- 10 Aralık 2022
- 2.718
- 1.427
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Kızlar selam,
Bebeğim 45 günlük. İgrenc adetimiz olduğu üzere akrabalar toplanıp geldi. 2 yaşında erkek çocuğu olan akraba tam çıkarayak bebekle foto cekilcem dedi kucağına aldı. Bir çekilip çıkar sandım herkes ayakta o oturdu koltuğa çekildi çocuğu yanına geldi duruyordu takipteydim bir an bebeğimin kafasına vurdu.
Çok korktum. Çocuğum kustu. Hemde baya kustu.
Ama kestiremiyorum o vuruş etkiler mi? Çocuğum 2 saat öncesi de yoğun kusmustu. Evde ziyarete gelen herkes çok emmistir süt fazla gelmiştir kusabilir falan dedi ama 2 yaş bebek vurması bebeğime kusturacak bir etki yaratır mı sizce?
Mutlaka 2.cocugu olan vardır tecrübeniz vardır boşa mı evham yapıyorum? Kontrolü 2 gun sonra doktora da soracağım ama o kadar bekleyemem korktum biraz
2 yaş bebeğin kucağına bebek verdiniz ve yanından uzaklaştınız mı? 2 yaş bebeğim var yanında ben bile güvende değilim aşırı agresif. Çok üzülüyorum böylw konulara zavallı bebek.Kızlar selam,
Bebeğim 45 günlük. İgrenc adetimiz olduğu üzere akrabalar toplanıp geldi. 2 yaşında erkek çocuğu olan akraba tam çıkarayak bebekle foto cekilcem dedi kucağına aldı. Bir çekilip çıkar sandım herkes ayakta o oturdu koltuğa çekildi çocuğu yanına geldi duruyordu takipteydim bir an bebeğimin kafasına vurdu.
Ama kestiremiyorum o vuruş etkiler mi? Çocuğum 2 saat öncesi de yoğun kusmustu. Evde ziyarete gelen herkes çok emmistir süt fazla gelmiştir kusabilir falan dedi ama 2 yaş bebek vurması bebeğime kusturacak bir etki yaratır mı sizce?
Mutlaka 2.cocugu olan vardır tecrübeniz vardır boşa mı evham yapıyorum? Kontrolü 2 gun sonra doktora da soracağım ama o kadar bekleyemem korktum biraz
Yok canım öyle şey olur mu okumadınız mı?2 yaş bebeğin kucağına bebek verdiniz ve yanından uzaklaştınız mı? 2 yaş bebeğim var yanında ben bile güvende değilim aşırı agresif. Çok üzülüyorum böylw konulara zavallı bebek.
Yok hiç ağlamadı. Kafasının her yeri çok yumuşak zaten ondan korktumBebeğiniz ne tepki verdi yani aşırı ağlama gösterdi mi bıngıldağına falan mı vurdu.
Biraz uyutma takip et bakalım sersemlik gözde kaymayla beraber kusma olursa bi baktırın yine de geçmiş olsunYok canım öyle şey olur mu okumadınız mı?
Gideceklerdi tam uğurluyorduk kadin tam çıkarken ayyy foto çekileyim bebekle dedi (oturma sürecinde asla kimseye elletmedim bebeğimi) 1 foto çekileyim dedi verdim kadina oturdu koltuğa o an oğlu geldi yanına bende bebeğimi bekliyorum çekilsin elinden alayım diye o an ayyy oğlum gel ayağını sev dedi. Duruyordu oğlan çocuğu bir an saniye ile yani çocuğun kafasına vurdu. Yumruk falan değil avuç içi ile vurulur ya hani öyle yaptı, ama takıntılı insanım kuruyorum kafamda işte
Çok minik bebek ya kucağıma gelir gelmez meme istiyor meme emince de uyumak istiyor.Biraz uyutma takip et bakalım sersemlik gözde kaymayla beraber kusma olursa bi baktırın yine de geçmiş olsun
çocuk aklına güven olmaz kıskanmıştır genelde şak diye yapıştırır gözüne parmak vs sokmaya çalışırKızlar selam,
***Yorumlarda birisi sormuş 2 yaşındaki çocuğa mı bebeği verdin diye. Hayır tabii ki. Annesi almıştı bende başını bekliyordum bir an vurdu hiç birimiz anlamadık sivrisinek gibi hızlı sıpa.
Haddime değil ama bence size iyi bir ders olmuştur. Millet üzülmesin diye kimsenin dandininde oynamayın. Ben bebeğimi başkasına bile veremem muhtemelen ki daha 2 yaşında ki bebeğe hiç veremem. Sizinde canınız kanınız kimsenin tribinden önemli değil. Küsüyorlarsa pek ala küssünler. Bunu teklif eden annede zaten sorun var. Ben koca kadın arkadaşlarımın bebeklerini yenidoğanken almıyorum kucağa 2 yaş bebeğe bebek vermeyi teklif eden koca kadınlara yazıklar olsun.Kızlar selam,
***Yorumlarda birisi sormuş 2 yaşındaki çocuğa mı bebeği verdin diye. Hayır tabii ki. Annesi almıştı bende başını bekliyordum bir an vurdu hiç birimiz anlamadık sivrisinek gibi hızlı sıpa.
İyi ama böyle bir şey olmadı ki siz okumamışsınız herhalde iki yaşındaki çocuğa bebrk verilir mi benim bebeğimle fotoğraf çekilmek isteyen 40 yaşında koskoca kadınHaddime değil ama bence size iyi bir ders olmuştur. Millet üzülmesin diye kimsenin dandininde oynamayın. Ben bebeğimi başkasına bile veremem muhtemelen ki daha 2 yaşında ki bebeğe hiç veremem. Sizinde canınız kanınız kimsenin tribinden önemli değil. Küsüyorlarsa pek ala küssünler. Bunu teklif eden annede zaten sorun var. Ben koca kadın arkadaşlarımın bebeklerini yenidoğanken almıyorum kucağa 2 yaş bebeğe bebek vermeyi teklif eden koca kadınlara yazıklar olsun.
Onun haricinde endişelenmeyin bir şey olmaz büyük ihtimal ama içiniz rahat etmezse bir doktora götürün