Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi kayıt tarihleri burda cnaım
internet başvuruları açılınca Adaylar,
http://kayit.anadolu.edu.tr adresinde İkinci Üniversite linkini tıklayarak internet başvurularını yapabilirler. (Site internet başvuru tarihleri içerisinde aktif hale getirilecektir.)
bu adresten girip gerekli işlemleri yapıp çıktı alıcaksın sonra ziraata yada vakıfa gidip
200-250 tl civarı bi harç ödiceksin.(harçlar kalktı evet ama aö de 50 tllik bi para kaldırıldı bu yatırcan para kitap kırtasiye ayrdımı olarak geçiyo malesef
)
bunuda yatırınca okulunda aldığın yeni öğrenci belgenle makbuzunla ve internet çıktınla.bulunduğun ildeki aö bürasuna gidip belirlenen tarihlerde kayıdını yaptırıyosun giderken öğrenci kimliğinide götürmeni tavsiye ederim.bölelikle aö li olmuş oluyosun.
şubat gibi msj geliyo sana aö kimliğini ve kitaplarını gel al diye
sınavlara adresni belirttiğin ilde giriyosun zaten belirli tarihler var mesela final sınavı için şuabt sonuna kadar adres güncelleyin diyo atıryorum senin sınavlarına denk geldi ki öle olur.vizeyi okulunun olduğu yerde girdin şubata kadar değişiklik yaptın finali ailenin yanında girmek istiyosun adrws değiştiriceksin
bişey daha belirtiyim
Akademik Danışmanlık Hizmetleri - Anadolu Üniversitesi burdan danışmanlık yeri saatini aç akademik danışmanlığı seç excel de hani okulda hengi ders saat kaçta eğitim veriliyo öğrenebilrisin.yalnız kayıdını yaptırdıktan sonra aö bürasuna bu saatler güncel mi diye sor
ayrıca bunlar ücretsiz tatlım
birde iktisata giriş ve istatistik dersin varsa çok çok iyi çalış
ben iktisat okurkn başladım aö de iktisattan kaldım ve 2 yıllık ünv yi istatistik yüzünden 4 yıla çıkardım malesef