- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimli kitaplar alip okuyabilirsiniz,bazen de kafanizdan resimlere gore hikaye uydurabilirsiniz.Kızlar merhaba
2 yaşında bir bebeğim var.
Onunla oyun oynamaya çalışıyorum ama oyun bulamıyorum. Araba sürüyoruz hepsi bu kadar. Ne gibi oyunlar oynayabiliriz nasıl eğlenebiliriz fikir verirseniz çok sevinirim. Yanına oturunca kalıyorum öylece nasıl oynayalım diye
Teşekkür ederim. Güzel fikirleriniz içinKızım daha 19 aylık ama fikir vereyim.
Oyun hamuru ile oynama
Pipetleri renklerine göre ayırma, oyun hamuru ile eşleştirme
Çubuğa ya da pipete makarna geçirme
Sıvı veya küçük taneli şeyleri kaşıkla aktarma
Sulu oyunlar(sünger ile aktarma denenebilir, kızım yapamıyor henüz)
Beraber yemek yapıyoruz çok keyif alıyor
Bulaşık mk boşaltmaya yardım etmekten keyif alıyor. Yumurta soymayı seviyor. Hem öğreniyor hem zaman geçiriyoruz.
ahsap 6-8 parçalı yappoz alabılırsınız. sıpagettı makarnasına kotrolunuzde boncuk gecırebılırsınız.Kızlar merhaba
Onunla oyun oynamaya çalışıyorum ama oyun bulamıyorum. Araba sürüyoruz hepsi bu kadar. Ne gibi oyunlar oynayabiliriz nasıl eğlenebiliriz fikir verirseniz çok sevinirim. Yanına oturunca kalıyorum öylece nasıl oynayalım diye
Teşekkür ederim güzel fikirler içinResimli kitaplar alip okuyabilirsiniz,bazen de kafanizdan resimlere gore hikaye uydurabilirsiniz.
Kucuk bir kaba su doldurup arabalari yikayabilirsiniz
Hayvanlar alemi oyuncaklari var,agaclar ve hayvanlar mesela,onlarla orman yapip hikayeler anlatabilirsiniz.
Evde kuklalar yapabilirsiniz
Birlikte ev temizleyebilirsiniz,eline bir bez verin rastgele silsin sagi solu,hem elleri calisir hem de ogrenir
Birlikte kurabiye kek yapabilirsiniz,malzemeleri o koysun o karistirsin mesela
Pinpon toplarini kutulara atma oyunu oynayabilirsiniz
Pek cok sey yapilabilir bu sekilde
Lego ve tren alacağım:)Lego yasi gelmis, buyuk seriden baslayin :)
Benimki ucak olup ucmayi ari olup sokmayi tum oyunlara tercih ediyor.
Inanilmaz bir tren aski var, ikeadaki tren setlerinin hepsi var; bir saat basindan kalkmadigi oldu.
Yazin bahceye balkona havuz super oluyor.
Karton kagitli kitaplar aliyorum, yine kartlar falan, arada onlara bakiyoruz.
Yaşına uygun kitap aldım ama dinlemiyor anlatmama izin vermıyor alıp koparmak istiyor ilgisini çekmedi veya ben beceremedım.Yapboz yapablrsnz 2 yaş için eğlenceli büyük parçalı yapbozlar oluyor eğitici oyunlari tercih ederdim ben olsam. resimlı kitaplar alıp dikkatini cekecek şekilde okuyabilirsinz gülerek eylenerek yani kitaptaki karakterlere göre olan ses tonuyla. Vs
Yaşına uygun kitap aldım ama dinlemiyor anlatmama izin vermıyor alıp koparmak istiyor ilgisini çekmedi veya ben beceremedım.
Kızlar merhaba