zorla birkaç gönderi buldum dehb olan bebekler bu hareketi yapıyormuş o sebepten nöroloji de mantıklıEğer bir haftadır yapıyorsa nörolojik bi şey olabilir nörolojiyr götürün derim. Neden otizmden şüphelendiniz ki?
O aylarda dikkat süreleri zaten kısa olur. Çocuğunuza dehb tanısı koyamazsınız öyle. Umarım önemli bi şey değildir. Bana kalsa kendisi öğrenmiş yapıyor.zorla birkaç gönderi buldum dehb olan bebekler bu hareketi yapıyormuş o sebepten nöroloji de mantıklı
Merhaba, benim oğlumda da aynı şey var ne dedi doktor acabamerhaba kızlar oğlum 22 aylık ve 1 haftadır orta parmağı işaret parmağının üzerine geliyor ve bilinçli değil,parmağınla ne yaptın dediğimde yapamıyor bile.. 3 kelimelik 9-10 tane cümlesi var çok fazla kelimesi var ismine vs bakıyor aklıma bu zamana kadar hiçbir problem gelmemişti ama takıldım dehb olabilir diyenler vardı,maalesef çok hareketli odak süresi kısa 3-4 dk anca çok sevdiği oyun-oyuncak olursa 6-7 dk ve sıfır ekran 22 ayda görüntülü konuşma dışında ekranı yok evde tv bile yokbaşına gelen oldu mu?
lütfen
Eki Görüntüle 3549039
merhaba sizin minik kuşunuzun yaşı ve nasıl yaptığını bilmiyorum ama bizim kendi doktorumuz hemen nörologa götürmek nerden geldi aklına dedi :) azalttı gibi oğlum ama yine de randevu aldım çocuk nörolojisineMerhaba, benim oğlumda da aynı şey var ne dedi doktor acaba
21 aylık oğlum geçen hafta bir anda sabah uyandı ve işaret parmağı ile orta parmağını birleştirmeye başladı o gün bugündur halen devam ediyor.. Komut alır, ismine tepki verir ı, hızlı öğrenir vs ama bu hareketi beni yoruyor lütfen doktor dönüşü yorumunuzu güncelleyinmerhaba sizin minik kuşunuzun yaşı ve nasıl yaptığını bilmiyorum ama bizim kendi doktorumuz hemen nörologa götürmek nerden geldi aklına dedi :) azalttı gibi oğlum ama yine de randevu aldım çocuk nörolojisine
sanırım sizde benim gibi panik ataksınız maalesef benfe 7/24 izleyip en kötüsünü düşünüp gece uyuyamaz oluyorum.15 günü geçti yapıyor 2-3 gündür azaldı ama yapıyor maalesef orta oarmağı işaret parmağın üzerine geliyor, sizde de aynı mıBirde bunu ne kadar yaptı ne kadar süre sonra azaldı kafayı yiyeceğim çünkü her hareketini izlemekten lütfen yardımcı olur musunuz?
bilinçli yapmıyor bebeğim maalesef yoksa kardeşim de 25 yaşında bilinçli parmağını yapıyor siz gibiKendimi bildim bileli yaptığım bir hareket, var miymis bir anlami?
Yahu tabiki bilincli yapmiyor, ama anlami var miymis onu soruyorum, doktor ne dedi yani?bilinçli yapmıyor bebeğim maalesef yoksa kardeşim de 25 yaşında bilinçli parmağını yapıyor siz gibi
hayır çocuk doktorumuz kendi bırakır dedi ama nörologa götüreceğizYahu tabiki bilincli yapmiyor, ama anlami var miymis onu soruyorum, doktor ne dedi yani?
inşallah öyledirNörolojik bir şey olduğunu sanmıyorum elleriyle çok oynuyorlar o hareketi sevmiştir. Bizimki bi dönem iki işaretini çok yapmıştı .
Bence gönlünüzü ferah tutun biz anneler hep telaşlı oluyoruz yeterki sağlıklı olsunlarinşallah öyledirinanın korkuyorum randevu zamanı gelene kadar bekleceğim
Birebir aynı durumdayız 22 aylık oğlum aynı hareketi yapıyor ama sürekli değil ara ara sizin durumunuz nedir suanmerhaba kızlar oğlum 22 aylık ve 1 haftadır orta parmağı işaret parmağının üzerine geliyor ve bilinçli değil,parmağınla ne yaptın dediğimde yapamıyor bile.. 3 kelimelik 9-10 tane cümlesi var çok fazla kelimesi var ismine vs bakıyor aklıma bu zamana kadar hiçbir problem gelmemişti ama takıldım dehb olabilir diyenler vardı,maalesef çok hareketli odak süresi kısa 3-4 dk anca çok sevdiği oyun-oyuncak olursa 6-7 dk ve sıfır ekran 22 ayda görüntülü konuşma dışında ekranı yok evde tv bile yokbaşına gelen oldu mu?
lütfen
Eki Görüntüle 3549039
Benim kızım yapardı bunu benekken gayet normal bir çocuk şimdimerhaba kızlar oğlum 22 aylık ve 1 haftadır orta parmağı işaret parmağının üzerine geliyor ve bilinçli değil,parmağınla ne yaptın dediğimde yapamıyor bile.. 3 kelimelik 9-10 tane cümlesi var çok fazla kelimesi var ismine vs bakıyor aklıma bu zamana kadar hiçbir problem gelmemişti ama takıldım dehb olabilir diyenler vardı,maalesef çok hareketli odak süresi kısa 3-4 dk anca çok sevdiği oyun-oyuncak olursa 6-7 dk ve sıfır ekran 22 ayda görüntülü konuşma dışında ekranı yok evde tv bile yokbaşına gelen oldu mu?
lütfen
Eki Görüntüle 3549039
çocukları anlamak mümkün değil hele ki kaygılı bir anne olunca,bir haftadır yapmıyor ama gözüm hep ellerindeBirebir aynı durumdayız 22 aylık oğlum aynı hareketi yapıyor ama sürekli değil ara ara sizin durumunuz nedir suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?