2 yıl sonra hamile kaldım🙏

Merhaba. Hayırlı olsun gebeliginiz. Hangi macunu kullandınız adı ne ?

Teşekkür ederim M Mesed en kısa zamanda darısı başına.
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah . İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Amin allah kimseye yasatmasın böyle bir acı.
Bazı hemşireler gerçekten mesleğinin hakkını veremiyor.
Terbiyesiz bir de azarlamış seni. Klima açmak sanki senin görevin. Kanamayla gitmişşin bir de aklında bin bir türlü korku soru.insan bildiğini bile yapamaz aklı doluyken

Merhabalar hangi macun o öğrenebilirmiyim

Merhaba dun bebeğimin kalbinin durmasi sonucu kurtaj oldum bende bu ilaci tavsiye eden doktorun ismini paylasma şansınız var mı istanbuldayim bende gidip bu ilaci kullanabilir miyim diye danismak isterim içimdeki ateş yeni bir bebekle gecer gibi hissediyorum

Aynen canım. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış napalim. Bizimki de o hesap işte yine de Allah eksik etmesin onları.

Kusura bakma yeni gördüm çook geçmiş olsun.
avcılar hospital
Dr.Aliya ısgandarova

Prowomen gibi bir ürün mü bu?

Geçmiş olsun, soğan kürü iltihap, rahim temizler diye içilir, polip mi yapmış?

Geçmiş olsun, soğan kürü iltihap, rahim temizler diye içilir, polip mi yapmış?
Doğan kürünü içtiğim ay adet olamayınca doktora gittim polip var dedi söktürücü verdi iç bunu eğer adetle polip atılmazsa operasyon olucan dedi ve atamadım operasyon oldum. Diğer konu da ise vitamin takviyesi gibi bişeydi genellikle polikistik over sendromdulara veriliyormuş ben adet döngümü bilmediğimden yakındığım için vermişti bana

Merhaba 2 görsel var biri de folikasit mi acaba

Geçmiş olsun tekrar, zararıda oluyormuş kürün sıkıntılı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…