- Konu Sahibi iremerve1990
-
2 yasinda cocuga nutella veren anne mi var
17 aylık bebeğiniz mi 16 kiloCocuk doktoruna takibini yaptirin
Ama kilosu normal , neden kilolu dediniz anlamadim , benim kizim da hemen hemen ayni ki daha 17 aylik
Daha 1 yaşına gelmeden baklavadan "tattırmak isteyen" leri gördüm.2 yasinda cocuga nutella veren anne mi var
Eşim uzun boylu ben kısayım.eşim iri bi adam yani öyle zayıf değil ama çocukken zayıfmışBir de bebeklerin kilosu boyu genlerle alakali
Ben uzunum , cocuklqrimin ikisi de cok uzun
Oglum cok zayif bende onun yasindayken cok zayiftim
Kizim ise esimim bebekligine benziyor , boyu benden almis kilosunu esimden :)
O yuzden baska cocuklarla kiyaslamamak lazim
Ay yok artik , saka gibi gercektenCanım benim nutella, tatlı, kahve, cola, çay,abur cubur vereni gözümle gördüğüm için var diyorum.
15.5 kilo :)17 aylık bebeğiniz mi 16 kilo
Benim önümüzdeki ay 5 yaşına girecek kızım 16.500 kg
Doktor doktor gezmekten yoruldum vallahi.
Geleyim de sizin kız elini sürsün kafasına
2 yasinda cocuga nutella veren anne mi var
Oglunuz da iri olacak buyuk ihtimalleEşim uzun boylu ben kısayım.eşim iri bi adam yani öyle zayıf değil ama çocukken zayıfmış
Evet var benim halamın kızı.çocuklarına biberona kola dolduruyor ellerine de sünger gibi şekerlerden veriyor.düşünün yani.ama çocukları çubuk gibi çünkü hiç yemek yemiyorlar.Canım benim nutella, tatlı, kahve, cola, çay,abur cubur vereni gözümle gördüğüm için var diyorum.
Cidden saka gibilerDaha 1 yaşına gelmeden baklavadan "tattırmak isteyen" leri gördüm.
Cahillik şu hayattaki en kötü şeylerden biri.Cidden saka gibiler
Benim oglum hayatinda baklavayi ilk defa 9 yasindayken yedi
Aklim almiyor boyle seyleri okudukca
Yorumlardan gordugum kadariyla veren cok varmis2 yaş mı? ben 1 yaşında çocuga verende gördüm
Ay yok artik , saka gibi gercekten
Kendilerine zarar verseler neyse de ufacik bebelere zarar veriyorlarCahillik şu hayattaki en kötü şeylerden biri.
Gercekten allah akil fikir versinBizzat benim yengem. O kadar cahil ki yarabbim defalarca uyarmama rağmen hala devam ediyor vermeye.Çocuk hergün sayısız çikolata yiyor neymiş ağlıyormuş vermeyince.. Kola veriyor neymiş bir yeri şişermiş. Kahve içiyoruz diyelim ona da tutuyor biryeri şişer maazallah.. Her öğün bir bardak çayı da var biryeri şişer maazallah maazallah.. Neyi yapma verme dedimse hepsini veriyor. Allah akıl fikir versin dedim bende.
Göbekli biraz bacakları tombul.şimdi çiş eğitimine başladık lazımlığa oturunca pipi görünmüyorBilmiyorum bana da kilosu fazla geldi..doğduğunda da iyiymiş hani kilosu:)) yerim onu tam benim sevdiğim gibi:)) yiğenim 3.5 yaşında kilosu 14..boy kilo gelişimi normal..siz takip etmeye devam edin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?