- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
- 103
- Konu Sahibi gulfem2017
-
Daha doktor görmedi ama ultrason la bakan uzman iltihaba bağlı olabileceği ni söyledi. Kan çıktıktan sonra yani yarın göstereceğiz. .. yaaa iki tarafta birkaç tane görülmesi beni çok urkuttu.. burdan başka derdimi dokucek kimse yok nefes alamıyorum çok çaresizim nolur feryadımı duyan bana dua etsin nefes alamıyorumPaniklemeyin. Bende çocukluğumdan beri var. Sürekli anjin, ateşli hastalık gecirmisim bebekken. Ondan sonra oluşmuş annemin dediğine göre.
Ultrasnla bakılmış zaten. Kötü bir durum olsa doktorlar müdahale ederdi.
Canım benim, üzülme. Diyorum ya büyük olasılıkla ateşli hastalık, iltihaptan dolayı oluyor çocuklarda. Sakin olmaya caliş. Kötü düşünme hemen. Ben hâlen o lenf nodulleriyle yaşıyorum bak 45 yaşındayım.Daha doktor görmedi ama ultrason la bakan uzman iltihaba bağlı olabileceği ni söyledi. Kan çıktıktan sonra yani yarın göstereceğiz. .. yaaa iki tarafta birkaç tane görülmesi beni çok urkuttu.. burdan başka derdimi dokucek kimse yok nefes alamıyorum çok çaresizim nolur feryadımı duyan bana dua etsin nefes alamıyorum
Sizinde bir kaç tane mi öyle.. kötü olanlara bir kaç tane olması geçmemesiCanım benim, üzülme. Diyorum ya büyük olasılıkla ateşli hastalık, iltihaptan dolayı oluyor çocuklarda. Sakin olmaya caliş. Kötü düşünme hemen. Ben hâlen o lenf nodulleriyle yaşıyorum bak 45 yaşındayım.
Sizinde bizim gibi bir kaç tanemibende de var kendimi bildim bileli hatta cok kucukken bu nodlar yuzunden anneme kiziniz lenfoma bile dendi henuz hic bir test yapmadan
hala lenflerim sisiyor ara ara suan bile sis yani hic gitmiyor ama bazen kuculuyor preferik yayma testleri falan hep yapildi hic bir sey yok 11.ayda biopsim var ordanda bisey cikacagini sanmiyorum
panik yapmayin bazen sebepsiz olabiliyor
tam kan sonuclari varmi elinizde cocugunuzun?
Kardeşim Rabbimiz Yardimcin olsun lütfen üzülme hastalanınca çıkar orda bazı insanlarda. İnşaallah gönlün ferahlar doktora gidince ki öyle olacaktır çünkü en ufak bir tehditte hemen söylerler atlamazlar.Daha doktor görmedi ama ultrason la bakan uzman iltihaba bağlı olabileceği ni söyledi. Kan çıktıktan sonra yani yarın göstereceğiz. .. yaaa iki tarafta birkaç tane görülmesi beni çok urkuttu.. burdan başka derdimi dokucek kimse yok nefes alamıyorum çok çaresizim nolur feryadımı duyan bana dua etsin nefes alamıyorum
4 tane var. Endişelenmeyin.Sizinde bir kaç tane mi öyle.. kötü olanlara bir kaç tane olması geçmemesi
geçmiş olsun doktorlarımız ne diyor biyopsi fila. Yaptılar miLenf bezi sisliginde onemli olan 1.5 cm den buyuk olmasi antibiyotige direncli olmasi benim kizimda var 3.5 cm 5 cm ve 2.9 cm boyutunda biz hemotoloji onkolojide takipteyiz
Merhabalar çok geçmiş olsun acaba kızınızın durumu nedir süreç nasıl ilerle diLenf bezi sisliginde onemli olan 1.5 cm den buyuk olmasi antibiyotige direncli olmasi benim kizimda var 3.5 cm 5 cm ve 2.9 cm boyutunda biz hemotoloji onkolojide takipteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?