- Konu Sahibi medinealeynanur
kizlar ben esimle, 14 yasimda tanistim, oda 20 li yaslarda idi, 16 yasimda nisanlandim, ve 18 e girmeme yakin evlendim, esimin benden 3 yas kucuk kayinimin yasini da hesaplarsiniz artik, ben yaklasik 11 yildir onun yengesi sayilirim, yenge yi gec iki kizkardesin torunlariyiz da ayrica esimle, gectigimiz yaz, 2 yil once evlenen eltim haksiz yere beni kayinimdan kiskandi, biz yurtdisinda yasiyoruz, kirk ta bi izine gelmisiz, kiz seytanin teki cikti, esimin ailesi bana hic bahsetmediler bundan, ben de gidince ogrendim, ayni evde yasamak zorundaydik, kaynim dunya ahret kardesim, ben onun cocuklugunu bilirim, birgun kaynim ve eltim odalarinda agiz dalasina girdiler, gerci kaynimin sesi cikmadi hic, ben de ertesi sabah, yan komsu sayilacak olan gorumceme gittim kahvaltiya cagirmak icin, bu bahaneyle tatsizlik ortaliktan kalkmis olur diye ( gorumcem de benim 10 yasimdan beri dayimin esi oluyor) hani olurda utanmistir kahvaltiya gelmez diye cagirdim, gorumcem , dayimin esine yani dedim, yenge bunlar gece biraz kavga ettiler, annem de agladi (kayinvalidem/teyzem) sen de gel kahvaltiyada bisey olursa mudahale edersin diye , ne demesini begenirsiniz, kayinindan uzak duruver dedi,,,, allahim neye ugradigimi sasirdim, kac haftadir yuzume goren eltim , meger serefsilik dusunuyormus, arkamdan laf getirip goturmus, neler neler sonra anlatirim, nyse geri donduk, gorumcemle mesafemi koruyorum eltimle de hic konusmuyorum, gorumcem anlam verememis, neden uzak durup kizdigima, iyi niyetle demis, ya allah aski icin beni 1o yasimdan beri taniyan yengem yani gorumcemden bunu hic beklememisdim, tavrimi koydum , ve cok saoguk davraniyorum, bu arada gorumcem/ yengem de yurdisinda yasiyor. bana care piskolojim bozuldu nasil namusuma laf uzatir bu ******** diye. ha bu arada esim allahima sukur ilk ve tek askim olmustur , yasim suan 25 ve nerdeyse 11 yildir seviyorum esimi,,opuyorumnanaktan
Son düzenleyen: Moderatör: