2 yıldır evliyim fakat hala bakireyim

siyahtahta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
71
-5
Merhabalar bir ay sonra 2 yıllık evli olacağım. Fakat ben hala kendimi bekar hissediyorum iki sene nasıl geçti anlamadım bile. Eşimle arkadaş gibi yaşıyoruz. Yazıyı yazmamın sebebi benim yaşadığımı yaşayan birileri varsa bana mantıklı akıllar vermesi???
Eşimle severek evlendik muhafazakar bir ailede yetişmiş hiç sevgilisi olmamış biriydi. İlk öp.üştüğü insan bile bendim. Ama sevgiliyken gayette istekli arzuluydu anlayabiliyordum sadece öp.üşürken bile.
Evlendik ilk gece ikimizde tecrübesiz olduğumuzdan ve eşim çok çekingen bir yapıda olduğundan birlikte olamadık.Daha sonrasında bir çok kez denedik fakat normalde sertleşmesine ragmen ilişki anında erekte kaybı oluyordu ve sebebi doktorlar tarafından psikolojik saptandı. Psikologa da gittik farklı yöntemlerde denedik ama iki senede toplam on kere denemişizdir çünkü eşim karakteri gereği her seyı erteleyen biridir başarısız oldukca da cinsel isteksizlik ve sogukluk olustu kendisinde . İşinde de çok yogun calısan birisi bu nedenle de cokta denemeye meyili olmadı. Sürekli benim cabalarımla denedik ama olmadı o da farkında aslında ama hep erteliyor. Birbirimizi seviyoruz asla şüphem yok . Umursamaz da degıl biliyorum sürekli kafasında bu durum. Ama artık ben cok yoruldum beklemekten ya da cabaların boşa cıkmasından. Lütfen aynı durumu yaşayanlar nasıl mücadele ettiğini yazabilir mi?

Kendinizi kandırmayın bence 2 sene
Kız ne hamilesi kuş ötmüyor diyor miho sen de yani

Bu gerçek olamayacak kadar ütopik değil mi? Yani iki sene boyunca mesela hiç demediniz mi madem böyle bir durum var bir izin alalım, tatile çıkalım, başbaşa olalım falan. Yani ii yıl çok üzüm bir süre. Bu yüzden evlilikler bitiyor. Paravan evlilik olabilir mi çünkü başka hiç bir mantıklı açıklaması yok hele de bir erkek için.

Kendinizi kandırmayın bence eşim gay değil diyorsunuz herkese cinsel yönelim sadece gay olmakla sınırlı değil bir sürü çeşidi var bunların ayrıca her yaşta olabilen durumlar bunlar yani 3 çocuklu 40 yaşında bir adam bile sonradan yönelimini keşfedebilir biraz okuyun araştırın bu konuları aşırı muhafazakar ailelerde baskılanma sonucu içe atılan hisler ve istekler uygun ortam ve koşulda gün yüzüne çıkar bu bir ihtimal ancak gerçeğe gelecek olursak 2 sene olmuş ve bir evlilik yok ortada cinsellik evliliğin temel taşlarından birisidir karşılıklı istek çaba gerektirir. Tavrınızı değiştirin eşinize karşı çok fazla anlayış göstermişsiniz tedaviye zorlayın yoksa yaşınız da geçecek cesaretiniz de zamanla kırılacak ve şuan kusurun kendisinde olduğunu söyleyen eşiniz birgün size suç atabilir kadınlığınız üzerinden baskı kurabilir senin yüzünden olmadı vs diyerek sizde kusur varmış gibi kendini aklamaya çalışabilir

Ben aşkımdan ölsem de benimle olurken sertleşmesi giderse bu aşağılanmaktır yani bir öyle olur iki öyle olur. İki yıl boyunca öyle yaparsa insanda psikoloji kalmaz kendini çirkin arzulanmayan kadın olarak hisseder. Herkes yazmış iki yılda tedavi olmak istese çoktan olurdu bence şuan sizin itelemenizle tedavi oluyor. Ya aseksüel ilişki yaşamaktan hoşlanmayan biri ya da gay. Neden gay diyorum çünkü arzuları olan bir erkek karşısında eşini hazırlanmış bir şekilde görürse hele ki ilişki esnasında illa ki sertleşir.Ya gay ya da ilişki yaşamayı sevmiyor.

Muhafazakarlikla cinsel hayatın pek alakası yok biraz bahane gibi olmuş. Fıtri bir ihtiyaç sonuçta evliliğin amaçlarından biri cinsel ihtiyaçların karsilanmasi. Başka bir problem olabilir mi ?
Herkes muhafazakarlıga takmıs ama ben onu olayın bası için söyledim suanda öyle bir durum yok.Adam sevişiyor yapmakta istiyor sertleşiyorda ama yeteri kadar değil bir problem var işte bu durumda iyice aoguttu onu . Partnerinize karsı sürekli mahcup oldugnuzu düşünün yine aynısı olacak diye adam sevısmekten sogudu. Ki bunu bana söylemiyor ben oyle düşünüyorum.Çözmeye çalışıyor maddi manevi zor bir süreç.

Yani kadınlarda nasıl vajinismus oluyorsa demek ki erkeklerde de benzer problemler olabiliyor

Yani kadınlarda nasıl vajinismus oluyorsa demek ki erkeklerde de benzer problemler

İyi bir üroloji doktoru bulun mümkünse özelde. Devlette çok kaale alınmıyor bu tarz seyler bence.

Ben sizin bu kadar seneden sonra hiçbir şekilde ilişkiye girebileceğinize inanmıyorum açıkçası. Cinsellik olmayan evliliği kabul etmiş oluyorsunuz eşinizle evli kalarak. Büyük ihtimalle eşcinsel zaten. Kadın vücudu onu tahrik etmiyor bu yüzden erekte kaybı yaşıyor. Hetero bir erkeğin 2 sene boyunca karısıyla ilişkiye girmemesi imkansız

Son düzenleme:
Teşekkürler

Canım üzgünüm ama benimde aklıma gelen sey cinsel yöneliminin farklı olabileceği. Aktiif olarak bunu yasamamıs olabilir muhafazakar diyorsun içinden reddetmeye çalışıyor da olabilir. Fakat ilişki anında ilaçlara rağmen bir anda ereksiyon sorunu yasaması bunu içinin almadığını düsündürdğ. Düşün ki bir kadınla birlikte olmak zorunda kalıyorsun aniden vücudun tepki verir değil mi? Bak bir ihtimal daha var çocukluğunda vsr cinsel istismar yasamıs olabilir mi? Psikolojik olarak bir kaçınma hali var cünkü

Cinsel istismar olamaz. Aldatma vs olamaz. Eşcinsel de olamaz. Ben artık aseksüel oldugunu düşünmemeye basladım. Fakat onu da çürüten detaylar var evlenmeden önce ve evlendiğimiz ilk zamanlar böyle degildi. Bir kadına yada cinselliğe ilgisiz biri gibi değildi. Ama aşırı derece cinsellik meraklısıda hic olmamıs hayatı boyunca.

Çabalıyor ugrasıyor. Özele gidiyor degısık bir tedavi var şok dalgası veriyor organa. Onu. Uygulattı ki bunlar hep ücretli seyler. Bu kadar ugrasan birini hemde bana karsı ilgisi sevgisi varken nasıl bırakayım. Ki bende seviyorum.

İlk zamanlar sorunu yok sayma cabasıyla size daha cok yanasmıs veya cabalamıs olabilir. Onları delil olarak kabul etmeniz cok makul değil. Aseksüel olabilir belki ama ben tıbbı bir sorundan ziyade ya yönelim ya da kaçınma hali yaratacak bir tramvayı değerlendirmenizi öneririm. Yorumlarınızı okudum aslında hiç bir ihtimali kabul etmediğiniz için durumu düzeltme yolunda (tabi oda istiyorsa) ona destek veremeyeceğinizi farketmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…