• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yasın oğlum hasta

61eda61

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar oglum 26 aylık iştahı kötü bir cocuk değil ama grip oldu burun akıntısı öksürük var ilac hava veriyorum bugün daha iyi tabi ama iştahi gitti ne sevdigi corba yemek meyve hicbirini yemiyor arada su iciyor normalmı böyle olan varmı düzelirmi iyleşince böyle kalmasından korkuyorum ilk cocugum bide ondan biraz evham yaptım

Kızlar oglum 26 aylık iştahı kötü bir cocuk değil ama grip oldu burun akıntısı öksürük var ilac hava veriyorum bugün daha iyi tabi ama iştahi gitti ne sevdigi corba yemek meyve hicbirini yemiyor arada su iciyor normalmı böyle olan varmı düzelirmi iyleşince böyle kalmasından korkuyorum ilk cocugum bide ondan biraz evham yaptım
Normal, bol bol sıvı verin. Hızlıca düzelir inşallah. Benim bebeğim de geçen hafta hastaydı, pek bir şey yemedi ama emiyordu. Geçmiş olsun.

makarna haşlayın ortaya bırakın göreceği şekilde yağ peynir hiç birşey koymayın

gel ye demeyin , inan dikkatini çeker ve ağzına atar

Gecmis olsun
Gayet normal
Onemli olan sivi tuketmesi. Artik cani ne isterse.
Ben vucudu tuzsuz kalmasin diye cubuk kraker de veriyorum (pek yemesede teklif etmekde fayda var)

Cisini yapmasida onemli. Onuda takip edin

Evet. Birsey yemiyor o yuzden yapmamasi normal. Kaka degil,cisine odaklan,onemli olan o. Bez mi kullaniyor?
Illede su diye diretme. Meyve suyu istiyor ise onu ver.
Suan evet bezli tamam onuda dikkat edicem istedigini veriyorum ama boyle kalmaz dimi eski haline döner inşallah

Aslinda iyilesmee süreci, vücut sindirimle uğraşmak istemediği için böyle
Hiç üzülmeyin bir kaç güne toparlad

Back
X