- Konu Sahibi krizantem42
-
tabağını süsleyerek yedirin...Arkadaşlar Mayıs’ta 2 yaşını dolduracak bir kızım var. Mama harici hiçbir şey yemiyor. 6 ay anne sütü aldı sonra hep mamayla beslendi. Katı gıdalara ilk geçtiğimizde sıkıntı yaşamadık herşeyi yiyordu. Pütürlü gıdaları yemesinde de hiç sorun olmadı. Ama yaklaşık 4-5 aydır hiçbir şey yememeye başladı. Ağzına lokma aldığında hemen çıkarıyor, istemiyor. 3-4 saate bir mama yiyor. Doktora da götürdüm biraz kansızlık çıktı. Boyu yaşıtlarından uzun kilosu ortalama. İşin bir de maddi boyutu var tabi. Aylık 800-900 tl sadece mamaya veriyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
Formül sütler acayip tok tutuyor. 7 aylık bebeğimde gündüzleri de veriyordum ek gıdayı istemiyordu. Şimdi sadece gece uyandığında veriyorum. Ve acayip pahalı ben bile ay sayıyorum 12 aylık olsun da tamamen keselim diye.Aptamil 5 numara 2 yaşüstü için.
Dişleri ne durumda ? Kaç tane çıktı ? İkinci Azıları çıkarıyor olabilir mi ?Yemeği yemesinde yutmasında sorun yok, çiğniyor yutuyor ama iştahsızlık mı isteksizlik mi bilmiyorum herşeyi reddediyor.
Kuzum canını akma iki yaş sendromu bizde yaşadık pilav makarna patates kızar böyle kendi yiyeceği şeyler köfte tavuk . Bir çocuk doktoru zorlama diyor böyle şeylerde günde 3 4 makarna yesin gene ona yetiyor ama bu süreçArkadaşlar Mayıs’ta 2 yaşını dolduracak bir kızım var. Mama harici hiçbir şey yemiyor. 6 ay anne sütü aldı sonra hep mamayla beslendi. Katı gıdalara ilk geçtiğimizde sıkıntı yaşamadık herşeyi yiyordu. Pütürlü gıdaları yemesinde de hiç sorun olmadı. Ama yaklaşık 4-5 aydır hiçbir şey yememeye başladı. Ağzına lokma aldığında hemen çıkarıyor, istemiyor. 3-4 saate bir mama yiyor. Doktora da götürdüm biraz kansızlık çıktı. Boyu yaşıtlarından uzun kilosu ortalama. İşin bir de maddi boyutu var tabi. Aylık 800-900 tl sadece mamaya veriyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
Aynı benim oglanCanice gelebilir ama :) bir yakınımın ikizleri vardı beş yaşlarında bir gün kadını çıldırtmışlar yemek yemiycez diye aksama kadar yemek yok size demiş akşam ikiside corbaya ekmek bana bana yemiş demem o ki belki de çocuk inadıdır ama siz bir doktora danışın :)
Mama vermeyin ac kalsın havuc patates kabak haşlayın görebileceği bir yere köyün zaten acıkınca ve sizin kararlı durduğumuzu görünce bırakacak 2 yaş mama zamanı degilAptamil 5 numara 2 yaşüstü için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?