Kızlar benim adım Özlem öncelikle...
Sıkı durun;eyvahedigeldismile
Benim 6.5 aylık bebeğim var ve 5 aylık hamileyim..Kırkım çıkar çıkmaz hamile kaldım anlayacağınız...Şimdi yaşadıklarımı düşüncelerimi uzun uza diye yazamıyorum bi yere kaybolmayın..Herşeyi konuşalım..
ay zeyl ben valla varya ne diyeceğimi şaşırdım Allah yar ve yardımcın olsun..kendi halimden dertlendğime utanasım geldi :kedi: böyle olayları hep duyuyordum ama hiç karşılamamıştım,sen ilk oldun..bende diyorrum konuyu açmış ama kendi durumunu belirtmemiş meğer durum o kadar vahimmiş ki belirtememmiş canım benim yaa olumunekankayizsmile ben bile bu kadar arası varken böyle karmakarışık ve motive olamamışken senin çok normal cnm..bende emziriyordum oğlumu hemde inanılmaz meme manyağı bişeydi ,sülük gibi yapışıyordu nasıl ayıracağım diye bunalıma girmiştim ..ama varya hgerçekten Allah yardım etti..bir gün vermedim he oyaladım başka yiyeceklerle,biberonda sütle, muzlu,çilekli sütlerle filan sonra kararlı olup vermedim Allahım şaşılacak şey o da istememeye başladı..böyle böyle bıraktı 1 haftada .ben bile şaştım.ne diyeyim yalnız değiliz hiç birimiz ..Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..bende dün duydum kalp atışlarını opuyorumnanaktan çok tuhaf hissettim