Kızlar oglum 26 aylık iştahı kötü bir cocuk değil ama grip oldu burun akıntısı öksürük var ilac hava veriyorum bugün daha iyi tabi ama iştahi gitti ne sevdigi corba yemek meyve hicbirini yemiyor arada su iciyor normalmı böyle olan varmı düzelirmi iyleşince böyle kalmasından korkuyorum ilk cocugum bide ondan biraz evham yaptım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yasın oğlum hasta
- Konu Sahibi 61eda61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normal, bol bol sıvı verin. Hızlıca düzelir inşallah. Benim bebeğim de geçen hafta hastaydı, pek bir şey yemedi ama emiyordu. Geçmiş olsun.Kızlar oglum 26 aylık iştahı kötü bir cocuk değil ama grip oldu burun akıntısı öksürük var ilac hava veriyorum bugün daha iyi tabi ama iştahi gitti ne sevdigi corba yemek meyve hicbirini yemiyor arada su iciyor normalmı böyle olan varmı düzelirmi iyleşince böyle kalmasından korkuyorum ilk cocugum bide ondan biraz evham yaptım
Inşallah suyuda zor iciyorum suan inanınNormal, bol bol sıvı verin. Hızlıca düzelir inşallah. Benim bebeğim de geçen hafta hastaydı, pek bir şey yemedi ama emiyordu. Geçmiş olsun.
İnşallah dün yaptım hic yemedi inşallah hemen düzelir üzülüyorumdacanı ne yemek istiyorsa onu verin
düzelir inş
Dümdüz hamur mu yesinmakarna haşlayın ortaya bırakın göreceği şekilde yağ peynir hiç birşey koymayın
gel ye demeyin , inan dikkatini çeker ve ağzına atar
evet bırak yesin midesi boş klamasından iyidirDümdüz hamur mu yesin
yıllar önce dr banada bu şekilde yap aç kalmaz enazından dedi , sen ye dedikçe yemiyor haşla ortya bırak dedi
şuan kızım 15 yaşında
Cok sagoluj denicemmakarna haşlayın ortaya bırakın göreceği şekilde yağ peynir hiç birşey koymayın
gel ye demeyin , inan dikkatini çeker ve ağzına atar
Sagolun cokÇok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.
Peki kaka yapmaması normalmı suan yemiyor yaGecmis olsun
Gayet normal
Onemli olan sivi tuketmesi. Artik cani ne isterse.
Ben vucudu tuzsuz kalmasin diye cubuk kraker de veriyorum (pek yemesede teklif etmekde fayda var)
Cisini yapmasida onemli. Onuda takip edin
Evet. Birsey yemiyor o yuzden yapmamasi normal. Kaka degil,cisine odaklan,onemli olan o. Bez mi kullaniyor?Peki kaka yapmaması normalmı suan yemiyor ya
Illede su diye diretme. Meyve suyu istiyor ise onu ver.
Suan evet bezli tamam onuda dikkat edicem istedigini veriyorum ama boyle kalmaz dimi eski haline döner inşallahEvet. Birsey yemiyor o yuzden yapmamasi normal. Kaka degil,cisine odaklan,onemli olan o. Bez mi kullaniyor?
Illede su diye diretme. Meyve suyu istiyor ise onu ver.
Evet haklısınız inş düzelir tez zamanda ınsan üzülüyor oyle gördükceHasta iken normal geldi ama sivi alımı önemli çoğu Dr bunu önemser
Ihlamur fln icerse onuda teklif edebilirsiniz
Sagolun Allah razı olsun içim rahatladıAslinda iyilesmee süreci, vücut sindirimle uğraşmak istemediği için böyle
Hiç üzülmeyin bir kaç güne toparlad
Döner merak etmeyin.Suan evet bezli tamam onuda dikkat edicem istedigini veriyorum ama boyle kalmaz dimi eski haline döner inşallah
Tekrar gecmis olsun