2 yıl sonra hamile kaldım🙏

Yazdıklarınızı duygulanaRak okudum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de hikayem biraz uzun ama sonu da umarım mutlulukla sonuçlanır ben evlendiğimden beri korunmadan birlikte oluyorum eşimle ama kaç ay olmasına rağmen birşey olmadı bende şüphelenip doktora gittim daha ilk yılında evliliğimin doktor bana pcos var sende zayıfla dedi ama ben fazla önemsemedim çünkü hamileliğe engel kilom yoktu adetim düzensizdi ama engel bi kilom yoktu dedim sonra araştırdım ve kilo vermem gerektiğini anladım Tabi bundan önce tekrar doktora gittim yine aynı şeyi dediler biz şehir değiştirdik pandemi var size tedaviye başlayamayız dediler bitmesini bekleyin folik asit kullan dedi doktorum devlet hastanesiydi benimde eşimin işinden dolayı sürekli eşim göreve gidiyor tam takip yapamıyorum başka hastaneye de gidemedim tedaviye başlayın diye tabi o zamanlar boyum 1.60 kilom 74 felandı sonra ben araştırdım bu böyle olmayacak dedim diyet yaptım spor yaptım ve 64 e kadar düştüm ben zayıfladıkça adetim düzene girdi üç aydır düzenli oluyorum çok şükür bu ay çok ümitliydim ama yine adet olacağım galiba gögüslerimde inanılmaz bi ağrı var ben hayırlısını istiyorum doktora gitsem değişecek mi bilmiyorum yaşadığımız şehirde çok iyi imkanları olan bi şehir değil bilmiyorum lütfen yardımcı olun ovulasyon testi mi alayım macun mu kullanayım ne yapayım ben

Okurken kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.. Devlet hastanesi ve ilgisizlik düşük yaparken yatış verildi ama sadece adı yatış içeriye annemi bile almadılar sabaha kadar tek başıma düşük yaptım cezalandırılmş gibi hissettim kendimi kabus gibiydi.. Neyse ki güzel haberi almışsınız en sonunda lütfen bana da dua eder misiniz? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

merhaba inşallah hamile kalmistirsin kardeşim lütfen bu majuni banada adını yazarmsin beden 5 senedir çocuk istiyorum malesef har şey demiyorum ama olmuyor

merhaba inşallah Allah ni izniyle isteyen her insan anne olma nasip etsin lütfen u majuni adını banada yazarmsin nerden satin ala bilirim bende 5 senedir çocuk istiyorum malesef olmuyor

merhaba inşallah Allah ni izniyle isteyen her insan anne olma nasip etsin lütfen u majuni adını banada yazarmsin nerden satin ala bilirim bende 5 senedir çocuk istiyorum malesef olmuyor
C-life macun
Ben o dönem kimyasal gebelik yaşadım ilerlemedi
Ama memnun kalan çok kişi var

SElam canım, ben de okuyup araştırmalarım sonucu Omega 3 kulalnıyordum zaten artı olarak başka bir markanın inosütol ünü aldım bugün itibariyle içmeye başladım bakalım. Hayırlı gelir inşallah. Senin gebelik nasıl ilerliyor şuan

Hangi macun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…