2 yaş istahsizlik

gulumut05

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
10
0
34
Kizlar oğlum Perşembe günü ansızın hastalandı ateşlendi hastaneye götürdüm doktor ishal salgını var ondandır dedi ve ilaç falan vermeden gönderdiler neyse ben eve geldim bu sefer çok ateşlendi uzun süre düşmedi evdeki ateş dusurucuyu verdim falan cuma gününe kadar sık sık ateşlendi cuma öğleden sonra ateşi çıkmadı ishalde değil ama aşırı halsiz devamlı uyku hali ve persembeden beri bişey yemiyo arada süt iciyo oda belki yarım bardak falan şu iciyo bide çarşambaya goturucem doktora belki düzelir diye bekledim ama anlamadım ne yapacağım?

Genel bi salgın söz konusu biz bile hasta olduğumuzda iştah kaybı yaşıyoruz bi kaç güne geçer kaygı etmeyin 🥰
Sevdiği şeyleri deneyin ve çok ısrar etmeyin yemesi için daha da inatçı oluyorlar çünkü
Çok çok geçmiş olsun 🤲🏻

Hastalık dönemlerinde istah azalması zayıflama oluyor normal ne istiyorsa onu verin su teklif edin ayran falan yapın severse
Propolis iştah açıyor birde bağışıklık güçlendirmek için diye duydum bu arada çok geçmiş olsun yavrular hiç hastalanmasa keşke 🤗

Hastalık dönemlerinde istah azalması zayıflama oluyor normal ne istiyorsa onu verin su teklif edin ayran falan yapın severse
Propolis iştah açıyor birde bağışıklık güçlendirmek için diye duydum bu arada çok geçmiş olsun yavrular hiç hastalanmasa keşke 🤗
Ah keşke o öyle durunca aklıma bin tane şey geliyo sevdiği herşeyi yaptım ama nafile Allah tüm çocuklarımızı korusun vala hastalarda şifa versin çok zor çocuğa bişey olunca

Genel bi salgın söz konusu biz bile hasta olduğumuzda iştah kaybı yaşıyoruz bi kaç güne geçer kaygı etmeyin 🥰
Sevdiği şeyleri deneyin ve çok ısrar etmeyin yemesi için daha da inatçı oluyorlar çünkü
Çok çok geçmiş olsun 🤲🏻
Sevdiği herşeyi yaptım aburcubur bile yesin dedim artık ona bile okeydim ama yok yemiyo etmiyorum ama cidden geçsin ya insnain aklina bin tane şey geliyo

X