baya erken ogrenmi$
baglatiyosa bezi bagla gitsin
$aplagin devami gelirse 10 ya$ina kadar altina yapar
aynı sorunu bende yaşıyorum 2yaşındayken öğrendi 2 ay güzel gitti sonra birden bire bile bile altına kaçırıyo kakasını yapıyori her defasında söylüyorum kakan gelince söyle annecim tamam diyor öpüp özürdiliyo ama sonra yine kakasını yapıyor. oyuna daldığındada çişini yapıyor.
çok zor durumdayım.
iyi erken öğrenmiş benim kızım 3 yaşında öğrendi zorla alıştırdım bence bez takma.tekrar sonra alıştırması daha zor oluyo bazen kaçırabiliyolar üzerine düşme arada kaçırması normal zamanla düzene girecek alışacak benim kızım öyleydi
bezde yokki evde :)) başa dönmek istemiyorum yaa( bu günde kakasını yapdı giderek abartıyor.bi kaç gün daha beklicem düzelmezse bez alcam artık napim
kaç gün oldu alıştıralı ilgisini dağıtacak birşey mi varki benim hamileliğim vardı mesela götürürdüm tuvalete otururdu gelince kalkar altına yapardı 15 gün sürdü allah sabır versin
Benim ohlumda 22 aylik oldu ama daha tam konusamiyor....birkac defa altini yikadigim zaman hadi pipi yap dedim yapti...ama bana cok erkenmis gibi geliyor....ilk oglumu 2,5 yasini biraz gecti alistirdim cokta zorlanmadim hemen alisti ama nedense gece bircok zaman hep yapti suan 5,5 yasinda daha birkac aydir gece yapmiyor cok sukur....kucuk oglumu nisan ayi gibi mecbur alustirmaliyim cunku seneye anaokulu 1.sinifa gidecek ve kesinlikle bez kullanilmamasi gerekiyor...yazinda turkiye tatili oldugu icin hic yapamam en iyisi nisan ayinda baslamam lazim....bana tafsiye edeceginiz birseyler varmi bu sene icinde kesin alistirmam lazim yoksa okul kabul etmicek....1 sene kaybim olacak....
temmuz gibi öğrenmişti. bayramda misafirin kızı bezliydi onda gördü.evdekilerde bak onda bez var o kötü kaka falan dediler bak o kakasını beze yapıyo sen tuvalete yapıyosun afferin sana gibi konuşmalar oldu. oyunada dalıyo bazen tabi.bende bak giderim ağlarım üzülürüm lütfen tuvaletin geldiğinde yapmadan anneye çiş de falan diyorum. bu gün bi vukaat yok dünde 1 defa oldu kızmadım hiç hatta neden bile demedim.bakalım düzeliyo gibihepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?