2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

sende nerdeyse benim durumum gibio olmuşsun canım,bende öğrendiğimde oğlum 18 aylıktı ve ilk başta çok ağladım bunalıma girdim.çünkü ne maddi ne manevi halim var..yani olsada hep zorlukla , ama olunca insan bişey yapamıyor üzülsekte sevinsekte rabbim isteyince oluyor..Allah sağlıklı sıhhatli versinde inş hepimiz için hayırlısı olur..

suanda ne kadarlık hamılesın ? bı de msn nın varsa konusuruz daha rahat eger ıstersen tabıı yınede sen bılırsın gorusmek uzere..

benimde 10 ve 5 yaşında iki oğlum var oh büyüttüm tam rahata erdim derken ve çocuk defterini kapatmışken hamile kaldım.üstelik hamileliğimi bilmeden bir sürü ilaç kullanmıştım. bu yüzden 2 hafta depresyona girdim. bulantılarım başlayınca bu seferde canımın derdine düştüm.çok zor geçiyo.daha bebek fikrine tam alışamadım.bebek hareketleri başlayınca alışcam heralde. bu bana allahımın bi hediyesi olsa gerek.allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almatı nasişb eder inşallah.

benimde 10 ve 5 yaşında iki oğlum var oh büyüttüm tam rahata erdim derken ve çocuk defterini kapatmışken hamile kaldım.üstelik hamileliğimi bilmeden bir sürü ilaç kullanmıştım. bu yüzden 2 hafta depresyona girdim. bulantılarım başlayınca bu seferde canımın derdine düştüm.çok zor geçiyo.daha bebek fikrine tam alışamadım.bebek hareketleri başlayınca alışcam heralde. bu bana allahımın bi hediyesi olsa gerek.allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almatı nasişb eder inşallah.[/Q

SENINKILER EPEY BI BUYUMUS BENCE ZAMANLAMA GUZEL ALLAH BOLE ISTEMIS BOLE OLMUS HERSEYIN HAYIRLISI

selam kızlar 2 yaşında oğlum var ve dün test yaptımmm hamileyim tabi biraz erken diye sevinemedim hayırlısı artık Allah yardımcımız olsun

evet cnm (yanlıs yazmısım 1 bucuk aylıkmıs bu arada duzeltıyım) bızım maddı yonden sıkıntımız cok suanda hamdolsun sukurler olsun da manevı yonden benı de cok sarstı hıc beklemıyordum bı de bazı problemler oluyo arada henuz evlılıgımızde tam rayına oturmus degıl bu yuzden uzuldum bende ama demek kı rabbım bole olmasını ıstemıs hayırlısı boleymıs takdır ılahı bısey dıyemeyız aynen saglıklı ve hayırlı bı evlat olsun da Allah yardım eder ıns. ( kız olursada dunyalar benım olur tabıı :))) ama yıne de hayırlısı )

Hoşgeldiniz kızlar
Allah hepimiz yardımcısı olsun iyi olucak diyelim iyi olsun inşallah..Ay napalım öyle ya da böyle başa geldi bi kere..Bİr an önce kabul edip kendimizi alıştırmaktan başka çaremiz yok..

Bu ekip hep kız bekliyor anlaşıldıopuyorumnanaktan
İnşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olur..Hadi öğrenin de buraya yazmayı unutmayın cinsiyetlerizemuszemus

benimde 10 ve 5 yaşında iki oğlum var oh büyüttüm tam rahata erdim derken ve çocuk defterini kapatmışken hamile kaldım.üstelik hamileliğimi bilmeden bir sürü ilaç kullanmıştım. bu yüzden 2 hafta depresyona girdim. bulantılarım başlayınca bu seferde canımın derdine düştüm.çok zor geçiyo.daha bebek fikrine tam alışamadım.bebek hareketleri başlayınca alışcam heralde. bu bana allahımın bi hediyesi olsa gerek.allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almatı nasişb eder inşallah.

Canım hoşgeldin...Epey ara olmuş biraz zor geçebilir manevi olarak bu süreç anlayabiliyorum aslında seni..Ne diyelim hayırlısı olsun bacım belkim bu kız oluropuyorumnanaktan

hayırlısı olsun hakkınızda inşallah..hiç üzülmeyin en azından çocuklarınız az çok kendilerini idare edebilir yaştalar..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

suanda ne kadarlık hamılesın ? bı de msn nın varsa konusuruz daha rahat eger ıstersen tabıı yınede sen bılırsın gorusmek uzere..

canım ben oğlumu emzirdiğim için regl olmuyordum o yüzden SAT ımı bilmiyorum.doktorun söylemesine göre temmuz başı yani şuan yaklaşık 2,5 aylık..msnem var ama pek takılmıyorum son zamanlarda eşim izinde ve pc başında en çok o kalıyor,bende hamileliğin verdiği halsizlikle sürekli yatıyorum..

arkadaşlar 3 aydan önce vitamin kullananınız varmı.doktor elevit verdi ama içtiğim gün mahvediyor beni bende içemiyorum ama içim de hiç rahat değil.

yicika benim doktorum 3 aydan önce sadece folik asit verdi başka ilaç kullanmasak daha iyi olur ben vermiyorum dedi..önceki hamileliğimdede ilk 3ay sadece folik kullanmıştım..bence kullanma zorluyorsa..birde bana kan tahlili yaptı çok şükür ilk defa normal çıktı..acaba kanın mı eksik? ama içine sinmiyorsa ve miden almıyorsa bence zorlama..

kan değerlerim iyi ama idrarda keton var diye verdi doktor.keton beslenemediğimi gösteriyomuş.oysa midem kötü olmasına rağmen yinede yiyorum mecbur kalmadıkça kusmuyorum.doktor onun için vitamin verdi. hamile olduğumu öğrendiğimde profesör bir kadın doğum uzamanına gitmiştim cerrahpaşada hoca çok tecrübeli.folik asit alayımmı dediğimde bi işe yaramaz hamile kalmadan 6 hafta önceden alman gerekirdi dedi.ben de hiç bişey içmiyorum

hiçbişey içmemek bence yanlış çünkü bebek depolardan besleniyor ve depolar boşalıyor..folik asitte sadece folik asit yok yanı sıra magnezyum,kalsiyum vs.de var.bence folik asiti ihmal etme..çünkü burda önceden konu açılmıştı hamilelikte hangi ilaçları kullanıyorsunuz paylaşalım diye..folik asiti kullanmayan yoktu..

İlk hamileliğimde 3.aydan sonra doktorum bıraktırmıştı folikasiti benimde..Şimdiden sonra faydasının olmadığını sölemişti.İlk zamanlar her yediğimi kustuğum için kilo alamıyordum o zaman vitamin kullanmaya başlamıştım..Sonra bu durum düzelince bıraktırmıştı kilo alırsın diye..
Canım valla doğal yollardan vitamin almak tabi ki çok daha efdal ama doktorun yeterli beslenemediğini düşünüyor demekki...Valla canımm yine de sen bilirsin her doktor farklı şey söyleyebiliyor birazcıkta kendi kanaatini de kullanmalı insan diye düşünüyorum

bende öyle düşünüyorum insan birazda kendi doktoru olamalı bu arada bide bende hipertiroidi çıktı
doktor günde 3 tane ilaç verdi.onu mecbur içicem artık,

zeyl sen bu hamileliğini bayağı geç öğrenmiştin dimi. o ara bilmeden ilaç felen kullandınmı hiç

kizlar hic üzülmeyin arkadas gibi büyüyorlar benim 12 yasinda oglum var 11 yasinda kizim var ilk baslarda zor oldu ama simdi rahatim cok ufak yasda anne oldum üstelik su an 28 girmek üzereyim ama cocuklarim kocaman ALLAHIN izniyle sizde atlatirsiniz kucaginiza alin gerisi geliyor zaten :)

kizlar hic üzülmeyin arkadas gibi büyüyorlar benim 12 yasinda oglum var 11 yasinda kizim var ilk baslarda zor oldu ama simdi rahatim cok ufak yasda anne oldum üstelik su an 28 girmek üzereyim ama cocuklarim kocaman ALLAHIN izniyle sizde atlatirsiniz kucaginiza alin gerisi geliyor zaten :)

ayy maşallah demeden edemeyceğim..12 yaşında oğlun var ve 28 yaş..bende şuan hamişim ve nisanda 2.kez anne olacağım kısmetse...yani 25 yaşımda 2.bebeşim olacak ama çok erken oldu diye çok üzüldüm ama Allah hayırlısı ve sağlıklı versinde artık :( bu aralar yine üzüntü sıkıntı asabi oldum :gitme:

zeyl sen bu hamileliğini bayağı geç öğrenmiştin dimi. o ara bilmeden ilaç felen kullandınmı hiç

Canım ben ilaç özürlü bi insanım zaten,bazı ilaçlara alerjim var benim,bu nedenle hayatımda sayılıdır ilaç kullandığım.Zaten emzirdiğim için de dikkat ediyordum.Yani temizim anlayacağın:lepi:

Rabiaaaaa ay bize yardım ettt,hemde benim duumuma çok yakınsın,akıl ver bize valla çok ihtiyacımız varbilmiyorumkismile
Bayans,bende 25 yaşındayım valla daha kendimi tam bir yetişkin gibi hissetmezken oldukk mu iki çocuk anasıkaydirigubbakcemile3
Kaç yaşında evlendin sen

Bayans .!.:
canım ben 22de evlendim ve 6ay sonra hamiş kaldım.23 ümde şubatta oğluşumu dünyaya getirdim.işte şimdi 24 üm :( ve yine hamişim ve 25 yine doğum :( of off resmen kısır döngü..hiç rahat bir yıl geçiremedim..

valla bu ara o kadar asabiyimki o kadar yani,eşim bile artık tevazü göstermiyor bıktığını ve çok mıymıy olduğumu söylüyor..hatta geçen öyle bir sinir boşalması yaşadım ki ,eşim bile şaşırdı ve bu kadar ağlayıp üzüleceksen başta aldırsaydık o zaman dedi..tabi ben dahada kırıldım..nasıl alırabilirim nasıl günahına girerim..ne farkı var oğlumla karnımdaki bebeğin..o da can bu da can..oy bilmiyorum yaa gerçekten bu ara çok yıprandım ,yakınımdaki bazı olaylar benide fena gerdi..ve oğlumda o kadar hırçın bir şeye dönüştüki şu 3-4 gündür ,sinirden ona vurmamak için dişlerimi sıkıyorum yani o derece..resmen bunalıma girdim..depresyondayım :gitme: üzgünüm ,üzgünüm,üzgünüm...kafamçokkarıştı

Back
X