Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2 yaşındaki oğlum için yarım gün bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gurseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba,

2 yaşındaki oğluma 12.45-19.00 arasında bakacak, 30-45 yaşları arasında, çocuk sahibi, çocuklarla iletişimi iyi olan, konuşkan, neşeli, başı açık bir bakıcı arıyoruz. Çocuğun bakımı (ütüsü, odası, çamaşırı) ve çocuk uyuduğunda hem bizim hem de çocuğun yemeklerini yapmasını istiyoruz. Sigara içmemesi, daha önceden çocuk bakmış olması, referansının olması, Türk vatadaşı olması önemlidir. Göztepe Soyak Sitesinin karşısında bir sitede oturuyoruz, yakın oturması tercihimizdir.
İlgilenen var mı?

canım işallah bulursun uygun birisini ama başı açık ne alaka anlıyamadım başı açık olup aklı kapalı olmasın önemli olan insanın açıklığı yada kapalılığı değil hayata bakışı bilgisi dir

Teşekkür ederim. Herkesin tercihi işte, başı açık, aklı açık olan insanlar da var. Ben onlardan birini arıyorum. Teşekkürler yorumun için.

Kartal Yakacık'ta oturmaktayım.Eğer eviniz E5 üzerinde ise tek vasıta ile gidebilirim.40 yaşındayım. 3 kız annesiyim. 17 yaşında bir kızım ve 11 yaşında ikizlerim var. Daha önce lojmanda oturduğumuz için lojmandaki arkadaşların çocuklarına kısa dönemlerde bakmıştım. Sigara kullanmıyorum. Safranboluluyum. Eşim devlet memuru. Lise mezunuyum.Uygun ise görüşmek isterim. Özelden mesaj atamıyorum sizde atamıyorsunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…