2 yildir adet olmama

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
295
285
103
Biraz baktım ama ilgili konu bulamadım. Yeniyim yanlışım varsa yardımcı olun düzelteyim.. Benim (çok şükür) 16 aylık bi oğlum var.. Hamileliği de sayarsak 2 yildir adet görmüyorum. Çok önemsemedim (emzirmede normal diye okudum) ama geçen kan tahlili için gidince bi kadın doğuma da uğrayayım dedim. Hap verdi. Adetin gelmezse 15 gün sonra tekrar gel dedi.. Beklemedeyim . Var mi benim durumumda anneler

ben oglum 10 aylikken olmustum. doktora gittigimde de ' endiselenecek bisey yok,emzirdigin surece olmayabilirsin' dedi.

Bende çok sıkıntı yapmadım ama çevre baskısı iste herkes nasıl olur diyo 1 senede (engec) olması gerekirdi diyolar ondan

Yok bakmadı simdilik .. Gittim hap verdi kullan 15 gün bekle eğer olmazsan tekrar gel dedi.. Bende o yüzden konu açtım .. Emziriyorsan normal demedi .. Nasıl bi ağrıydı sürekli var olan bi ağrı mi ara ara olan bi ağrı mi ..

Hmm.. Benim simdilik öyle ağrım olmuyo .. Ara ara ağrı oluyo da normal diye düşünüyorum ..

Evet korunuyoruz dahiliye ye de demiştim kam testi istersen gebelik testi de istemiş öyle bi durumum yok . Kist için bakmasi gerekir galiba ben muayene olmadım inşallah bisey yoktur..

bende de aynı durum vardi kızım 17 aylık oldu yeni adet olmaya başladım emzirdigin sürece normal kişiden kişiye değişiyor

Emzirirken adet gecikebiliyor.helde hala küçük bir bebek gibi cok emiyorsa bebek ..ben ilk bebeğimde 16 aylık ikincide 18 aylıkken oldum.benimkiler cok emiyor.hala 2 saatte bir emiyor.

Yok benim o kadar emmiyo artık haziranda işe başladım mayıstan beri falan sabah öğle aksam ve gece emiyor gece sinir yok isteedikce

Kızlar dun adet oldum diye sevinirken avuç içi kadar oldu olmadı geldiği yok .. Sıvı bu olmuş mu oluyo olmamış mi ?

Ben dün adet oldum diye sevindim ancak avuç içi kadar oldu sürdü .. Şimdi oldu mu olmadı dr a gitmeli miyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…