2.üniversite olarak 2 yıllık acık ögretim cocuk gelişimi okumak istiyorum

minigmanig

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2.731
12
0
Konya
mrb arkadaslar 4 yıllık üniversite mezunuyum sağlık alanından suanda memurum.ben cocuk gelişimi okumak istiyorum 2. üniversite olarak cocuk gelişimi okuyabilirmiyim.acık ögretimden bilginiz varmı ve bitirince ögretmenliğe gecebilrmiyim yada ilkokullarda kreslere anaokullarına.yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
merhaba, evet açıköğretimden 2. üniversite okuyabilirsin ancak çocuk gelişimi okuman için liseden bu alandan mezun olman şartı var.
Diğer lise mezunlarıda başvuru yapabiliyor.O şart Anadolu Üniversitesi.için geçerliydi ama o bölümde kapandı,Erzurum'a başvuru yapabilir.

emın mısınız lıseden okumus olma sartı yok mu???
Bu sitede aöf çocuk gelişimine gidenler var aralarında düz lise mezunuda var.Tabi meslek lisesinin önceliği olabilir ama siz de başvuru yapabilirsiniz.2 ÜNİ OLArak mı başvuru yapacaksınız yoksa ygs girerek mi,eğer ygs girerek yapacaksanız en son puanları bir inceleyin bakalım yükselmiş mi düşmü mü?

ben erzurum çocuk gelişimi aöf okuyorum 2. üni olarak tavsiye ederim, googleda arat yeterli bilgi var
Ben de düşünüyorum çocuk gelisimi ya da sosyal hizmet hangisi avantajli sence tatlim ve vizeler netten yapilacak yaziyor nasil oluyor

şuan kayıt dönemindeyiz ben de düşünüyorum hala karar veremedim.dgsyle 4 yıllığa geçiş puanlarına baktım bayağı yüksek.okuyup da pişman olmak istemiyorum

Ben de bir kamu kurumunda memurum. Bu bölüme kayıt yaptırdım. İkinci sınıfta olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

şuan kayıt dönemindeyiz ben de düşünüyorum hala karar veremedim.dgsyle 4 yıllığa geçiş puanlarına baktım bayağı yüksek.okuyup da pişman olmak istemiyorum

dikey geçiş ben artık yok diye okudum? var olduğuna emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…