzik dinlemezsin , kitap okumazsın hayır aynı işi yapan insanlarsınız . Muhtemelen eğitim seviyeniz aynı . Neyin havasındasın !!! Yok bana yakışmıyor vs çok çirkin ifadeler .
Benim eşim de sefalete düşmekten korkar , özellikle çocuklar olduktan sonra bir yeyip bir kenara koyalım der . Yılda bir kere bana parfüm alır sadece . Ben de ona gömlek alırım .
Evlenince , hele hele ortak bir bütçe oluşturunca siz her kuruşunuzu adamın kafasına kakarsınız .
Anlıyorum daha fazla ilgi görmek istemişsin ama yöntemin yanlış .
Çocuklara yanlışı anlatırken bile göz hizasına eğilip sakince defalarca anlatıyoruz . Sen gaza gelip , esip gürlemişsin . Yeni ilişkinde bunları yapma . Ayrıca sana tavsiyem bu kadar kalbini kırdığın , eziklediğin adamla devam etme yoluna . Zamanı geldiğinde çat çat yüzüne vurur bu lafları . Çünkü erkekler çoğu zaman kindardır .

arkadaşlarınıda kendinide suçlama. eğer istemeseydin, ayrılığı aklından geçirmeseydin değil dört gün, dört ay bile uğraşsalar seni ayıramazdı kimse sevgilinden. sonuçta bu yazdıklarını yaşayan sensin, neyin ne olduğunu en iyi bilen sensin. artniyetle veya değil bilemem orasını ama belliki her şeyi gözden geçirmene vesile olmuşlar ve bunun sonucunda karşı tarafın, içinde bulunduğun ilişkinin iyi taraflarını görememişsin ya da kötülerle birlikte dengelememiş, kötü taraflar ağır basmış ve ona içinden geçenleri yazmışsın. ben sadece bu yazdıklarından ibaret olduğunuda düşünmüyorum muhtemelen ne ona, ne buraya ne de kendine bile söyleyemediğin çok fazla şey var ve çok bunalmışsın. Yazdıklarından en çok bir kısma takıldım, öncelikle bence önemli olan statü değildir, kimin kimden daha fazla kazandığıda değildir bir ilişkide. Fakat şu bahsettiğin çok doğru, “hayatı yaşamayı bilmek.” Eğer bilmiyorsa, boş yaşıyorsa ve senin ona katabileceğin şeylere karşı bir duvarı varsa, onun sana katabileceği bir şey yok ise bu bir şeyler ortaklaşa yapılmaya başlandığında eninde sonunda manevi ve maddi olumsuzluklarla senin hayatını etkileyecekti. Belki seni çok seviyor bilemem bunu fakat seni çok seviyor diye istemediğin bir hayatı yaşamayıda hak etmiyorsun, zorundada değilsin. Kendinede onada bir iyilik yapmışsın. Karşındaki kişiden beklentilerin hep maddiyat, statü, kültürlü olması vs... kısacası seni bir basamak yukarıya taşıması. İlişkiden beklentinde sevgi, aşk ve duygusallıktan daha ön planda olan şeyler var açıkçası ve karşı taraf buna uymuyor belliki. Sen de karşı tarafa. Bunu onada attığın ayrılık mesajında açıkçası belli etmişsin ve seven birisi için bu çok kırıcı her açıdan, sonuçta 2 senenizi birlikte geçirmişsin onun böyle bir mesajı hak ettiğini düşünmüyorum. Umarım ikinizinde karşısına gönlünüze göre birisi çıkar ve çok mutlu olursunuz bundan sonraki hayatlarınızda.

Son düzenleme:
Özet: İlişkide arkadaşlarına hava atacağı bir şey olmadığı için ayrılmış. 2 senelik ilişkiyi de mesajla bitirecek olgunluğa sahipmiş.

Bravo
Iyiki gözlerin Simdi acildi, sonradan degil. Afferim sana

Ben burda 22 yaşında ki bir gencin beklentilerini gayet normal buluyorum. İnsan istiyor ki yanımda bir nefes olsun basım sıkıştığında koşacağım bir yerim olsun sırtımı yaslayabileceğim kimi arkadaşlar eleştirmiş ama o yaşlarda bir insan başka ne bekler ki ilişkiden ilgi sevgi ve sahiplenilmek. Hepimiz yaşımiza göre bu beklentilere sahibiz sadece beklentilerimiz değişiyor sevgili iken bunlar beklenir evliyken evin eksiklerini gidermesinde destek beklenir o zamanda vardır ilgi beklemek kadınlarda.
Evlenince Sandalyeyi çekmedin diye kızılmaz belki ama unuttuğunuz ütünün fişini çekmedi diye kızarız mesela. Maddi konuda aynı düşünmemeleri çok büyük bir problem mi bilemedim belki çocuk birikim yapiyor belki konu sahibi fazla hor harcama yapıyor ama birbirlerini dengeleyebilirler. Burda herkes normal zamanda insanlar asla değişmez falan derlerdi ne olduda çocuk için üzüldük konu sahibine kızıyoruz ki evlenseydi ve mutlu olmasaydı bekarken goremedin mı derdik.
Konu sahibi bence sitemlerini zaten çocuğa anlatmış ama muhtemelen ciddi kavgalar etmediği için arkadaş kendine çeki düzen vermemiş. Yapısı gerçekten böyle ise bir süre duzelip evlenince değişme ihtimali de var ama illaki kendini belli eder. Oturup adam akıllı konuşun ondan sizi ikna etmesi yerine neden böyle davrandığını anlatmasını isteyin neden soylemlerinizi ciddiye almadığını sorun değişmek için söz vermek yerine neden daha önce değişmediğini anlamaya çalışın sonra karar sizin

Eğer anlattıklarınız doğruysa kuzum bitmesi iyi olmuş. Aynı yaşta sayılırız bu ilişki ilerleyen dönemlerde seni mutlu etmezdi diye düşünüyorum. Tabi ki karar sizin ama keşke hayallerini küçümsemeseydiniz. Size uymamış olabilir. Ayrılabilirsiniz ama çocuğun hayallerini biraz küçümsemişsiniz gibi geldi . Kendi görüşüm insanları hadleri olmayan konuları konuşunca ağızlarının payını veririm , doğru da benim doğrum yanlışta benim yanlışım kimsenin aklına gazına gelme umarım mutlu olursun canııım :))

Konu sahibi,sen iyi misin?Daha paragrafında başını okudum.Yok artık bunlar yazılır mı dedim,dger paragraflari okumadım uzun olduğu için.Hala da soruyorsun bitirmek için yeterli mi diye!?.Arkadaşlarınla bir olup adamı yerin dibine sokup çıkarmışsın.Ezikleyip durmussun.Hala kalkmış burda ne soruyorsun ya.Insan gibi saygılı birsekilde ayrılık mesajı yazamiyormusun da çocuk gibi arkadaşlarının yönlendirmesiyle böyle şeyler yazmışsın.Ayni şeyi erkek arkadaşın sana yapsaydı,empati kur bakalım!Sonra gel buraya tekrar sor.

Sende fazla akıllı ve iyi değilmissin ki, arkadaşının aklına uymussun çocuk senden kurtulmuş bence

Eski konu

Ya bu çocuktan baba olur. Yok dersen ki bahsettiğim şeyler çok önemli, o kadar yırtık ayrıntılı düşünen insanda, senden çok özellik bekler karşılayamazsan sıkıntı olur.

Yaa eski konu hortlamış ama ben şeyi merak ettim. Bu dediklerinin hepsini bi mesajda mı yazmış?

Sevgılın var yemez mıydı ?

Off yeni sandim. Resmen okudum konuyu. Neyse madem okudum cevap vereyim

Mesajiniz cok sert olmus. Ama kaygilariniz yerinde. Hic bir isi tek basina halledemeyen erkekle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…