İlk duyduğumda baya kötü oldum şükür şimdi daha iyiyim saolun.Konuyu okuyunca ben de var bir sıkıntı herhalde dedim. Çok geçmiş olsun ama bu kadar ağlayıp yipratmayin kendinizi. 3 çocuğum var ameliyat oldu en büyüğü biliyorum zor stresli süreç ama anne babalar soğukkanlı olmalı mı çocuk sakın kalsın, korkmasın. Allah dermansız dert vermesin
Evet canım avrupa yakasında tansel bey ve emre bey ama sanırım her ıkısıde bazı zamanalrda karsıda oluyor . Bunlar ıslerınde baya tanınmıs urologlar tup bebek klınıgınde calısıyor bız tansel beyı seneler evvel alman hastanesınde bulmustuk hala bırakmıyoruz kontrole gıdıyoruzGenetik faktörde var eşimin ailesinde ama çok şükür büyük oğlumda Yok bu bahsettiğiniz Dr avrupa yakasında mı ?
Evet bende bundan endişeliyim diğer tarafta tekrarlayabiliyor sürekli olan varmış çok geçmiş olsun sizede inşallah düzelirAllah sifa versin. Bende oglumu 15 aylikken hidroselden dolayi ameliyat ettirdim. Tedirginliginizi korkunuzu cok iyi anliyorum. Ayni zamanda sünnette oldu ilk gün cok zor gecti bizim icin 1 gece hastanedede kaldik eve geldigimizde daha sakindi 3. gün hicbisey olmamis gibi hoplayip zipladi. Cocuklar cabuk iyilesiyor ve unutuyor gercekten.
Bir dahaki ay tekrar kücük bir operasyon gecirecegiz, bazen hic bitmicekmis gibi geliyor, hala ilkkez ameliyat oluyomus gibi korkularim var bu hic degismez sanirim.
Saol cute bunlarıda araştırayım o zaman hala Alman hastanesinde mi ?Evet canım avrupa yakasında tansel bey ve emre bey ama sanırım her ıkısıde bazı zamanalrda karsıda oluyor . Bunlar ıslerınde baya tanınmıs urologlar tup bebek klınıgınde calısıyor bız tansel beyı seneler evvel alman hastanesınde bulmustuk hala bırakmıyoruz kontrole gıdıyoruz
Etmez mı rabbim sabırlar versinEvlat başka bişeymiş onu anladım evet tedavisi var dün zaten şükrettik zaten ama bi aşı olurken bile içimiz cız ediyor
Sizede çok geçmiş olsun amin annelik çok zor her geçen gün bunu anlıyorum.Çok geçmiş olsun dediğiniz şeyi biliyorum çok oluyor bu çocuklarda bu durumla ilgili hiç kötü birşey duymadım ameliyatla geçiyor. Allah sabır versin bir anne baba için zor bir durum. Benim çocuğum da yeni ameliyat oldu başka durumlar dan dolayı insankn içi sızlıyor kalbi sökülüyor sanki Allah daha beterlerinden korusun herkesin çocuklarını
tansel bey suanda bahcecı klınıgınde calısıyor emre beyden tam emın degılımSaol cute bunlarıda araştırayım o zaman hala Alman hastanesinde mi ?
Allah razı olsun inşallah iyileşirÇok çok geçmiş olsun. Erken teşhis ve evladınızın yaşının küçük olması aslında büyük bir avantaj olmuş sizin için. Rabbim şifalar versin tekrar tekrar. Tez zamanda iyileşir inşallah...
Yanlis anlasilmasin ilk ameliyattan sonra tekrarlamadi hidrosel cok sükür. Insallah oglunuzun rahatsizligida tekrarlamaz. Bizim 2. ameliyatimiz kulak ve burunla ilgili. Onu kastederek dedim korktukca sürekli bisey cikiyor ve yine ameliyat gerekiyor diye.Evet bende bundan endişeliyim diğer tarafta tekrarlayabiliyor sürekli olan varmış çok geçmiş olsun sizede inşallah düzelir