Çocuk Hastalıkları 2 yaşındaki oğlumda kasık fıtığı var, doktor ameliyat dedi:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İlk duyduğumda baya kötü oldum şükür şimdi daha iyiyim saolun.

Genetik faktörde var eşimin ailesinde ama çok şükür büyük oğlumda Yok bu bahsettiğiniz Dr avrupa yakasında mı ?
Evet canım avrupa yakasında tansel bey ve emre bey ama sanırım her ıkısıde bazı zamanalrda karsıda oluyor . Bunlar ıslerınde baya tanınmıs urologlar tup bebek klınıgınde calısıyor bız tansel beyı seneler evvel alman hastanesınde bulmustuk hala bırakmıyoruz kontrole gıdıyoruz

Evet bende bundan endişeliyim diğer tarafta tekrarlayabiliyor sürekli olan varmış çok geçmiş olsun sizede inşallah düzelir

Allah şifa versin kendinizi bu kadar yıpratmayın, benim kardeşimde olmuştu küçükken fıtık ameliyatı çok çabuk toparlanıyolar merak etmeyin içinizi ferah tutun geçmiş olsun inş.

Çok geçmiş olsun dediğiniz şeyi biliyorum çok oluyor bu çocuklarda bu durumla ilgili hiç kötü birşey duymadım ameliyatla geçiyor. Allah sabır versin bir anne baba için zor bir durum. Benim çocuğum da yeni ameliyat oldu başka durumlar dan dolayı insankn içi sızlıyor kalbi sökülüyor sanki Allah daha beterlerinden korusun herkesin çocuklarını

Saol cute bunlarıda araştırayım o zaman hala Alman hastanesinde mi ?

Çok çok geçmiş olsun. Erken teşhis ve evladınızın yaşının küçük olması aslında büyük bir avantaj olmuş sizin için. Rabbim şifalar versin tekrar tekrar. Tez zamanda iyileşir inşallah...

Sizede çok geçmiş olsun amin annelik çok zor her geçen gün bunu anlıyorum.

Allah razı olsun inşallah iyileşir

Evet bende bundan endişeliyim diğer tarafta tekrarlayabiliyor sürekli olan varmış çok geçmiş olsun sizede inşallah düzelir
Yanlis anlasilmasin ilk ameliyattan sonra tekrarlamadi hidrosel cok sükür. Insallah oglunuzun rahatsizligida tekrarlamaz. Bizim 2. ameliyatimiz kulak ve burunla ilgili. Onu kastederek dedim korktukca sürekli bisey cikiyor ve yine ameliyat gerekiyor diye.

Allah dermansiz dert vermesin.benim de tanidigim bi bebek olmuştu böyle fıtık ameliyatı.bi sorun cikmadi

az sakin olun.

Okurken çok tedirgin oldum şişlik var dediğiniz için, inşallah fıtıktır o dedim. Allah çaresi olmayan kötü hastalıklardan korusun. 1 ay sonra hayırlamıycaksınız bile. Çok şükür kötü bişey çıkmamış

Arkadaşımın oğlu 15 günlükken ameliyat oldu.
Üstündeki tulumu bile çıkarmadılar.
Çok küçük bir kesisi vardı ve aynı gün içinde taburcu oldu.
Boşuna stres yapmayın.
Çok geçmiş olsun miniğe :)

bebişin allhın izniyle ameliyatını olur kurtulur da, allah bu süreçte sana yardım etsin, güç kuvvet versin inşallah. anne olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. hiç kolay değil.. benim kızım da 2,5 yaşında geniz eti ameliyatı olmuştu o 20 dk bana 20 yıl gelmişti. ama şöyle düşün canım, çaresi var. bak kurtulacak.. daha zor durumlarla imtihan olan annelerimiz var onları düşün, şükret. Allahım nerde şifa bekleyen varsın yetişsin inşallah

Benim kaynım bebekken daha kırkı çıkmadan ameliyat olmuş kasık fıtığından.50 yıl önce siz düşünün.Tıp ilerledi merak etmeyin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim kardeşim 6 aylıkken olmuştu. Kuzenimin çocuğuda yenilerde oldu bir yaşında oda. Hatta kuzenim anestezi almışken sünnette yaptırdı. Hiç korkacak bişey değil. Rahat olun. Aynı gün taburcu ediyorlar zaten. Çabuk toparlanır korkmayın

Hiç korkmayın iki kuzenim de oldu turp gibiler maasallah şimdi ahanda bele bele zipliler.
Birde komşumuz un oğlu 10 sene beklediler kuzularini tüp bebekle 10 sene sonra dünyaya geldi O'da hem fıtık hem bağırsak ameliyatı geçirdi şimdi 3.sınıfa gidiyor maasallah bi görün topac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…