- 17 Aralık 2015
- 26.865
- 49.015
- 598
- Konu Sahibi gulfem2017
Zaman zaman geciyor, bazen yine şişiyor ufacık enfeksiyon bile şişirebiliyorMerhaba uzun zaman geçmiş ama umarım görürsünüz lenfleriniz geçtimi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman zaman geciyor, bazen yine şişiyor ufacık enfeksiyon bile şişirebiliyorMerhaba uzun zaman geçmiş ama umarım görürsünüz lenfleriniz geçtimi acaba
Peki elledginizde elinize gelen bir şişlik varmıZaman zaman geciyor, bazen yine şişiyor ufacık enfeksiyon bile şişirebiliyor
şişlik olustugu zamanlarda oluyor evet, hatta bir dönem fasulye kadar gayet disardan baktiginda da görülen bir nodum olmuştu.Peki elledginizde elinize gelen bir şişlik varmı
Aa öylemi benimde haşimato var ama ilaçlık değil yani sadece usg de heterojenlik vardı ama benim boybumdakiler geçmiyor yani kalıcımı oluyor böyleşişlik olustugu zamanlarda oluyor evet, hatta bir dönem fasulye kadar gayet disardan baktiginda da görülen bir nodum olmuştu.
Bir muayenemde drlar bir insanın ele gelebilecek ne kadar lenf bezi varsa o kadar lenf bezin şişik diyip kanser taraması yapmıslardi.
Dıslerde ki iltihap ve hasimato hastaligimdan kaynakli mesela benim nodlarin sişme sebebi.
Yani her nod şişmesini lenfoma olarak düşünüp paniklemeyin.
Grip olacagim zaman mesela kulagimin hemen yaninda fasulye buyuklugunde çıkar oradan bilir yorgan dösek hastalanacagimi vs.
Bu arada kanser taraması olarak hangi testler yapıldı size ? Bana 2022 de ca cea gibi bi kaç test yapılmıştı ama sizde k de mi böyleşişlik olustugu zamanlarda oluyor evet, hatta bir dönem fasulye kadar gayet disardan baktiginda da görülen bir nodum olmuştu.
Bir muayenemde drlar bir insanın ele gelebilecek ne kadar lenf bezi varsa o kadar lenf bezin şişik diyip kanser taraması yapmıslardi.
Dıslerde ki iltihap ve hasimato hastaligimdan kaynakli mesela benim nodlarin sişme sebebi.
Yani her nod şişmesini lenfoma olarak düşünüp paniklemeyin.
Grip olacagim zaman mesela kulagimin hemen yaninda fasulye buyuklugunde çıkar oradan bilir yorgan dösek hastalanacagimi vs.
gorunur sislikler gidiyo ama bir cok zaman sanki boguluyomuşum gibi bogazimi ozellikle biri sıkıyormuş gibi bir his oluyo o zaman lenfler şiş oluyoAa öylemi benimde haşimato var ama ilaçlık değil yani sadece usg de heterojenlik vardı ama benim boybumdakiler geçmiyor yani kalıcımı oluyor böyle
bana preferik yayma yapildi kanda, biopsi alındi burundan kamera ile girilip bakildi ayrica ultrason vs de cekildiBu arada kanser taraması olarak hangi testler yapıldı size ? Bana 2022 de ca cea gibi bi kaç test yapılmıştı ama sizde k de mi böyle
Biyopsi sonucunuz reaktif mi geldi iğne biyopsisi mi oldunuz parçayı mı aldılarbana preferik yayma yapildi kanda, biopsi alındi burundan kamera ile girilip bakildi ayrica ultrason vs de cekildi
Bide sizin kaç Mm di yani büyük olduğu için mi biyopsi yapıldıbana preferik yayma yapildi kanda, biopsi alındi burundan kamera ile girilip bakildi ayrica ultrason vs de cekildi
Bana biyopsi yapmalarinin sebebi vucumda birden fazla yerdeki lenflerin şiş olmasiydı.Bide sizin kaç Mm di yani büyük olduğu için mi biyopsi yapıldı
Temiz çıkmasına çok sevindim benim köprücük kemiği üst kısımda 2022 de çekilen usg de servikal zincir level 2 yazıyordu ama internet baktığım kadarıyla benimde supravakülwr bölge olarak gözüküyor yani her zaman patatlojktir falan yazıyor tedirgin oldum bendeBana biyopsi yapmalarinin sebebi vucumda birden fazla yerdeki lenflerin şiş olmasiydı.
igne biyopsisi yapildi reaktif evet sonuclar.
çok geçmiş olsun umarım gelmiş geçmiş olur bidaha uğramazNodüller tek başına bir belirti değil her insan hastalandığında nodüller şişer çoğu hissetmez bile, zayıflarda dışardan bile belli olur. Kan değerlerinizle birlikte değerlendirilir bu tarz şeyler ve o değer öyle böyle değerler olmuyorlar farkedilmeyecek gibi değil yani. Ablam senelerce lenfoma tedavisi gördü bizde tetikteyizdir hep.
çok geçmiş olsun umarım gelmiş geçmiş olur bidaha uğramazhemogram alındı benim sorun yok dedi doktor ama hgb 16.3 yıllardır en fazla 15 küsür oluyor zaten wbc bakılmamış ama oda genelde 4.5 6 arasıydı önceki sonuçlarda yıllardır hgb yüksekliğim var ama doktorlar pek üzerinde durmadı açıkçası internette okuduklarım korkuttu beni kanla anlaşılmıyor tek bir şişlik ile lenfoma olduğum çıktı kanlarım iyiydi lenfoma lösemi gibi değil belirti vermiyor gibi şeyler yazdıkları için bende tedirgin oldum tiroit için endokrine usg çektiriyorum ama kendiler bakıyordu kagıt yok elimde yani bi kaç kez 2 farklı doktor oradaki lenfini sorduğu için bende tedirgin oldum
Öyle gerçekten kanserin hiç bir türünü yaşatmasın inşallah rabbimO değerler mesela normalde 3-5 olması gerekenler 100-120'lerde filan uçuşuyor. Gerçekten baktın mı hemen bir terslik olduğunu anlıyorsun. Çok şükür 20 yıl önce başladı bir tekrar etti sonra uğramadıRabbim kimseye yaşatmasın hem en zoru hem en kolayı kanserler içinde de.