- 20 Şubat 2019
- 1.304
- 2.549
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Kizim 2 yaşında oyuncak atma fırlatma huyu var.normal bunlar biliyorum şiddet içerikli çizgi film izlemez eşimle kavgamız olmaz neyse geçen komşumu davet ettim her defasında olduğu gibi kızıma yapma etme söyle yap böyle yap dedi desi. Ben günde 10 kez diyorum ama bu bir süreç tatlıydın sert uyarı asla kar etmiyor beni yoran kendi evladını savunacagim derken insanlar karşı tarafı çok rahat eleştiriyor benim kızımın hiç böyle huylari yoktu sen de ona mı vursan canımızı yaktığını anlasa gibi psikologların asla yapma dediği tavsiyeler vermeye kalktı ki ben kızıma hep engel oldum kendi kızının asla canı yanmadı zaten inanılmaz nazlı bir kızı var ve asosyal bir kız çocuğu benim kızım sadece kızıyla oyun oynamak istiyor ve ilgisini çekmek istiyor davet ettiğime bin pişman oldum bir ton tavsiye ve kızıma azar işittim bir daha asla kimseye kızımı aşağılatmam azarlatmam ama öğrenmek istediğim şu bu atma fırlatma huyları kaç yaşında bitiyor bunu yaşayıp geçti diyenler yazabilir mi? Gerekirse kimseyle görüşmem kızımı kreşe veririm orada sosyalleşme ben sadece kalıcı huy olmasından bazen endişe ediyorum
LUTFEN :benim yavrum yapmaz nasıl yapar iki yaşındaki çocuklarımın yok böyle huyu yok suç sende komşu çocuğuna da yazıkcilar yazmasın lütfen herkesin çocuğu kendine evlat kimsenin canı yanmasın sadece yaşayanlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler
LUTFEN :benim yavrum yapmaz nasıl yapar iki yaşındaki çocuklarımın yok böyle huyu yok suç sende komşu çocuğuna da yazıkcilar yazmasın lütfen herkesin çocuğu kendine evlat kimsenin canı yanmasın sadece yaşayanlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler
Son düzenleme: