Çocuk Hastalıkları 2 yaşındaki oğlumda kasık fıtığı var, doktor ameliyat dedi:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Dr biraz tedirgin etti beni o sebebten arayış içindeyim bahsettiğiniz gibi basit şeyler anlatmadı keşke sizin dediğiniz gibi bi işlem yapılsa ama çok saolun içim rahatladı etrafta kimsede Yok bide böyle bişi bilmediğimden insan korkuyor teşekkür ettim :)

Fıtığa müdahale edilmediğinde ki durum sıkıntılı.
Yoksa ameliyatında birşey yok.
Tekrar geçmiş olsun

Fıtığa müdahale edilmediğinde ki durum sıkıntılı.
Yoksa ameliyatında birşey yok.
Tekrar geçmiş olsun
Diğer organlara sıkıntı verirmiş ve testislerde problem yaparmış o sebebten bi kaç güne ne gerekiyorsa yaptırıcaz inşallah.

Benim eşimde olmuş kasık fıtığı ameliyatı,küçücük bir kesik izi var. Endişelenmeyin. Geçmiş olsun.

kasık fıtıgı problem degil ya. hatta sünnetide cıkart aradan.geçmiş olsun.
cocugu ameliyet öncesi ve sonrası pek aglatmayın.

Basit ama önemli bir ameliyat iyi araştırın çocuk urolojisi veya çocuk cerrahisinden çok iyi bir dr olsun. Erkek çocuklarının üreme sisteminin yanından geçiyor fıtık bölgesi .

Basit ama önemli bir ameliyat iyi araştırın çocuk urolojisi veya çocuk cerrahisinden çok iyi bir dr olsun. Erkek çocuklarının üreme sisteminin yanından geçiyor fıtık bölgesi .
Tamda bu sebebten korkuyorum da dışardan bakan herkesin kimin ne derdi var anlaması kolay değil

Dr araştırıyoruz

Benim oğlum 20 günlükken oldu. Ameliyat 20 dk kadar surdu. 3-4 saat kadar da hastanede beklettiler çıktık hemen. Prematüre doğan bebeklere beyin ameliyatı, açık kalp ameliyatı yapıyorlar bu çok basit bir şey üzülmeyin lütfen. Çok geçmiş olsun. Korkacak birşey yok emin olun. Sadece narkozdan ayılırken çok ağlıyorlar yanınızda oyalayacak birşeyler götürün bol bol. .

Benim bilgim var canim. Yigenim iki kasigindan da oldu amelyat. Kucuk olunca atlatmasi daha kolay oluyo. Ekrek cocuklarinda genelde gorulen bisey. Korkma hemencecik toparliyo bebeler. Cok agladiginda tekrarlama riski var cok aglatmamak lazim. Allah sifanizi versin. Cok basit bi operasyon korkmayin

Laporoskopi yöntemi daha mı iyidir bununla ilgili bilginiz var mı ?

Ağlamasıyla bi ilgisi yok deniliyor ama pek emin olamadım.

Bilgim yok maalesef konu hakkında.
Acil şifalar diliyorum. Rabbim beterinden saklasın,dermansız dert vermesin yeterki. Tedavisi varmış,umarım sorunsuz atlatırsınız tedavi sürecini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…