- 2 Temmuz 2023
- 8.607
- 23.684
Olmadığınızın farkinda olmamasi için öküz olmasi lazim. Olmadığınızın farkinda ve boyle bir sorun yokmuş gibi davraniyor.
Böyle böyle adamların "gururu" için neler yapıyorsunuz da, kendi mutluluğunuz için ağzınızdan tek kelime çıkmıyor...Orgazm olamadigimi onu incitmemek icin soylemiyorum kendini yetersiz hissetmesin diye sonucda normalde erkeklerin gururuna dokunur bu ama bi yandanda ben eksiğim tabi seviyorumda cok oda sevgisini gosteriyor tabi zaman zaman
Pek sanmiyorum cunki iliskimiz sirasinda istekliydi ve kendini zevk aliyordu sevgi gosterilerinde bulunuyordu normaldedeYurtdisina gitmek için evlenmiş olabilir. Sevdiği vardı ayrıldı da acaba ona ihanet etmek istemiyor gibi davraniyor
Bencede fazla abarttim ben erkekleri her erkek ayni degildir kadinlarin da ayni olmadigi gibi bakiş acim biraz degisdi gibiErkekleri fazla abartiyor olabilir miyiz? Bir cogu penislerinden sivi cikmasa kendi orgazmlarini bile farkedemeyecek kadar okuz zira... ahshhwywu
Soyledim anlattim derdimi yapcak bisey yok ben boyleyim dedi her erkek ayni degil dediBöyle böyle adamların "gururu" için neler yapıyorsunuz da, kendi mutluluğunuz için ağzınızdan tek kelime çıkmıyor...
Devam edin, ne diyim...
Maalesef cogu gorucu usulu evlenen pisman oluyor burda cok okudum bunu ama gec olduTanımadan evlenirseniz böyle elinizde patlar.
Ben görücü usulü evlendim 12 yıllık evliyim o şekilde genelleme yapmayınMaalesef cogu gorucu usulu evlenen pisman oluyor burda cok okudum bunu ama gec oldu
Yurtdisina gitmek için evlenmiş olabilir. Sevdiği vardı ayrıldı da acaba ona ihanet etmek istemiyor gibi davraniyor
Ben öküz olmadıklarını boyle davranmanın ekmeğini yediklerini düşünüyorum. Boyle olmayan altin pipilere de selam olsun.Erkekleri fazla abartiyor olabilir miyiz? Bir cogu penislerinden sivi cikmasa kendi orgazmlarini bile farkedemeyecek kadar okuz zira... ahshhwywu
Minnosun muyum ciddenSenin ne kadar naif, minnos bir yuregin var Mahmut'um yahu
Herkes demedim cogu dedim ve ben de muhtemelen ömrum boyunca bu adamla evli kalicam. Mutlulugum yarim olur eksiklikden dolayi ama yinede bi sekilde mutlu olurum heralde. Ayrilmayi göze alamamBen görücü usulü evlendim 12 yıllık evliyim o şekilde genelleme yapmayın
Zaten ennifak biseyde micadele etmeden ayrılmak.manyikli değilHerkes demedim cogu dedim ve ben de muhtemelen ömrum boyunca bu adamla evli kalicam. Mutlulugum yarim olur eksiklikden dolayi ama yinede bi sekilde mutlu olurum heralde. Ayrilmayi göze alamam
Soyledim anlattim derdimi yapcak bisey yok ben boyleyim dedi her erkek ayni degil dedi
Degil evet boyle bi sebepten yuva yikilmaz diye dusunuyorum ondsn cozum aramanin yolundayimZaten ennifak biseyde micadele etmeden ayrılmak.manyikli değil
Galiba simdilik oyle dusunuyor ailesi tarafindsn cok dertli ve stresli kendisi ondan bu cinsellige boyle terd yansiyo olabilirDüzelmek için çabası olmayacak mı yani.
Kesinlikle o küçük bir detay çünkü her sevişmede boşalmadan cinselliğin bitmesi çok büyük bir sorun yani kadınları hiç anlayamıyorum böyle bir ilişkide evli kalmak bile saçma benceGorucu usulu olsun yinede severek evlendik sonucda o sadece kucuk bi detaydi konuda
İnşallah bulursun Allah yardımcınız olsunDegil evet boyle bi sebepten yuva yikilmaz diye dusunuyorum ondsn cozum aramanin yolundayim