yarın opum var,lütfen benden dualarınızı esirgemeyin..
günaydın hayırlı geçer inşallah sağlıkla bebeklerini kısmet etsin rabbim
Canım çok teşekkürler..
Dün opum vardı..
Bugün hastaneden aradılar..
12 yumurtam toplanmış..
8'i işleme alınmış..
Şu ana kadar 5'i de döllenmiş..
Allahım inşallah 5'i de güzelce bölünüp kaliteli embriyolar olacaklar..
Bugün adet söktürücü ve dünden beri antibiyotiğe başladım...
Adetin 2.günü doktora gideceğim..
Güzel 5 embriyom o zamana kadar 1.kaliteli embriyo olur ve dondurulup,transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
maşallah böyle devam etsin inşallah allah yardımcın olsun neden bu ay transfer olmuyor
sağol canım allah razı olsun inşalllah hayırlı bebekli haberlerini alırım nasıl düşüneceğimi bilmiyorum isyan etmek istemiyorum allah bilir kısmet ne zaman ise olur inşallah şimdi ugur akyol varmış netten baktım macun hazırlıyormuş kistler için onu arayacam kullanan var mı bilgin var mı canım
canım o zaman hamile kalma oranın minimum %10-15 artıyormuş...
Anne adet olup,hormonlardan arınınca rahmi daha iyi tutuyormuş embriyoları...
Bebekte dondurulup çözülünce rahme daha iyi sıkı sıkıya tutunuyormuş..
Istatistikler de böyle diyor..
Benim bahçecide 4 arkadaşım 3'ü ikiz 2.denemelerinde dondurulmuşlarla bebek sahibi oldular...
Darısı başıma inşallah...
makay canım ben cvp yazmıştım ama.silinmiş.macun yapıyomuş diysunya,bende dhea ile beraber baya bi bitki kulalndım ve fsh tavan yaptı.doktoruna danışmadan bişey kullanmasan daha iyi.vucutda nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor.inşallah bizde çabalarımızın sonucunu güzel haberlerle alırız.....allah büyük
encan | 31 | Tubal Faktör | Antalya Tüp Bebek Merkezi | 3 | Şükürler Olsun Bebişi Göbişinde |
encan
31
Tubal Faktör
Antalya Tüp Bebek Merkezi
3Şükürler Olsun Bebişi Göbişinde
Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsunnnnnnnn encan arkadaşımız hamile:81::81::81::81::109::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım çok saol rabbimenkısazamanda sanadabütün arkadaşlarımanasip etsininşallahEncanım çok sevindim çok
Allah'ım tamamına erdirsin inş.
Yıllar süren hasret bitti çok şükür.
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inş canım benim.
canım benimm ne yaptım ki dualarımız kabul oluyor bir bir eksiliyoruz şükürler olsun darısı mnkprmk , inci , gülsu ,elca , giz1978 , tuanamasal , zerrin06 , HEOZ ve aklıma gelmeyen tüm isteyen herkese nasip olsun inşallah sıkıntısızca tez zamanda inşallahşifam canım çok saol çokmutlu oldum rabbimherkeze nasip etsin inşallah ben uzun zamandı rgiremiyorum eşimin telden girdim herkeze çok teşekkürederim
aminnn olacak inşallah ben çok umutluyumm son tedavisi olacak incimincanım çok saol rabbimenkısazamanda sanadabütün arkadaşlarımanasip etsininşallah
şifam canım çok saol çokmutlu oldum rabbimherkeze nasip etsin inşallah ben uzun zamandı rgiremiyorum eşimin telden girdim herkeze çok teşekkürederim