2 yaşında bebişlere oyun tavsiyesi

Arama motorundan Sensory Play ya da Quite Time Activities diye aratırsanız çok keyifli , ekstra malzeme gerektirmeyen ve çocuğunuzun gelişimini olumlu etkileyecek oyunlar olduğunu görebilirsiniz. Birkac örnek resim ekliyorum:

Eklentiler

• 20180810_165900.webp
    20180810_165900.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 128
  • 20180810_165837.webp
    20180810_165837.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 64
Yaşına uygun kitap aldım ama dinlemiyor anlatmama izin vermıyor alıp koparmak istiyor ilgisini çekmedi veya ben beceremedım.
BÖyle naylon poşet gibi pofuduk kitaplar var bitane ona verin bitane kendnz alıp yuksek sesle komiklik yaparak okuyun. Pes etmeyin zamanla kitaba alisacaktr. Sonucta minicik bebiş annem kitap okusda dinlesem demezki zamanla alışır.

Yaşına uygun kitap aldım ama dinlemiyor anlatmama izin vermıyor alıp koparmak istiyor ilgisini çekmedi veya ben beceremedım.
Koparamayacağı kadar kalın karton sayfalı kitaplar var. Kızımın ilk kitapları öyleydi, biz epey küçük yaşta tanıştırdık kitaplarla. Öyle kitaplar tercih ederseniz, hem de yırtamaz, hem de alışır. Martı (Hayvanları Tanıyalım serisi var mesela), Pearson, Mandolin, Doğan Egmont yayınlarının var öyle kitapları. Başkalarının da vardır da, aklıma bunlar geldi. Tavsiye ederim.

Back
X