2 yıldır hamile kalamıyorum

ay inanmıyorum herşeyimiz aynı evlilik süremiz1 sene sonra hsg,2 kere çatlatma, yaptırılan tahliller herşeyimiz aynı.. bildiğin hayatımı duygularımı okudum şuan bende 3 yıldır evliyim ve hala gebe kalamadım........

F fztbsr Benimde tam 13 ay sonra oldu yaş 32.son zamanlarda çok stres yaptım hsg çektirdim 2.ayinda gebeyim çok şükür şuanda 8 hf icindeyim. Rabbım ol der olur bir zamanı var her şeyin..
Bende 1 yil daha bekleyip aşılama ya da tüp denerim diyordum ama bu düşünce beni tam tatmin etmiyordu çünkü tutacagina garanti yok. Rabbım nasip etti
Umarim size de böyle güzellikle yaşarsınız sorun yokmus sizde de nasılsa bekleyin ve kapiniza nasıl güzel bembeyaz kuşlar konacak görün derim. Sevgiler

Aşılama istedim ama Dr bi sorun yok bekleyin diyor, tüp bebek için maddi manevi gücü kendimde bulamıyorum maalesef.
Maddi güç bizimde yok. Ama geriye dönüp bakınca 1.5 yıl sonunda tüp bebek için uğraşsaydım dediğim oldu. Tüp bebeği bende içime sindiremedim normal muayene zorken aşamaları düşünmek beni yıpratıp üzdü. Normal olması için uğraştım. Çok zaman olan ve yıprananlar için sonuç odaklı olmak gerekiyor bence. Aşılama yüzdesi çok düşük. Maliyeti tüp bebeğe yakın. Zaman kaybettim dememek için tüp bebeğe gitmenizi öneririm. İlerleyen zamanda da neden bekledim bu kadar üzüntü stres olduğum yerde sayıyorum elimden gelen yapmadım vs gibi düşüncelerle boğuşuyorsunuz.

Bende iki yıldır evliyim benimde olmadı rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı doktor tek tüp yeterli dedi ama hala gebelik olmadı. önümüzdeki ay aşılama yaptircam kısmet olursa adet olmayı bekliyorum. O da olmazsa son çare tüp bebek.

Canım ben istanbulda oturuyorum Bahçelievler'de hsg radyoloji diye bir yerde çektirdim sıfır ağrı. Son model aletle cekiyolar. Boşuna anestezi alma ve hastanelere göre cokk uygundu. Hastane 5500 dedi ben orda 2 bine cektirdim gecen ay.

Ben ay başlari takmiyorum cok mutluyum umutluyum o rahatlikla iliski yaşanıyor asla cocuk dusunmuyorum. Ama ne zaman adet belirtilerim başlasa dünyam gene başıma yıkılıyor 1 hafta boyunca ağlıyorum. Kendim psikolojik danışmanim ama kendi stresimle başa cikamiyorum. Adet belirtileri başladığı an başlıyor benim sınavım

Rabbim hayirlara vesile kılsın canım bir gün o güzel haberi alacaksın inşallah

Bende çektirdim canım 10 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…