aysse77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 153 57 28 30 Dün 18:00 Konu Sahibi Konu Sahibi aysse77 #21 accessdenied .!.: Benim kızım yapardı bunu benekken gayet normal bir çocuk şimdi Genişletmek için tıkla... ne zaman bıraktı acaba hatırlıyor musunuz
accessdenied .!.: Benim kızım yapardı bunu benekken gayet normal bir çocuk şimdi Genişletmek için tıkla... ne zaman bıraktı acaba hatırlıyor musunuz
aysse77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 153 57 28 30 Dün 18:02 Konu Sahibi Konu Sahibi aysse77 #22 Gulfdn .!.: Birebir aynı durumdayız 22 aylık oğlum aynı hareketi yapıyor ama sürekli değil ara ara sizin durumunuz nedir suan Genişletmek için tıkla... bide oğlum bıraktı ama şimdi de baş parmağı ile işaret parmağını birleştiriyor sinirlerim cidden bozuldu
Gulfdn .!.: Birebir aynı durumdayız 22 aylık oğlum aynı hareketi yapıyor ama sürekli değil ara ara sizin durumunuz nedir suan Genişletmek için tıkla... bide oğlum bıraktı ama şimdi de baş parmağı ile işaret parmağını birleştiriyor sinirlerim cidden bozuldu
D Defnem36 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 734 981 53 31 Dün 18:03 Konu Sahibi Konu Sahibi aysse77 #23 aysse77 .!.: bide oğlum bıraktı ama şimdi de baş parmağı ile işaret parmağını birleştiriyor sinirlerim cidden bozuldu Genişletmek için tıkla... Onu butun cocuklar yapiyor kac tane cocukta denk geldim normal
aysse77 .!.: bide oğlum bıraktı ama şimdi de baş parmağı ile işaret parmağını birleştiriyor sinirlerim cidden bozuldu Genişletmek için tıkla... Onu butun cocuklar yapiyor kac tane cocukta denk geldim normal